sizin yemek alacak paraniz yok mu?
ahhaa bu iki etti sekerimhadi iyisin benden önce davranmışsın bu sefer:)
konu sahibesi cebinizde yemek yiyecek paranız yokmuydu?
Valla bence hic de alinacak birsey dememis.bunun icin agliyorsaniz aranizda hic samimiyet yok demekki.ben olsam o zaman ben sana ismarlayayim derdim.ana surekli cimriyse bilememnişanlım çok agırıma giden şeyi söyledi ..
Gezmeye çıktık karnım acıktı dedim diyor evdeyken neden söylemedin evde yerdik benm parayı sıkmam lazım artık diyor bu sıradada elinde sigara var madem öyle sigarayı bırakmaktan başla o zman niye benm yemeğime gelince bu tarz konuşuyosn sabahtan beri aglıyorum bunu bilmesine ragmen hala hatayı bende buluyor ya özür bile dilemediNapayIm kızlar ya bana bi fikir verin nolur surat assam hatalıyım asmasam bu sefer değişen birşey olmuycak
Ve hatta bence tam tersine nisanlinin bu davranisi sizi mutlu etmeli.denek sizi ne kadar samimi goruyorki oyle demis.cekinmiyor yaninizda rahat.sizi esi olarak sahiplenmis.esimle ilk yemege ciktigimizda yaninda o kadar rahat etmistimki en cok bu etkilemisti beni.hic kasmadan sanki yillardir tanisiyormusuz gibi yemek yiyp gulup eglenmistik.bu cok onemli benim icinValla bence hic de alinacak birsey dememis.bunun icin agliyorsaniz aranizda hic samimiyet yok demekki.ben olsam o zaman ben sana ismarlayayim derdim.ana surekli cimriyse bilemem
Ve hatta bence tam tersine nisanlinin bu davranisi sizi mutlu etmeli.denek sizi ne kadar samimi goruyorki oyle demis.cekinmiyor yaninizda rahat.sizi esi olarak sahiplenmis.esimle ilk yemege ciktigimizda yaninda o kadar rahat etmistimki en cok bu etkilemisti beni.hic kasmadan sanki yillardir tanisiyormusuz gibi yemek yiyp gulup eglenmistik.bu cok onemli benim icin
Daha nişanlıykrn bunu yapan evlıyken vay halinenişanlım çok agırıma giden şeyi söyledi ..
Gezmeye çıktık karnım acıktı dedim diyor evdeyken neden söylemedin evde yerdik benm parayı sıkmam lazım artık diyor bu sıradada elinde sigara var madem öyle sigarayı bırakmaktan başla o zman niye benm yemeğime gelince bu tarz konuşuyosn sabahtan beri aglıyorum bunu bilmesine ragmen hala hatayı bende buluyor ya özür bile dilemediNapayIm kızlar ya bana bi fikir verin nolur surat assam hatalıyım asmasam bu sefer değişen birşey olmuycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?