- Konu Sahibi deren23
nişanlınız gireceği aileye karşı daha dikkatli konuşmaya başladı sanırım, bu da bir gelişmedir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlınız gireceği aileye karşı daha dikkatli konuşmaya başladı sanırım, bu da bir gelişmedir.
konuştuk zaten bende biraz hak verdim hani tamam söz yanlıştır ama abartması gerekmez ablamla arasında mesafe vardır ama mesela ablamıda kıskanır işte yada balamın kızı var 18 yaşında onuda kıskanır bi erkekle konuştuğunu görse hemen sorar kim bu bilmem ne diye ama hitap tarzı değişmez oda öle diyo enişten seni kıskansa benim hoşuma gider sahiplenmesi kardeşi gbi ama hitap tarzı bide buna benzer bi laf varken tabikide kızarım filan dedi ama abarttığının oda farkında çok sinirlendiğim için öle konuştum dedi özürünüdediledi zaten
benim eniştemlede aramızda 8 yaş fark var. ablamla evlendiklerinde ben daha lisedeydim. yani onunla beraber büyüdüm. eniştemde bana yeri gelir gülüm, canım,, adımı kısaltarak özom filan diye hitap ettiği olmuştur. bunlar samimiyetin bir göstergesidir.
bence nişanlınız biraz fazla kıskanç gibi. şimdiden böyle hitap şekline takıyorsa, ilerde nelere takacaktır allah bilir.arabanız varsa gün gün yaptığınız km sini bile kontrol eder. bugün 20 km yapmışssın nereye gittinkötükedihüso???? gibi... daha neler neler:1no2:benim başımdan böyle bir nişanlılık tecrübesi geçtiği için..tabi yol yakınken bıraktım ben.. . offfffff... kıskançlık zehir gibi aranıza girer canım.
onunla güzelce konuş. bana ve etrafımdakilere güven. zaten bana ters bakacak birinin hayatımda yeri olmaz .. de ona..yerimseniben
Ne varmış bunda.Sonuçta enişte abi sayılır.Nişanlından önce hayatının içinde, ailenden biri olarak o hep vardı.
Sana değilde,kendine güveni yok belli.O ailenden biri,ablan boşansa bile o yiğenlerinin babası unutma.
tatlım ablamın ikinci evliliği yani yiğenlerimin babası değil ama kendi kızı gibi sever mesela eski eşiyle hala görüşürüm ona bişi demez el adamı filan demez ama belikide çocuklar içindir yada bu enişteme garezi var galiba biraz aslında sölemicektim ama 2. eşi olduğunu saklamanın bi manası yok diye düşündüm ama haklısın biraz abarttı...