Nisanlim

LoveQueen

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
93
56
32
Benim 2.5 yillik iliskim var gecen ayda nisanlandik ikimizde 23 yasindayiz.. Benim ilk sevdigim ilk ciktigim kisi oldu nisanlim, ilk gunden beri ona hep cok duskundum. Zaten tanistigimizda yurtdisinda calisiyordu 2,5 yildir 5 ayda falan gorusebildik, zamanlarim hep onu cok ozlemekle ve beklemekle gecti. 3 aydir temelli dondu artik burada is ariyor ama ben ona hala doyamadim hep yanindan ayrildigim anda ozlemeye basliyorum.
Nisanlima kizdigim nokta ise onun beni, benim onu gormek istedigim kadar istememesi-yani bana hissettirdigi bu. Ona sorsak kesinlikle oyle birsey yokmus ama ben boyle hissediyorum.
Az once olan bir durumu missal gostereyim, nisanlim amcasini havaalanina goturecek, bizim evin yakinindan geciyor bende donuste bize ugrasana bir kahvemi icersin dedim (zaten bu hafta bir gun size kahve icmeye gelirim demisti), kuzenimde yanimda baska zaman dedi... kuzeni bir durakta inse otobuse binse 20dkda evinde olur bunu dusunemiyor mu sanki.. demek istedigim ben onunla zaman gecirmek icin yanip tutusurken onun umrunda degil, firsat olsada bu firsatlari degerlendirmiyor bile.. cok kizdigim kavga ettigimde oldu ama degismiyor ve hep haksiz benim ona gore
Asil konu ise kendimi degistiremiyorum arkadaslar, birak sende onunla gorusmek isteme diyorum geberdin mi sanki ondan diyorum kendime neler diyorum ama yok duygularimi degistiremiyorum, buyuye inanmayan beni bana buyu mu yapildi acaba diye bile dusunmeye basladim. Okadar cok seviyorum ki kizsam bile duygularima engel olamiyorum.
Ne yapacam ben?

Kuzenini indirip sen git demesi ayip kacabilirdi nisanlinizij davranisinda bir gariplik yok oncelikle onu belirteyim. Vr bazi dönemler her iliskide olur bir taraf cok ama cok ozler görüşmek ister sürekli arasin merak etsin ozlesin ister.. sonra kendisiyle karsisindakini karşılaştırır oyle olunca karsi taraf ilgisizmis gibi görünür. Muhtemelen oyle bIr donem baska sikayetiniz yoksa bu konuyu uzatmayin kafanizda bence. Ilgileneceginiz bir seyler bulun siz de kendinize, belki sıkıntıdan boyle oluyordur

bencede kuzenini indirmesi ayıp olurdu. bu kadar takmayın kafaya. ve kendinizi körü körüne birine bu kadar bağlamayın aşırı sevgi iyi olmuyor bir zaman sonra

kizzz doyarsin evlenince telas yapmaaa bende sevgiliyken hic aramayan cani istediginde arayan aradigimda cvp bile vermeden adama asikdim sirilsiklam sonra nemi oldu biz bi nisanlandik adami babam nufusune gecircekdi isten cikar cikmaz bizde aliyorsu solugu babam bile dedi oglum sen evin yoluyla bizim evin yolunumu karistiriyon diye aksam 6 gibi gelir 12 -1e kadar otururdu valla evcek bikkinlik gellmisti bi yere gitsek kapidayim hemen gelin diye 30 kez arardi simdi evlendik adam isten eve evden ise hicbir yere gitmiyor o gitmeyince bende okul olmasa bayilicam tatillerde kafayi yiyorum resmen bosver kizzzz azicik uzak durmak iyidir dipdibe sIkici oluyor belirli bi sure sonraaa

Kuzenini indirmesi ayıp olur bence de, bana kuzenim yapsa bozulurdum.
Bi hafta falan siz söylemeyin buluşalım falan diye sormayın da bakalım kendisi ne zaman isteyecek

Kuzenini almaya gitmiş, o zamanını ona ayırmış yarı yolda bırakıp sen otobüsle git ben nişanlıma uğruyacağım mı desin? V
Ne kadar ayıp. Ben olsam böyle bir istekde bulunmam çok bencilce. O kişide onun kuzeni yani kardeşi. Sürekli mıç mıç birlikte olacaksınız diye bir şey yok. Liseli değilsiniz. Evlenince doyarsın zaten.

kuzen konusunda bi problem yok arkadaşım, şu bi gerçek ki erkekler asla bayanlar kadar hassas düşünmüyor, kendine başka meşguliyetler bul, çok arayıp üzerine düşme,bırak o seninle vakit geçirmeyi istesin
unutma kaçan kovalanır:KK59:

Kuzenini indirmesi ayıp olur bence de, bana kuzenim yapsa bozulurdum.
Bi hafta falan siz söylemeyin buluşalım falan diye sormayın da bakalım kendisi ne zaman isteyecek

kendiside bulusmak istiyor ama ben kizacagim ya demese gelmese ondan istiyormus gibime geliyor nebileyim
boyle bir his durup dururken olusmadi ki icimde demek ki boyle hissettiriyor

