Nişanlıma bağımlı gibiyim...

hermione_85

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
52
0
6
35
Çorum
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz kendisi devlet memuru oldu ve ailesinden de ayrı şehirde oturuyor ders çalışıyor çok görevi nedeniyle akşamları yatmadan 15 dk konuşsak sadece diyor ve ölür müsün diyor onu tanıdığımdan beri telefon mevzusunu aşamadık kavga nedenimiz bu doğru düzgün aramıyor sormuyor hiç mi merak etmez insan deli çıkıcam en sonunda bende tam aksine onursuz gibi yediğim hakaretlere rağmen arıyorum ve tartışıyorum biraz önce gene kapadı çenemi ders çalışmam gerek seni seviyorum deyip kapadı şimdi soruyorum çok sinir ve uyuz bir nişanlım var şimdi gene arayıp beni sinir etmek hoşunamı gidiyor demek istiyorum tutuyorum kendimi ama zaten onunda amacı bu deyip sinir olsun diye aramak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve maalesef saniyeler önce gene aradım ve birdaha açmıcam telefonu deyip kapadı hemde bu şekilde davranırsan bitirebilirim bu ilişkiyi dememe rağmen biri bana akıl versin nolur aptallık ediyorum farkındayım ama gurursuzca davranıyorum sanki büyülü gibiyim kahretsin siz siz olun nişanlınızla bile çok yakınlaşmayın ben çok yakınlaştım işlediğim günah yüzünden ona bağımlı oldum şimdiye çoktan ayrılmıştım...şimdi diyeceksiniz ne kadar yakın?hala kız oğlan kızım ama teni tenime değdi birşey olmamış gibi nasıl ayrılırımda başkasının tenine değerim, bu yazıyı okuyanlar olursa bir erkek için değmez sakın günah işlemeyin işte benim gibi daha evlenmeden azarlanırsınız bir kıymetiniz olmaz hele de benim gibi şişko ve aptalsanız(((((

Kizim abartmissin ayrilmak istiyorsan ayril kendini nasil tanimlamissin oyle hic yakistiramadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizim abartmissin ayrilmak istiyorsan ayril kendini nasil tanimlamissin oyle hic yakistiramadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılmak istemiyorum ki ...işlediğim günah ağır geldiği için psikolojim altüst oldu işte böyle..

nişanlınada kendinede bence biraz nefes aldır...
sacmalamışınız..sacmalıyosunuzda

Bak canım nişanlın senin ona ne kadar düşkün olduğunu onsuz yapamıyacağını anlamış.Senin çekip gidemiyeceğini bildiği için bu yüzden öem vermiyor.Bir insana çok değer verdiğini gösterirsen onu kaybedersin.Benim tavsiyem onu arama bırak.Bırak o arasın seni bekle.Özlettir kendini.Sen onun üstüne düştükçe o daha çok kasmış kendini.Erkekler daima elinde tutması zor,her an kaybedebilirim korkusu olan bayana daha çok ilgi duyarlar.Zor bir kız ol.Zaten seni seviyorsa seni kaybetmek istemicektir.Arama onu ,bırak merak etsin seni.Kaçan her zaman kovalanır bunu unutma.

Kafanı meşgul edecek başka uğraşlar bul bence ve kendini sorgula bu aramamazlık ders çalışıyo bile olsa bi huydur. Yarın öbür gün evlendiğinde de işi olacak sık sık aramayacak. Eğer bunu ileride de problem edeceksen şimdiden ayrıl. Erkeklerin çoğu böyle sık boğaz edilmekten nefret ediyorlar. Serbest kalmak istiyorlarki evlendikten sonra da böyle yaparsan daha çok bunalacak ve herşey kavga olacak. Ben de bu kadar bağımlıydım ama 5 sene geçince hele ki şu kaynana kayınpeder olayları o kadar yıpratıyorki bağımlılık falan kalmıyor zaten gerçe de . En azından şimdi rahat bırakman lazım Kendine meşgale bul Bence nişanlının şuan ders çalışıyor olması ve bunu özveriyle yapması geleceğiniz için bi yatırım. Ya sorumsum amaaan diyip koyveren saatlerce senle konuşan ama sorumluluğunu bilmeyen birisi olsaydı ? Daha mı mutlu olurdun?

Çok doğru söylüyorsunuz bende bir uygulayabilsem o aramamayı hep deniyorum rekorum bir gün ertesi güne pes edip tekrar bsşa dönüyorum

Evet en azından sorumlu biri bende bunun için şükrediyorum artık uyanıp dünyada sadece onun olmadığını anlamam gerek en önemlisi Allah aşkı olmalı

Çok doğru söylüyorsunuz bende bir uygulayabilsem o aramamayı hep deniyorum rekorum bir gün ertesi güne pes edip tekrar bsşa dönüyorum

İşte alışkanlık olmuş sende.Bak ne yap biliyormusun.Kendine uğraşlar edin.Ne bileyim çalışıyormusun bilmiyorum.Çalışıyorsan işine adapta ol.Çalışmıyorsan kurslara katıl,yada 4 veya 5 günlüğüne geziye git şehir dışı .Sabret ve onu arama.bak bakalım ne yapıcak.Ha 5 gün olmuş sen aramadığın halde o seni merak edip aramıyorsa o zaman arkana bile bakma bırak derim.Çünkü seven insan merak eder arar canım,özler sesini duymak ister,seni gerçekten seviyorsa.Nişanlıken seni aramıyorsa bunla evlendiğinde aradığın ilgi ve şefkati bulamazsın o zaman bunalıma girersin.O yüzden evlenirkene sadece sevgiye gitme canım benim.Emin ol erkekler bizler kadar evlilikte duygusal değiller.O yüzden seni gerçekten seven ve sana değer veren ve seni özleyen bir erkekle evlen.

