Nişanlım...

Kardeşlerine sahip çıkması demek,onların ev sahibi olmalarını sağlamak mı ?
Haa,zengin olur durumu çok iyi olur tamam istedikten sonra alır onlarada birer daire,bunu anlayabilirim de.
Kendine eşya alacak,düğün yapacak parası olmayan biri nasıl böyle bir mantık kurabilir anlamış değilim.
Kardeşleride çalışıp,emek harcayarak sahip olabilmeliler bazı şeylere değil mi ?
Herkes abisine,babasına güvenerek yaşamıyor ne yazık ki..
Zaten asıl problemde nişanlınızın hem sizinle ilgilenmeyip hem de ayrılmak istediğinizde kabul etmiyor olması.
Kendinin ve sizin geleceğini düşünmeyip kardeşlerine babalık yapmaya çalışacak aklı sıra yani onlara ev yapmadan evlenmeyecekmiş ya,3 ay da bir arayacak,ilgisiz davranacak,ayrılmak istemeyecek..vs.
Ne sanıyor kendini acaba ?
Neyse ki yol yakınken dönme şansınız var,iyi düşünün ve bir karar verdiğinizde net olun.
Ayrılmak istiyorsanız ayrılırsınız,nişanlım istemiyor diye birşey yok..

3ayda bir arayan nişanlınsa at gitsin ailesiyse boşver aramasınlar...........
nişan uzamaz uzatma bence ev mev hikaye herkesin evi mi var evlenirken...

kardeşlerine sahip çıkması güselde.bunu yaparken seni boşlaması kötü .para yokken ewi nası alcakkmışş.bu gidişle çokk beklersn canımm.nişan uzadıkçada bazı şeylerin suyu çıkarr.çok ii düşün tatlımm :teselli:

bence ayrılman en mantıklı karar gibi sanamı bakacak onlaramı öncelik sen olmalısın tamam yapsın ama sonra yapsın seninle evlenmesi engel değilki hem sokaktada oturmuyo kardeşleri

suan anlattıklarını okuyunca aynı arkadasımın durumu gözümün onune geldı.
babası vefat etmişti ve süreklı onlara babalık yapacaktı ve bugun ayrılıyorlar
durumlarıda pek yok çocuğun
tmm hersey kesınlıkle maddiyat değil olmamalıda ama beyfendının tavrı kesın ve net
arkadasımda çekemedı yol verdi..

ya 40 yaşında ve bakacağı insan 30lu yaşlarda okutmuş ayağa kalkmak icin çaba göstermiyor:Saruboceq:

ay yok artik nisanlin 40 yasinda ve daha beklemeyi dusunuyor öyle mi ?

artik 50 yasinda evlenir 60 yasinda baba olur

yani kardesinede ayrica yuh ,30 yasina gelmis daha hala abiden birseyler mi bekliyor

canim senin ki can degiil mi ne diye sabrediyorsun böyle birisine ?

senin yasin kac bu arada

valla yol yakınken 2 kes daha düşün bugun böyle sorun sa ilrde o9nları bakmayada kalkar iyice sorunn

Hayatın boyunca hep fedakarlık yapacaksın ve 2.3.planda olacaksın? Peki sen böyle bir hayatmı düşledin,
Ayrıca arkadaşlara katılıyorum herkesin evlenirken evimi vardı? Çalışıp kendileri alsınlar hem böyle daha da kıymet bilirler.
Nişanlının yaşı bayağı varmış, bütün evleri tamamladıktan sonra inşallah çocuk yapıp büyütmeye mecali olur,
Yapacağı çok iş varmış madem tamamlasaymış evlenmeden önce, niye gelip seninde başını yakmış.
Yorumum sert oldu çok özür dilerim, ama hiçbir genç kız 3 ayda bir aranmaya ve sen beklede...ben bir iişlerimi halledeyim gibisinden bir tavra layık değildir.

