Şimdi sessiz kalın evlenince bunu değiştirmeye forsatınuz olur ve kesinlikle oynatamadan aramayın bi süre önemli bişey olduğunda soracak şekilde arayım yada bahaneniz olsun ama hal hatıra en son getirin benimse nişanlıyormuş eşim aynen böyleydi dügünüme on gün kala bu yüzden akşama kadar ağladığımı bilirim ama yapı neticede şimdi işteyken mutlaka iki defa arar akşama kadar yani size tavsiyem sürekli beni ara diye her defasında daha ısrarcı olmamanız bu ısrar işini evliliğe yakın zamana bırakmanızMerhaba kadınlar kulubu uzun zamandan beri takip ediyorum yeni üye oldum bir sorunumu sizlerle paylaşmak icin şimdiden teşekkurler fikirleriniz icin.
Ben görücü usulu nişanlandım 3.ay oldu tanışma evrelerindeyiz daha yanlız benim takıldıgım bir konu var.Nişanlım arayıp sormayi sevmeyen mesaj atmayi sevmeyen biri Üc ay boyunca güzellikle yaptirmaya calistim olmuyor sadec bana degil herkese karsi oyle yaşlı anne babasına bile yanlız büyümüş kendi ayaklari üzerinde duran biri yanlız yaşıyor sosyal medyayla da zaman harcamiyor.
Defalarca konustuk Huyum böyle sana karsı yaptigim bir davranis degil diyor öyle de gercekten.
Ben hep yazdigimda arayip sordugumda mutlu oluyor bana ne zaman ararsan yazarsan mutlu olurum gece yarisi bike olsa uyandiririm konusuruz hic sikayet etmez benim gönlümü hoş eder.Ama ne yazık ki bende karşımdaki insandan bunu bekliyorum benimde böyle bir karakterim var tek taraflı sevmiyorum śikayetim bundan.
Aramizda bundan baska sorun yok ikimizde birbirimizi seviyoruz ama ben bu durumdan dolayı uzuluyorum evlenincede devam ederse daha cok üzülürüm.
Bu konuyla ilgili ne yapmam gerek nedir önerileriniz nedir.
Çok teşekkür ederim.Şimdi sessiz kalın evlenince bunu değiştirmeye forsatınuz olur ve kesinlikle oynatamadan aramayın bi süre önemli bişey olduğunda soracak şekilde arayım yada bahaneniz olsun ama hal hatıra en son getirin benimse nişanlıyormuş eşim aynen böyleydi dügünüme on gün kala bu yüzden akşama kadar ağladığımı bilirim ama yapı neticede şimdi işteyken mutlaka iki defa arar akşama kadar yani size tavsiyem sürekli beni ara diye her defasında daha ısrarcı olmamanız bu ısrar işini evliliğe yakın zamana bırakmanız
Evet azalır elbet bende azalma onda biraz daha adım atma gelişme olsa iyi olur da..bu alışkanlığını devam ettirmesse misal evlendikten sonra ayrı olsak ben baba evine gitsem beni arayip sormasa ben kaldıramamBence evlenince sizin bu isteginiz biraz daha azalir. Yani arayip sormak cok da onemli degil eger yogunsa evlenince gunde 1 mesaj yeter.
Sürekli söyleme durup durup bunu üzülerek dile getirdim evlendikten sonrada ben çok üzüldüm ben seni merak ediyorum sen beni neden etmiyorsun bu beni düşündürdü falan diye duygusala bağladım :) şimdi mesaj atsam direk aklımdasın diyip hemen arıyor yada mesajda konuşmayı azalt anlattıklarını sınırlı tut arar sonunda ama kesinlikle bu işin sırrı sabır ve kendine hakim olmakÇok teşekkür ederim.
Benimde boğazımda hep bir dügüm bu yüzden soğuyorum dediginiz gibi aramayi kesiyorum ama yinede aramiyor bir hafta aramasam aramaz mesajla idare eder.
Siz evlilige yakın bunu nasıl aştınız siz söylemeden aradı mı ilgilendi mi?
