nişanlım

sippsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
129
3
68
Konya
kızlar nişanlımla düğün ve evlenip yerleşeceğimiz ev konusunda anlaşamıyoruz
ben ailemden ayrı olmak istemiyorum
babamın dediğini mutlaka yaparım dedim

çok bozuldu kapadı teliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartışarak karar almak istiyooo

ama ben ailemden ayrılmak istemiyorum
gerçi aynı şehirde olucaz onun ailesi daha uzak bir şehirde

mutsuz ediyomuş bu konu onuu

anlamıyo benii ben hem ailemi hem onu kırmak istemiyorummm

ama ailem yakın olsun istiyorum evim ve o yanımda olsun çok mu şey istemekteyim kiiiiiiiiiiiiiiiiii

kesinlikle ailene yakın otur canım.bu devirde kimseye güven olmuyor arkadaşa akrabaya bile.anne baba gibisi var mı en azından iyiliğini istediklerine eminsin.bak sana aileye yakın olmanın faydalarını yazayım.

-bir bunalırsın oturmaya gidersin.
-başın sıkışır bir şey olur yardım istersin.
-eşinle tartışırsın burnu sürtsün diye 1-2 gün kalmaya gidersin.
-çocuğun olur annen yardıma gelir,sen ona bırakırsın.
-yemek yapamazsın annen de yersin ya da o gelir yapar (hastaysan falan)

yaa bir çırpıda aklıma geliverenler bunlar canım.bence ısrarcı ol.

canım bende öyle istiyorum

ama nişanlım anlamıyo beniiiiiiiiiiiiiiiiii
tek taraflı karar verdiğimi onu dinlemdiğimi ona karşı hiç adım atmadığımı ve fedakar olmadığımı söylediiiiiiii
onun ailesi zaten uzak bir ilde

beni sevdiğinden eminim bende onu seviyorumm
ama zaten bu şehirde olucaksak bari benim istediğim semt olsun

Bence sakin taviz verme bak bana ben baska bi ilde otuuodum sevdigim icin kalktim esimin memleketine geldim bide aile apart oturuorum bu memleketi hic sevmiyorum keske bastan taviz vermeseydim diorum ailenden uzak olmak cook zor dusun ben bide hamileyim bi kap yemek yapip yollayanim bile yok anca gelip yuk olunuo :(

canım anladığım kadarıyla ailene uzak bi semtten ev tuttmak istiyo nişanlın. benimde benzer bi sorunum var açtığım başlıklarda okuyablirsin. ama hadi benimkinin ailesi burda yaşamı duzeni o semtte diye orda istiyo. senin nişanlının aileside başka şehirde niye sizinkilere uzak olsun istiyo ki? anlaşmazlık yok değil mi?

teşekkürle önerilerin içinn

ama mutlu değilim demesini hazmedemedimmmmmmmmmmmm

tek taraflı karar aldığımı düşünüyooooooooooooooooooo

canım bende öyle istiyorum

ama nişanlım anlamıyo beniiiiiiiiiiiiiiiiii
tek taraflı karar verdiğimi onu dinlemdiğimi ona karşı hiç adım atmadığımı ve fedakar olmadığımı söylediiiiiiii
onun ailesi zaten uzak bir ilde

beni sevdiğinden eminim bende onu seviyorumm
ama zaten bu şehirde olucaksak bari benim istediğim semt olsun

ilerde çocuk olunca napcaz de.

canım acaba nişanlın işine yakın olsun diye mi başka semt istiyor.eğer böyle bir durum yoksa ben bunda artniyet ararım.bazı erkekler özellikle karısını ailesinden uzaklaştırırlar.

canım acaba nişanlın işine yakın olsun diye mi başka semt istiyor.eğer böyle bir durum yoksa ben bunda artniyet ararım.bazı erkekler özellikle karısını ailesinden uzaklaştırırlar.