Üni mezuyum fakat hiç çalışmadım 2,5 senedir evdeyim şimdi işi oldu şimdi olacak şimdi evlendik evleniyoruz diye çürüttüm kendimi kpssye iki ay kaldı ona bile çalışamadım bu saatten sonrada geç olur diye çalışamıyorum ama yinede çalışmalıyım değil mi belki bu sene sorular kolay olur hem de oyalanmış olurum bişeyle:)burası türkiye belki seçim öncesi puanlar düşer:) hani dedim ya canım birgün aramıyorum en fazla diye ikinci güne arıyor o yada mesaj atıyor en son hasta olduğumda 4 gün falan fazla yazmadım aramadım halimde yoktu merak etmiş annemi aramıştı o da bütün gün hastanedeydim bütün gün diye mesaj çekmiştim ondan aradı belkide...onunla evlensem iyi olacak canım çünkü o benim için ilkti ve çok yakınlaştığımız zamanlar oldu tam anlamıyla olmasada belkide bu yüzden de beni çantada keklik görüyor aileside öyle görüyorlar kaç senedir bekliyorum oğullarını çok sevdiğimi belli ettim yaptıklarımdan çok pişmanım çooookk birdaha dünyaya gelsem zor kızı oynardım ama belkide geç değildir belkide o çok seviyordur bırakamıyordur beni belli etmiyordur artık dediğiniz gibi evlenmeden önce kendimi çektim çektim yoksa ipler tamamen onda olmuş olacak ve sevmiyorsa zaten arayıp sormayacak bırakıcak beni((

hayal2002 çok haklı. Ne yaşarsan yaşa herşeyin geri dönüşü var emin ol. Evlenip bi kaç yıl geçtikten sonra elinde bebekle mutsuz bir evlilikle baş etmektese şimdi ayrılman daha iyi . Şuan hiç birşey için geç değil. Ona muhtaçta değilsin bağımlı da. Ya da yakınlaştın diye onunla evlenince günahların da affolmayacak. Onun günahı ayrı. Bir erkek şimdilerde soğuksa ilerde daha da soğur. Bu anlattıklarından sana tutumunu anlayamıyorum tabi ama şu kesinki kaçan kovalanır . Sen böyle yaptıkça sana evlendikten sonra dayattığı şeyler daha da artacak. Farzı misal annesiyle anlaşamayacaksın bi konu olacak o sana bunu dayatacak. Beğenmiyorsan git diyecek belki senin kopamayacağını bildiği için . Erkeklere yüz verilmez çok fazla . Gerçe şu hayatta kimseye kendinden taviz vermeyeceksin de . Bence bi uğraşın olsa sende kafandaki düşüncelerden kurtulacaksın. Boşluktan sarıyorsun bu kesinnnn. Ben 1,5 yaşındaki çocuğumla geceli gündüzlü çalıştım kpssye 4 ay. Çok şükür atandım önlisanstan .Sen bekarsın gerçekten azmedersen bence yaparsın. Kazanamasan bile bi temelin oluşmuş olur tekrar girersin sonra

Kendi ifadelerinle şişkosun, günah işlemişsin, işin yok, çaban yok, seni beğenende zaten olmaz!!?? Bak neden nişanlın karşısında böyle küçük düştüğünü hissetmenin sebepleri. Peki doğru mu ? Şişkoysan kilo verebilirsin, günah işlemişsin iyi de Allah tövbe kapısını açık bırakmış, işin yok çalış arkadaşım o çalışıyor diye ona mı güveneceksin işin olsun al eline ekmeğini kimseye eyvallahın olmaz. Seni beğenen neden olmasın sen kendine değer verip vücuduna bakıp sosyal statünü elde edip özgüvenini yükselttiğinde neden kimse bakmasın. Lütfen silkelen ve kendine gel adam seni bu halinle bırakır bile bu kadar küçük düşürme kendini.

Kilo vermeye başladım bakalım inşallah en azından önce 10 kilo vermek istiyorum, çalışmaya gelince aslında hiç hevesim yok fıtratıma aykırı ama herkes çalışkimseye eyvallah etme diyor bilmiyorum devlet olursa çalışırım dediğin gibi bırakıp gidersede tövbem belki başkasıylada kabul olur ama başkası tertemiz olursa hakkına girmiş olmaz mıyım((

Olmazsın kimse sütten çıkmış ak kaşık degil. İşlediğin günah seninle Allah arasında tövbeleri o kabul eder. Bence ondan önce sen kendi ekonomik gücünü eline almaya çalış. Kadın maddi gücü yerindeyse özgüveni daha yüksek olur. Kilo vermek irade işi vermeye başlamışsan inşallah gerisi gelir. Toparla kendini bir de evdesin meşgale bul olmayınca nişanlına sarıyorsun. O zaman arama istegin olmaz o kadar.

Ya öyle düşünme sakın bende aranmıyorum ona bağımlımıyımmhayır tabiki ilk başlarda öyleydi ne kadar çok ararsan o kadar itici oluyorsun bırak hatta ayrıl bakalım bi sürembak peşinden gelmiyorsa zaten sevmemiştir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki hastalık olmuş artık evlilik paklar beni anca evlenince aramayı bırakırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…