Nişanlım yüzünden kayınvalidem mahçup oldu

Siz çok başka bişey sormuşsunuz ama ben çok başka bi konuda yorum yapıcam.
Öncelikle işi olmayan bir erkek nasıl evlenmeyi bu kadar çok isteyebilir.Düğünü ailesi yapıcak olabilir ama asıl zorluklar düğünden sonra başlıyor.
Sizi Kaybetmekten mi korkup bu kadar aceleye getirmeye çalışıyo anlayamadım.
Kesinlikle garantici degilsiniz evlenceginiz adamın garanti bi işi olmasını istemeniz sizi paragöz yapmıyor bunu tabiki isticeksiniz.
Sen parayı seçtin demesini biliyorda bir ev ne kadar parayla döner onu biliyormu bide onu sorun derim

Kac kurtul tatlim, kac kurtul! Adam issizse issiz, onu anladik, ama ayni zamanda saygisiz ve bagiran cagiran, seni üzen ve kontrol etmeye, senin gelecegini engellemeye calisan bir adam! Kayinvaliden iyi olabilir, ama sen sonucta o adamla evli olacaksin, kac kurtul!

Issiz nekadar insan var, ezilip büzülecegi, utanacagi, haril haril is arayip ses cikartmiyacagi, sana destek, annene babana saygili olacagi yerde adam resmen despot kesilmis basina, aman kendini yakma derim, degmez.

Hem is bulsa ne olacakki, iki gün sonra o iside kaybeder, o daha cok issiz gezer o kafayla. Olan sana olur. Simdiden senin kazandigin parani hesap edip ailene yardim etmene karisiyor, hayal et bakalim evlendikten sonra bu durum nasil olur.

Ayrica sana söyledigi sözleride bosver! Insanin kirasi parayla ödeniyor, hasta olunca paran varsa ilac aliyorsun, paran varsa tatile cikiyorsun, paran varsa rahat uyuyorsun, cok para insani belki mutlu etmez ama parasizlik insani kesin mutsuz eder, birdaha parayi cok seviyorsun deyince, evet cok seviyorum, sevmeyen birini bul ozaman kendine de ve kes at, kurtul bu adamdan.

nişanlın şimdiden sana bağırıp çağırıp hayatını yönetmeye çalışıyorsa seni bu kadar baskı altına almaya çalışıyorsa evlilikte daha fazlasını yapacaktır kesin:26:iyi düşün canım şimdiden kompleksli saygıyı yitirmiş bir ekekle karşı karşıyasın evlenince neler yapar Allah bilir iş bulunca da bu adamın değişeceğini sanmıyorum ben

Biz eşimle 2 yıl nişanlı kaldık. Sebebi ise küresel kriz nedeniyle işsiz kalması. O da çok stres yaptı, depresyona girdi hatta bir gün o altın saçlarına kıyıp kazıtmış başını. Görünce kötü oldum, daha iyi anladım neler hissettiğini. İşsizliğin sıkıntısını dibine kadar yaşadı. Ancak ne bana sardı ne aileme. Hatta bu konuyu ailemin sorun yapmamasına minnet duydu, hala söyler. Bu konunun parayla ilgisi olmadığını kendisi de biliyor. Çalışmasa siz mi çalışıp ona bakacaksınız? Allah korusun hastalık falan olursa tabiki öyle olur. Ama sağlıklı adam dururken karısının mı bakmasını istiyor eve? İnsanlar parayla hayatını idame ettirir, giyinir, karnını doyurur, hatta namusunu korur. Parayı seveceksiniz tabii. Nişanlınızın hareketlerinin işsizlikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu evlilik konusunda uzuuun uzun düşünmenizi öneririm. yoksa buraya "Evlennince düzelir dedim daha beter oldu" gibi bir konu açarsınız.

Hersey yolundayken herkes iyidir.

Onemli olan, kriz aninda kisinin nasil davrandigidir bence.

Nisanliniz da kendini bu sayede ortaya koymus.

her tartışmada annesine mi şikayet edeceksiniz, ya da annesini araya sokup sakinleşmesini bekleyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…