yok hayır onun servis imkanı var her semtten servisleri var mış kurumunun

yok hayır onun servis imkanı var her semtten servisleri var mış kurumunun

o zaman k.valide zırt pırt gelecek,her işimize karışacak,özel hayat kalmayacak falan gibi kaygıları olabilir.ama ben hep derim ki "anne baba bekarken değil asıl evliyken lazım".bir anneyle dertleşmek çok farklı ayrıca sana bir şey deyim mi mesela eşimle tartışırız ya da aramız limoni olur ya annem gelir diyelim ki o gün otrmaya.eşim annemi görünce bana "canım karıcımlar",çay yapayım mılar,espriler...180 derece değişir anında.iyi koca gösterecek ya kendini.çekinir ondan.anne kızına yakın oturacak kesinlikle.

başka şehire taşınmicaksanız niye dert ediyorsun yine görürsün aileni.bence hem eşinin hemde kendi ailenin uzak olması en iyisi.ilerde emin ol eşinle aranda sorunlar mutlaka çıkar.
eşin ailenle ilgli istemedeği alındığı şeyler ortaya çıkar.yani eşin öyle algılar sizde tartışırsınız hep.

ya bu konularda doğru düşündüğümü anladım şimdiiii

ama onun baskılarını anlamıyorum sanırım kendini önemsiz hissediyor hayatımda
önce ailem sonra kendisini geldiğini düşünüyoo

kıskanıyo mu ne anlamadım canım

başka şehire taşınmicaksanız niye dert ediyorsun yine görürsün aileni.bence hem eşinin hemde kendi ailenin uzak olması en iyisi.ilerde emin ol eşinle aranda sorunlar mutlaka çıkar.
eşin ailenle ilgli istemedeği alındığı şeyler ortaya çıkar.yani eşin öyle algılar sizde tartışırsınız hep.

canım benim tam nişanlım gibi konuştunnnnnnnnnn
tamda bu fikirde açıkca söylemediysede anladım onu

Bence sakin ve güzel bir sekilde nisanlini ikna etmeyi çalis. Çünkü ben suan annemden uzagim... ve nasil oldugunu cok iyi bilirim. Sana tavsiyem elinden gelnei yap. Bagirirp cagirarak degil.. Sakin bir sekilde.. Eminim o seni anlayacaktir.
Basarilar dillerim!

nişanlımla aynı fikirdesin canım
oda böyle düşünmekte

Bence sakin ve güzel bir sekilde nisanlini ikna etmeyi çalis. Çünkü ben suan annemden uzagim... ve nasil oldugunu cok iyi bilirim. Sana tavsiyem elinden gelnei yap. Bagirirp cagirarak degil.. Sakin bir sekilde.. Eminim o seni anlayacaktir.
Basarilar dillerim!

Basarilar dillerim!

anlamıyo ben direndikçe oda direniyoo sanırım gurur meselesi yapıyo bunu

kızlar nişanlımla düğün ve evlenip yerleşeceğimiz ev konusunda anlaşamıyoruz
ben ailemden ayrı olmak istemiyorum
babamın dediğini mutlaka yaparım dedim

çok bozuldu kapadı teliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartışarak karar almak istiyooo

ama ben ailemden ayrılmak istemiyorum
gerçi aynı şehirde olucaz onun ailesi daha uzak bir şehirde
mutsuz ediyomuş bu konu onuu
anlamıyo benii ben hem ailemi hem onu kırmak istemiyorummm
ama ailem yakın olsun istiyorum evim ve o yanımda olsun çok mu şey istemekteyim kiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çok şey istemiyosun tabi ki,ama tavrından dolayı inada bindirmiştir belki olayı.Babamın dediğini yaparım diyince hakkaten çıldırıyolar:)Ben ilk zamanlarımızda demiştim de,bozulmuştu baya.Ki siz nişanlısınız.
Bir de şöyle düşün,sen onun yerinde olsaydın,yani ailesiyle aynı şehirde olsaydınız ve sana aileme yakın oturalım deseydi ne derdin?

Back
X