Bu arada sizi bulmuşken sorayım ne yaptınız eşinizle ev kredi meselesi falan?Bende sevemiyorum her an mıç mıç konuşmak hele mesaj atmak. Şu an whatsapımda bilmem kaç yüz okunmamış mesaj var.
Huy bu hiç ısrar edip gerilmeyin
2 ay olacak evleneli ev aldık ev eşimle benim üzerime çok az görüşüyoruz ailesiyleBu arada sizi bulmuşken sorayım ne yaptınız eşinizle ev kredi meselesi falan?
İyi sevindim en doğru karar olmuş.2 ay olacak evleneli ev aldık ev eşimle benim üzerime çok az görüşüyoruz ailesiyle
Yok ben bir gün bile ses etmeyince mesaj atar sesin niye çikmiyor nerlerdesin diyor.hep aramamdan memnun mutlu oluyor ben bu konuda takilmayip aradigim zamanlar duygularini cok iyi ifade ediyor.bunların aralıgı önemli eger bir haftadan uzunsa sorun var sizi sevmiyor demek ç.
Sanırım bu konuda takıntılıyım eger iliskimize zarar verecekse aşmak istiyorum.Tek derdin bu olsun BACIM bırak kendi haline içinden geldiği gibi olsun
tamam ozman iyi hergün mesajlasmak herkesin işi degil ..helede yogunsaYok ben bir gün bile ses etmeyince mesaj atar sesin niye çikmiyor nerlerdesin diyor.hep aramamdan memnun mutlu oluyor ben bu konuda takilmayip aradigim zamanlar duygularini cok iyi ifade ediyor.
Yogun biri ama gerçekten daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadığım icin kabullenemiyorumtamam ozman iyi hergün mesajlasmak herkesin işi degil ..helede yogunsa
Benim eşimde herkese karşı mesafeli soğuk biridir ama biz mesajlaşırdık evlenince daha az olur demedi deme karakter meselesi.Merhaba kadınlar kulubu uzun zamandan beri takip ediyorum yeni üye oldum bir sorunumu sizlerle paylaşmak icin şimdiden teşekkurler fikirleriniz icin.
Ben görücü usulu nişanlandım 3.ay oldu tanışma evrelerindeyiz daha yanlız benim takıldıgım bir konu var.Nişanlım arayıp sormayi sevmeyen mesaj atmayi sevmeyen biri Üc ay boyunca güzellikle yaptirmaya calistim olmuyor sadec bana degil herkese karsi oyle yaşlı anne babasına bile yanlız büyümüş kendi ayaklari üzerinde duran biri yanlız yaşıyor sosyal medyayla da zaman harcamiyor.
Defalarca konustuk Huyum böyle sana karsı yaptigim bir davranis degil diyor öyle de gercekten.
Ben hep yazdigimda arayip sordugumda mutlu oluyor bana ne zaman ararsan yazarsan mutlu olurum gece yarisi bike olsa uyandiririm konusuruz hic sikayet etmez benim gönlümü hoş eder.Ama ne yazık ki bende karşımdaki insandan bunu bekliyorum benimde böyle bir karakterim var tek taraflı sevmiyorum śikayetim bundan.
Aramizda bundan baska sorun yok ikimizde birbirimizi seviyoruz ama ben bu durumdan dolayı uzuluyorum evlenincede devam ederse daha cok üzülürüm.
Bu konuyla ilgili ne yapmam gerek nedir önerileriniz nedir.
Kız nasıl duruyon onları okumadan. Ben ortadan ikiye catlarim meraktanBende sevemiyorum her an mıç mıç konuşmak hele mesaj atmak. Şu an whatsapımda bilmem kaç yüz okunmamış mesaj var.
Huy bu hiç ısrar edip gerilmeyin
Sizde evlenince düzelmedi mi?? Ben evlilik aynı evde yaşamak onu açar diye düşünüyor öyle umud ediyorum.Benim eşimde herkese karşı mesafeli soğuk biridir ama biz mesajlaşırdık evlenince daha az olur demedi deme karakter meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?