sadece 1 kisi hesap odeyecegine ortak odeseniz ben oyle yapiyorum sevgilimle.nişanlım çok agırıma giden şeyi söyledi ..
Gezmeye çıktık karnım acıktı dedim diyor evdeyken neden söylemedin evde yerdik benm parayı sıkmam lazım artık diyor bu sıradada elinde sigara var madem öyle sigarayı bırakmaktan başla o zman niye benm yemeğime gelince bu tarz konuşuyosn sabahtan beri aglıyorum bunu bilmesine ragmen hala hatayı bende buluyor ya özür bile dilemediNapayIm kızlar ya bana bi fikir verin nolur surat assam hatalıyım asmasam bu sefer değişen birşey olmuycak
Boşan bence
Keşke ısmarlamasını istemeden kendi paranla yeseydin, ben sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyim, hatta çocukluk arkadaşıyız samimiyeti düşün.. Ama o cebine elini atar atmaz parayı çıkarırım, bazen kendisi zorla öder, bazen de ortaklaşa öderiz. Ismarlamasını hiç ima etmem. O ödeyince içime sinmiyor. Hep erkek ödemeli düşüncesine karşıyım..
Katiliyorum sana bizde boyle yapiyoruz yada birbirimize birseyler ismarliyoruz mesela yemek ondansa kahveler benden gibi ve boyle senin paran benim param olmuyor ve iste ben daha cok oduyorum sen odemiyorsin gobi şeyler de olmuyir kendini kötü hissetmede opmuyor iki tarafda mutlu oluyorKeşke ısmarlamasını istemeden kendi paranla yeseydin, ben sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyim, hatta çocukluk arkadaşıyız samimiyeti düşün.. Ama o cebine elini atar atmaz parayı çıkarırım, bazen kendisi zorla öder, bazen de ortaklaşa öderiz. Ismarlamasını hiç ima etmem. O ödeyince içime sinmiyor. Hep erkek ödemeli düşüncesine karşıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?