- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Aşkından ölmek diyeyim o zaman. Hiç vazgecemeceginiz birı oldu mu ? Ben size verdiğiniz cevaba yönelik o yorumu yaptım, yonlendirmeyin deyin o zaman amenna ablacimBak ama yine aynisi ☺ ogretmenlik yapmadigimiz ve sevgililerimizi yonlendirmedigimiz ve bu bize abest gelip sana normal olur yolunu soyledigimiz icin birde hic asık olmadigimızmi anlamina geliyor ee pesssssss ☺
Yonlendirme yavrum sen akışına birak .. benim yonlendirmemle beni sevecek beni arayacak adami ben napimmmmm. . Bu arada sormussun soylim 5 yil bir birlikteligim oldu 20 li yaslarda ve ailemi bile karsima aldim onsuz olamam asigim seviyorum diyordum.. simdimi 7 yil oldu ayrildik valla gayette oluyo onsuz☺Aşkından ölmek diyeyim o zaman. Hiç vazgecemeceginiz birı oldu mu ? Ben size verdiğiniz cevaba yönelik o yorumu yaptım, yonlendirmeyin deyin o zaman amenna ablacim
Bendeki durumda çok benziyor sizinkine, başka ne yapmalıyım ablacim ciddi soruyorum:)Yonlendirme yavrum sen akışına birak .. benim yonlendirmemle beni sevecek beni arayacak adami ben napimmmmm. . Bu arada sormussun soylim 5 yil bir birlikteligim oldu 20 li yaslarda ve ailemi bile karsima aldim onsuz olamam asigim seviyorum diyordum.. simdimi 7 yil oldu ayrildik valla gayette oluyo onsuz☺
Kuzum Dedimya birak çek kendini bakalim ne olucak yonlendirme karsindakini ve aranan ol arayan degil.. yonlendirerek bi iliski yurumezzzzzz heleki evlilik aslaaaBendeki durumda çok benziyor sizinkine, başka ne yapmalıyım ablacim ciddi soruyorum:)
Sonuç olarak oluruna bırakmak mi gerekiyor ? Bunu nasıl yapacağım
Im sıkılıyor hiç mesgüleyim yok hep ona sarıyorum o özlediği zaman her şey çok güzel gidiyor, o aradığında konusmalar imiz çok güzel oluyor ama ben aradığımda hiç böyle olmuyor. Nasıl geri çekmeyi başaracağım aklımı bi yere vermeliyim çok teşekkür ederim son cumlebizi okuyarak dayanicamMesela sen ilk sevgilimsin nasıl davranacağımı bilmiyorum diye bir şey yok.Kimse özel bilgilendirilmiyor bu konuda bu ne saçma bir cümledir Allah'ım ya.
İçinden nasıl geçiyorsa bırakın o kadar arasın,o kadar yazsın.Zorlamayın hiçbir şey için.Hayır zaten siz söyledikten sonra bunlar gerçek de olmuyor ki.Bir kere aradınız açmadı mı,tekrar aramayın,dönmesini bekleyin mesela.Arada sessiz kalın,o yazsın merak etsin.Zaten anlarsınız sizi ne sıklıkla merak edip etmediğini kendinizi biraz geri çekerseniz.
Can
Im sıkılıyor hiç mesgüleyim yok hep ona sarıyorum o özlediği zaman her şey çok güzel gidiyor, o aradığında konusmalar imiz çok güzel oluyor ama ben aradığımda hiç böyle olmuyor. Nasıl geri çekmeyi başaracağım aklımı bi yere vermeliyim çok teşekkür ederim son cumlebizi okuyarak dayanicam
Neler yapabilirim mesela arkadaşlarimda yok yakınımdaBir hobi falan edinin,ne bileyim çok saçma bir öneri gibi gelebilir ama ciddiyim.Kafanızı bir şeylere verdikçe daha az düşünürsünüz onu.Yani sevmek güzel de,sürekli düşünmek güzel değil,normal de değil.
Neler yapabilirim mesela arkadaşlarimda yok yakınımda
İstanbuldayım, okula haftanın 2 günü gidiyorum üniversite sondayım.Yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama,imkanları ortalama bir şehirde bile yapılacak şey çok.Kurslar falan her şehirde var neredeyse artık üstelik ücretsiz olanlar bile var.Hem çevre de edinmiş olursunuz bir kursa falan katılırsanız.İlgi alanınıza göre bir şeyler bulabilirsiniz bence.
Merhaba arkadaşlar, nişanlım çok üstüne gitmeye gelemiyor. Rahata alışmış, sevgilisi küçük yaşta olmuş ama sevgili gibi değildik çocukluk arkadaşıydi diyor. Ben nasıl davranicagimi bilmiyorum falan diyor 2,5 senedır tanışıyoruz bu yil evlenmeyi düşünüyoruz. Ben ona öğretiyorum aranır edilir falan diye aramaya başlıyor 1 ay boyunca her gün arar mesela sonra işte uyuyorum şöyle oldu böyle oldu falan, yine de arar ama. Mesela ben aradigim zaman bazen açmıyor üst üste arıyorum inadına açmıyor galiba bana diyor arayan sen olma aranan sen ol falan, o zaman sık sık ara diyorum. Her şeyimizi paylaşıyoruz aramızda çok sevgimiz güvenimiz var birbirimizin ilj sevgilisiyiz. Ben cok kiskancim bu arada. Ama nisanlimin kizlarla alakasi yoj onu taniyanlae bile cok sacma sapan yere kiskanclik yapiyosun oyle iyi birisine diyorlar.Arkadaşlarınin falan boş islerine koşuyor böyle şeylerden aramızda tartışma çıkıyor. Ben ilk basta ona kaybetme korkusu yaşatmadm. Her aradığında açıyorum genelde ipleri onun eline verdim. Şimdi ne yapmalıyım?
Ogrettigim kişi oldukça zor birı. Ben onu gerçekten çok seviyorum onun için her şeyi yaparım onsuz bi hayat düşünemem gerçek seçenler için olması gerekende budur. Öğretsem buraya sormazdim sizden fikir oneri bekliyorum :) şimdiden teşekkürler :)
Ya aramak sormak sevgiliye ayrılması gereken zaman evet bakınca öyle gözükmüş, çok sıkmaya gelmiyor alışmamış yani böyle şeylereNe öğretiyor olabilirsiniz acaba??
Bir öğretiyorum tutturmuşsunuz gidiyor.
Bu bir alışkanlık değil duygudurYa aramak sormak sevgiliye ayrılması gereken zaman evet bakınca öyle gözükmüş, çok sıkmaya gelmiyor alışmamış yani böyle şeylere
Aile arasındaAman diyeyim evlenmeyin biraz olgunlaşın.
Arayan olma aranan ol telefonu açmamanın bahanesi siz kendi aranızda mı nişanlısınız aileler biliyor mu ?
Ya o da öyle arıyo ama ben biraz daha fazla ilgilenmesini istiyorumBu bir alışkanlık değil duygudur
İnsan sevdiğini özlediği için arar
böyle programlanmış bir sevgi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?