Benim 2.5 yillik iliskim var gecen ayda nisanlandik ikimizde 23 yasindayiz.. Benim ilk sevdigim ilk ciktigim kisi oldu nisanlim, ilk gunden beri ona hep cok duskundum. Zaten tanistigimizda yurtdisinda calisiyordu 2,5 yildir 5 ayda falan gorusebildik, zamanlarim hep onu cok ozlemekle ve beklemekle gecti. 3 aydir temelli dondu artik burada is ariyor ama ben ona hala doyamadim hep yanindan ayrildigim anda ozlemeye basliyorum.
Nisanlima kizdigim nokta ise onun beni, benim onu gormek istedigim kadar istememesi-yani bana hissettirdigi bu. Ona sorsak kesinlikle oyle birsey yokmus ama ben boyle hissediyorum.
Az once olan bir durumu missal gostereyim, nisanlim amcasini havaalanina goturecek, bizim evin yakinindan geciyor bende donuste bize ugrasana bir kahvemi icersin dedim (zaten bu hafta bir gun size kahve icmeye gelirim demisti), kuzenimde yanimda baska zaman dedi... kuzeni bir durakta inse otobuse binse 20dkda evinde olur bunu dusunemiyor mu sanki.. demek istedigim ben onunla zaman gecirmek icin yanip tutusurken onun umrunda degil, firsat olsada bu firsatlari degerlendirmiyor bile.. cok kizdigim kavga ettigimde oldu ama degismiyor ve hep haksiz benim ona gore
Asil konu ise kendimi degistiremiyorum arkadaslar, birak sende onunla gorusmek isteme diyorum geberdin mi sanki ondan diyorum kendime neler diyorum ama yok duygularimi degistiremiyorum, buyuye inanmayan beni bana buyu mu yapildi acaba diye bile dusunmeye basladim. Okadar cok seviyorum ki kizsam bile duygularima engel olamiyorum.
Ne yapacam ben?

abartma istersen
kuzene yol verip sana mı gelecek?
ayıp olmaz mı yanındaki insana?
o kadar düşme ya üstüne.

abartma istersen
kuzene yol verip sana mı gelecek?
ayıp olmaz mı yanındaki insana?
o kadar düşme ya üstüne.

herkes ayip olur demis ama nebileyim, kuzen ben buraya kadar gelmisken nisanlimlarada gireyim sen geri kalan yolu otobusle gitsen olur mu diye sorabilir, biri aynini bana dese tabikiii giderim eve incilerim dokulmeyecek ya nesi ayip, ama herkesin ayip dedigine gore benyanlis dusunuyorum herhalde :/

kizzz doyarsin evlenince telas yapmaaa bende sevgiliyken hic aramayan cani istediginde arayan aradigimda cvp bile vermeden adama asikdim sirilsiklam sonra nemi oldu biz bi nisanlandik adami babam nufusune gecircekdi isten cikar cikmaz bizde aliyorsu solugu babam bile dedi oglum sen evin yoluyla bizim evin yolunumu karistiriyon diye aksam 6 gibi gelir 12 -1e kadar otururdu valla evcek bikkinlik gellmisti bi yere gitsek kapidayim hemen gelin diye 30 kez arardi simdi evlendik adam isten eve evden ise hicbir yere gitmiyor o gitmeyince bende okul olmasa bayilicam tatillerde kafayi yiyorum resmen bosver kizzzz azicik uzak durmak iyidir dipdibe sIkici oluyor belirli bi sure sonraaa
Cok guldum bu yoruma:) allah iyiliginizi versin.benim esimde hep evde.oglen paydoslarinda bile kurumda degil kosarak eve gelir.bide ben ayri odaya gecsem bana derki ya gel yanimda otuur sikiliyorum:KK53:
E bende ozlemek istiyorum.aksamdan aksama gel herkesin kocasi gibi dimi:KK49::KK49:ama yok oyle diyince kusuyor.
Aksam yarim saat gec kalinca iyi diyorum biraz ozlicez birbirimizi napayim:KK45:
Sevgi cok ayri bisey cok seviyorum ama insan yalniz kalmakta istiyor.:anneadayı:

Bana kuzenim öyle dese çok bozulurum.
Ayrica bu kadar meraklı olma.
Bırak o seninle görüşmek icin ugrassin.

herkes ayip olur demis ama nebileyim, kuzen ben buraya kadar gelmisken nisanlimlarada gireyim sen geri kalan yolu otobusle gitsen olur mu diye sorabilir, biri aynini bana dese tabikiii giderim eve incilerim dokulmeyecek ya nesi ayip, ama herkesin ayip dedigine gore benyanlis dusunuyorum herhalde :/
yok canım yok olmaz cidden, ayıp ya nasıl desin sen git ben nişanlıma gideceğim.
o yüzden kızma nişanlına yanlış bişe yapmamış.
genel zamanlar içinde şunu söyleyebilirim, nasılsa evleneceğiz bütün zamanlarımız birlikte geçecek gibi bi düşünceyle sana göre daha rahat davranıyor olabilir.

Ne yapacam ben?
Hayatının merkezine erkeği koymaktan vazgeç kendine uğraşlar bul.Allah aşkına nedir bu doyamadımlar şunlar bunlar.Kuzeni varmış bırakamamış.Kolay mı ya,hadi in sen otobüse bin demek.İnsanların ilişkileri iletişimleri farklıdır.Sen çok ilgilisin diye karşındaki insandan da aynı yapısal özelliği bekleyemezsin.

ilerde hep beraber olunca yeterince doyarsın hatta bazen sıkılırsın bile boşver sende git arkadaşlarınla kuzenlerinle takıl biraz seninde onun dışında bi hayatın olsun :)

görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş koparmış misali.aman dikkat.

bu yorum nekadar sacma
neye gore gormemis
3 gunluk sevgilim degil gormemisin sevgilisi olmus diyesin 3 yillik neredeyse
30-35 yasinda hic sevgilisi olmamis bir bayanda degilim 23 yasindayim, gormemisin sevgilisi olmus diyesin

sevmek, bagli olmak gormemislik demek ki :KK70:

X