Bende duygusala bağladım ki öyle duygusal biriyim sesini duymadan yatamazdim anlayişla karsilar arardi biraz işe yaradı ama etkisi kısa sürdü.Ben birine bir seyi yaptirinca hep sinirleniyorum.Sürekli söyleme durup durup bunu üzülerek dile getirdim evlendikten sonrada ben çok üzüldüm ben seni merak ediyorum sen beni neden etmiyorsun bu beni düşündürdü falan diye duygusala bağladım :) şimdi mesaj atsam direk aklımdasın diyip hemen arıyor yada mesajda konuşmayı azalt anlattıklarını sınırlı tut arar sonunda ama kesinlikle bu işin sırrı sabır ve kendine hakim olmak
Dediginiz gibi mesajda sınırlı da tuttum etkisi yok bir günaydın iyi geceler mesajını atmakla kaliyorum tık yok.Sizce bunu umursamadan benmi cok sık arayip öyle alıştarayımSürekli söyleme durup durup bunu üzülerek dile getirdim evlendikten sonrada ben çok üzüldüm ben seni merak ediyorum sen beni neden etmiyorsun bu beni düşündürdü falan diye duygusala bağladım :) şimdi mesaj atsam direk aklımdasın diyip hemen arıyor yada mesajda konuşmayı azalt anlattıklarını sınırlı tut arar sonunda ama kesinlikle bu işin sırrı sabır ve kendine hakim olmak
Oda bi seçenek nasıl olduğuna baglı ben aramayınca en son benimki sitem etmişti hiç aramıyorsun diye o derece zorladımDediginiz gibi mesajda sınırlı da tuttum etkisi yok bir günaydın iyi geceler mesajını atmakla kaliyorum tık yok.Sizce bunu umursamadan benmi cok sık arayip öyle alıştarayım
Hayır hatta nişanlıyken daha sıcaktı evlilikte herşey daha çok azalıyor malesef.Sizde evlenince düzelmedi mi?? Ben evlilik aynı evde yaşamak onu açar diye düşünüyor öyle umud ediyorum.
Aşık ama mesafeler olunca sevgimi belli edemiyorum diyor.Aşık mı değil acaba
Bende sitem ettirdim ilgisiz bıraktım biraz empati kursun diye evlenincede öyle devam edicem senin gibi sana ayak uyduracam dedim kabul etmedi beyefendi ilgi istiyor ama vermesini bilmiyor evlenince sadece bu huyu için çabalayacam çünkü bu huyunu hic sevmiyorumOda bi seçenek nasıl olduğuna baglı ben aramayınca en son benimki sitem etmişti hiç aramıyorsun diye o derece zorladım
Bende ilk başlarda öyle düşündüm ama sonradan açılır dedim.Hayır hatta nişanlıyken daha sıcaktı evlilikte herşey daha çok azalıyor malesef.
Seviyor değerde veriyor şimdiye kadar kalbimi kıracak hiçbir durumda bulunmadı ilerde daha cok olacağına güveniyorum ama bir bu davranışını aşsaydım çözüm bulsaydim.Yani bi an benim kocami anlattın bizde öyleydik ah aynı dertleri yaşadik ama gerçekten karakteri öyleydi şimdi BİRAZ daha değişti yani biraz benim gayretimle .Seni seviyor mu ona bak canım değer veriyor mu bunu iyi anla
Neden yüz vermeyip sınırkıyotdut taktik işini ben beceremiyorum malesefBende ilk başlarda öyle düşündüm ama sonradan açılır dedim.
Aslında bu biraz benden de kaynaklandı ilk başlarda onu sınırlıyordum cok yüz vermiyordum.
Benimki taktik degildi benimde karakterim öyle öyle hemen herseye he diyemiyorum istediklerini kabul etmiyordum(özel)herseyin bir vakti zamani var diye düsünüyorumNeden yüz vermeyip sınırkıyotdut taktik işini ben beceremiyorum malesef
Anladım o konuda haklısın canım taviz vermeye gelmez en iyisini yapıyorsun.Benimki taktik degildi benimde karakterim öyle öyle hemen herseye he diyemiyorum istediklerini kabul etmiyordum(özel)herseyin bir vakti zamani var diye düsünüyorum
Valla canım ben hiç sevgimi azlatmadim kısasa kısas yapmadım .ama dile getirdim ilk aylar devamli ben ararken daha sonra oda aradı sordu ama bazılarının karakteri böyle canım benim eşim ailesini bile sormaz sorduğumda neden böylesin derki ben sevgimi içimde yaşatırım bende diyorum karşindakine yansitt ki anlasın sevildiğini bilsin biraz daha iyi sabırlı olmayı dene en önemlisi sevdiğini hissediyorsan yan yana geldiğinde gözleri parliyosa bilki seviyor seniSeviyor değerde veriyor şimdiye kadar kalbimi kıracak hiçbir durumda bulunmadı ilerde daha cok olacağına güveniyorum ama bir bu davranışını aşsaydım çözüm bulsaydim.
Siz nasil davrandiniz da düzeldi neler yaptiniz mesela kaçan kovalanır metodu doğru mu yada ona daha cok bağlanmak tek taraflı öyle her an bişeyler hissettirip yaşamak mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?