Nişanlım

Sen evlenmeden , bütün yükü omuzuna yüklemisin zaten. Yarin evlenince , alamayacagi bisey olunca,agrinami gidecek acaba?

Iyide nisanliniz yemek ismarlamadi diyemi agliyorsunuz ve ozur bekliyorsunuz bide ??? Adam ev kurucak yani evinizi kurucak ve bisilerden ferargat etmek gerektiginide belirtmis konu acilmisken sizde sigarasina takmissiniz ee pesssssss. . Siz oturup yeseydiniz cok aciktiysaniz bunun için aglanir ve ozur beklenirmi??

Siz acikinca adam niye otomatik olarak hesabi kendi odeyecegini dusundu?

Bence siz bunu biraz sorgulayin. Ha hesap ikinci mevzu. Biri heleki cocuk veya kadin aciktim diyorsa bunun lafi edilmez once o insan doyurulmalidir o bambaska mevzu. Elbet bu konuda haklisiniz.

Neden kendini sıkacak bu da onemli
Kalkip arabasi varken luks araba alip borca girmekse o haksiz. Ama adam dar gelirliyse ve yakin tarihli evlilik dugun falan icin birikim sartsa birbirinizin butcesini bilip ona gore davranmaniz gerekir.

Şu an seni nişanlıyken rahatsız eden özelliklerin hiçbiri evlenince değişmeyecek. Bunu bilerek hareket et. Ben eşimin nişanlıyken hangi özelliğinden rahatsız olsam evlenince onlar problem oldu hep. Nişanlıyken insanın gözü pek görmüyor. Sonradan batmaya başlıyor

Yemek yemekle batmaz insan herhalde.
Hadi bi eşya almak istersin hayatım harcamalara dikkat edelim der okey de neden söylemedin evde yerdik demesi itici olmuş. Atla deve değil ya yiceğin yemek de.
Neyse iki tarafta tuhaf; sen acıktım bi yere oturalım dediğinde o cevabı alıyorsan eh aç mı gezelim gel ben ısmarlıyorum diyebilirdin tüm gün ağlayacağına. Dışarda yemekten kısacak kadar zorlanıyorsanız da evlenmeyi erteleyin madem.

Ya kac asirlik nisanlisiniz da adam bu kadar rahat ve 40 yillik evli gibi. Insan cebindeki son parayla yedirir de param yok bile demez. Tabiki luks restoranlarda yerimmm diye tutturmuyorsan. Kaba geldi bana nisanlin.

Siz niye kendi yiyeceğinizi seçmekten almaktan aciz çocuk gibi acıktım diyorsunuz; hayatım bi yere oturalım yemek yiyelim dersiniz ama kendi cebinize güvenerek. Ben birşeyi kim teklif ediyorsa ısmarlamayı da göze alır diye düşünüyorum. Ama siz bana yemek ısmarlayı kastetmişsiniz nişanlınız da öyle anlamış. Adamın verdiği cevap bildiğin öküzlük, parası olmasa ısmarlayamasa bile öyle söylenmez ayrıca paran yoksa şurda bişeyler atıştıralım diye ucuz şeyler önerirsin. Ha nişanlının bu kabalığı üstüne de sen ama sigaraya paran yetiyor diye hır arıyorsun. Sanki adam sana harcama yapmak zorundaymış sanki onun parasına ipotek koymuşsun gibi nr ayıp şey. Tamam adam pinti ama bu onun huyu ve değişmez beğenmiyorsan ayrılırsın adamın parası hakkında hesap soramazsın

Valla bence hic de alinacak birsey dememis.bunun icin agliyorsaniz aranizda hic samimiyet yok demekki.ben olsam o zaman ben sana ismarlayayim derdim.ana surekli cimriyse bilemem

Valla bence hic de alinacak birsey dememis.bunun icin agliyorsaniz aranizda hic samimiyet yok demekki.ben olsam o zaman ben sana ismarlayayim derdim.ana surekli cimriyse bilemem
Ve hatta bence tam tersine nisanlinin bu davranisi sizi mutlu etmeli.denek sizi ne kadar samimi goruyorki oyle demis.cekinmiyor yaninizda rahat.sizi esi olarak sahiplenmis.esimle ilk yemege ciktigimizda yaninda o kadar rahat etmistimki en cok bu etkilemisti beni.hic kasmadan sanki yillardir tanisiyormusuz gibi yemek yiyp gulup eglenmistik.bu cok onemli benim icin

Yani bence de.
Sürekliyse bir şey diyemem ama sonuçta ''evleneceksiniz'' bu insanla konu sahibi.Yeri geldiğinde maddi problemlerle birlikte baş edeceksiniz,o yüzden o kadar da abartı bir durum yok tam tersine samimiyet göstermiş,bence olaya biraz da bu şekilde bakın.
Zaten sürekliyse de yani cimri bir insansa da tekrar düşünün evliliği bence.

Ben bu ara calismiyorum, yeni de evli sayıldığımız ve bir suru borc odedigimiz icin uzun zamandir esimle disarida yemek yemiyoruz. Bugun disarida yiyelim mi dediginde de ne gerek var, yemegimizi yer öyle cikariz, ben calismaya basladigimda bol bol yeriz diyorum. O da beni öpüyor. Ben cimri miyim? Bence degilim. Kocam cok mu saf? Bence degil.
Ben sizin konusmalarinizda da alinacak bir sey goremedim. Evlilik icin para biriktiriyor belli ki. Maddi zorluklar karsisinda anlayış gosteremeyecekseniz, hic evlenmeyin. Bir de ağlamışsınız. Ben şok yani.
Ya da elinizi siz cebinize atin. Hem kendinize hem de nisanliniza bir yemek ismarlayiverin.
Ben sizi anlayissiz buldum.

Bu adam dusuncesız ve degısmeyecek haberın olsun bunu göze alamıuorsan kendını kurtar

Önceden goturuyomuydu yemege bunu bılmek gerek ... Ayrıyeten sızın paranız yokmuydu... Çok saçma

Daha nişanlıykrn bunu yapan evlıyken vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…