Kaç tane kardeşi var.Hepsine mi ev yapıcakmış?Ne alaka?Madem evlerini yapıp sonra evlenmeye kalkışsaymış.Kardeşleri de kendi yapsın evini.Babası olsaymış hepsine ev mi vericekti?Bence bu işte başka bişey var.

salla gitsin canım.40 yaşında adamın dediklerine bak.30 yaşındaki kardeşlerine ev yapacakmışşşş.. ayıptır sorması seninle nişanlanana kadar yada bu zamana kadar aklı nerdeymiş.Sen onu beklersen minumum 10 sene sonra evlenirsiniz. Zaten insan ömrü ne kadar.. boşverrrrr düşünme bile... o ayrılmak istemez tabi bulmuş senin gibi sevdiği birini düşüncelerini uygulatmayı/uygulamayı istiyor.. buna ömür mü dayanır beeeeee akannehir

şaşırdım..ya güzelim nişanlın ne iş yapıyorki 3 tane ev aldı? kaç kardeşi var? ev almak kolay mı? ortalama 100 000 tlden fazla para biriktirmen lazım..bunu kısa sürede kazanabilirmi? kardeşleri küçük olsa anlarımda 30 yaşında adamdan bahsediyorsun..birde arkadaşın dediği gibi ev yapayım,evlendireyim,işi olsun vsvs diyeceğine de eminim çünkü babaları aileyi nişanlına emanet etmiş..o bir kardeş değil baba olmuş..
zaten seni aramaması da ayrı bir dert..belki de 40 yaşına geldi bir evlenemedi gbi laflar oluyor ( toplumumuzu biliyorsunuz ) bu yüzdende ayrılmak istemiyor..bir daha birisini bulacakta ,tanıyacakta evlenecekte..o kadar zamanı varmı? bencede bu işin sonu pek iyi değil

Hiçbir iş yoğunluğu hiçbir bahane insanın nişanlısını 3 ayda bir aramasının sebebi olamaz...
Yapmayın allah aşkına siz inanıyormusunuz ev alma derdine düştü çok yoğun çalışıyor o yüzden arayamıyor lafına... Bu adam hiç mi tuvalete gitmiyor hiç mi yemek yemiyor hiç mi uyumuyor.. En kötü ihtimal yatmadan 2 dk. önce arayıp bir hal hatır sorar.. Hadi onu yapamıyor insan yemek sofrasında iki lokma arası 2 dk. arayamaz mı....
Kardeşlerine ev yapma meselesine hiç değnmiyorum bile.. Bu bile ayrılmak için yeterli...
Haaa ev yapma meselesine gelince benim eşimin babası hayatta.. Ne ev yaptı kendisine ne de koluma bir bilezik.. Onun sorumsuzluğunu kapatmak için eşim bilezik alıp babasının eline verdi de babası taktı bileziği düğünde.... Her baba çocuklarına birer tane ev verecek diye bir kural yok...
Ayrıca ev alak kolay mı bu zamanda yaa... ne adar daha uzatıcak nişanı...
Sadece ev almak la bitmez bu iş ben sana söyliyim.. Bugün evi alır.. YArın evlenisiniz.. Sonra öbürü evlenmeye kalkar düğününü yapmaya kalkar, takısını yapmaya kalkar mobilyasını almaya kalkar.. Oooo gider de gider bu iş....
O abileri o böyle bir sorumluluğu kabul etmiş olabilir ama sen kabul etmek zorunda değilsin..
Bana çok seviyormuşsun gibi de gelmedi açıkçası... Yol yakınken vazgeç bu işten...

Canım nişanlın gerçekten seni kaybetme korkusu olsa böyle davranmaz.
ıyi düşün bence.
Al karşına adam gibi konuş. Olacaksa olsun olmayacaksa oyalamayalım birbirimizi herkes kendi kaderine de. Ailesi de iki yüzlü anladığım kadarıyla. Bence konuş ve bir ömür olduğunu aklından çıkarma..

3 ayda bir arıyorsa bu nasıl nişanlılık?? :/ benim sadece sevgilim olan adam bile günde 3 kere ararken, 40 yaşında aklı başında işinde gücünde üstelik nişanlanmış biri nasıl 3 ayda bi kere arıyor sizi? ayrı şehirlerde misiniz?

canım senin işin var o zaman ya durumu çok parlak deil ama neden o zaman seni askıya alıo abileri senden önce gelio siz yuva kuracaksanız önce kendinizin yuvasını açacaksonra kalanlar bu benim fikrim tabi ki yanlış düşünüyorda olabilirm ama herkes kendi yağınla kavrulmalı sana nişan takmış şu an anladığım kadarıyla da oyalıyo ev almak o kadar kolay mı ya bu devirde ne demek sen bekle ben aileme ev alayım ya hiç alamzsa o zaman evlenmeyecek mi yani yada yarın bigün abisine falan icra gelse sizin eşyaları mı satacak mantıklı deil

o arama meselesi da bi muamma bu arada insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi yabi gün işi olur aramaz anlarım ama bu ne kii canım ii düşün ya bu adam pek takmıo galiba seni çok salmış baksana belkide arada aileler var die nişanı bozamıo sen boz die beklıo olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…