Nişanlım...

Dogrusu nedir?

• Israr ettirip yaptirmak mı tartışmalara rağmen

OY: 3 9,7%
  • Kendi halinde mi bırakmak

OY: 28 90,3%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
30
Merhaba kadınlar kulubu uzun zamandan beri takip ediyorum yeni üye oldum bir sorunumu sizlerle paylaşmak icin şimdiden teşekkurler fikirleriniz icin.
Ben görücü usulu nişanlandım 3.ay oldu tanışma evrelerindeyiz daha yanlız benim takıldıgım bir konu var.Nişanlım arayıp sormayi sevmeyen mesaj atmayi sevmeyen biri Üc ay boyunca güzellikle yaptirmaya calistim olmuyor sadec bana degil herkese karsi oyle yaşlı anne babasına bile yanlız büyümüş kendi ayaklari üzerinde duran biri yanlız yaşıyor sosyal medyayla da zaman harcamiyor.

Defalarca konustuk Huyum böyle sana karsı yaptigim bir davranis degil diyor öyle de gercekten.
Ben hep yazdigimda arayip sordugumda mutlu oluyor bana ne zaman ararsan yazarsan mutlu olurum gece yarisi bike olsa uyandiririm konusuruz hic sikayet etmez benim gönlümü hoş eder.Ama ne yazık ki bende karşımdaki insandan bunu bekliyorum benimde böyle bir karakterim var tek taraflı sevmiyorum śikayetim bundan.
Aramizda bundan baska sorun yok ikimizde birbirimizi seviyoruz ama ben bu durumdan dolayı uzuluyorum evlenincede devam ederse daha cok üzülürüm.
Bu konuyla ilgili ne yapmam gerek nedir önerileriniz nedir.

can cikar huy cikmaz demisler. bende aranmak isterim acikcasi. o zaman siz beklentinizi dusureceksiniz. iyi huylarina odaklanin. herkes istemidigimiz gibi olamaz sonucta.

Surekli aramak da aranmak da bana uygun degil. Canim ister gunde 5 defa ararim. Bazen gunlerce aramam. Esim de ayni. Hayati buna endekslemek bile komigime gider. Evlenince de buna takilacaksaniz gorucu usulu degil de begendiginiz huylari olan bir adamla bu ozelligi de baz alarak gorusmelisiniz ancak. Baska cozumu yok aramayi sevmeyen adam bu yastan sonra huy degistirmez

Valla bende sevmiyorum. Nişanlımla ilk zamanlar 24 saat telefondaydik. Psikolojim bozuldu valla ilişkiyi bitirecektim. Telefonda 5 dakikadan fazla konuşsam daralıyorum günüm kötü geçiyor. Ama gelde karşındakine anlat

Nasıl olsa evleneceksiniz yakında, akşam hep birlikte olacağınız için, gündüz beni niye aramadı diye dert etmezsin. Başka sorun yoksa boşver bence, kendi haline bırak.

Ya bende biriyle tanıştırıldım kendisini beğendim ama 2 hafta konuştuk ne arıyor günde bir kere mesaj atıyor sonra konu bulamıyorum diye sohbeti bitiriyor sırf bu yüzden konuşmayı kestim sanki zorla konuşuyormuş gibi. Ama siz eminseniz kendisinden boşverin.

bunların aralıgı önemli eger bir haftadan uzunsa sorun var sizi sevmiyor demek ç.
Yok ben bir gün bile ses etmeyince mesaj atar sesin niye çikmiyor nerlerdesin diyor.hep aramamdan memnun mutlu oluyor ben bu konuda takilmayip aradigim zamanlar duygularini cok iyi ifade ediyor.

Yok ben bir gün bile ses etmeyince mesaj atar sesin niye çikmiyor nerlerdesin diyor.hep aramamdan memnun mutlu oluyor ben bu konuda takilmayip aradigim zamanlar duygularini cok iyi ifade ediyor.
tamam ozman iyi hergün mesajlasmak herkesin işi degil ..helede yogunsa

Benim eşimde herkese karşı mesafeli soğuk biridir ama biz mesajlaşırdık evlenince daha az olur demedi deme karakter meselesi.

Benim eşimde herkese karşı mesafeli soğuk biridir ama biz mesajlaşırdık evlenince daha az olur demedi deme karakter meselesi.
Sizde evlenince düzelmedi mi?? Ben evlilik aynı evde yaşamak onu açar diye düşünüyor öyle umud ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…