• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma Birşey beğendiremyorum

gizemus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
30
9
88
35
merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam . :KK34:teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. :KK34:kendim kaşkol ördüm olmadı :KK69: e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur o_O:KK43:

merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam . :KK34:teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. :KK34:kendim kaşkol ördüm olmadı :KK69: e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur o_O:KK43:

alacağını almışsın zaten :) bi de kırmızı çamaşırı dene bakalım :KK48:

O senin icin bu kadar ugrasiyor mu acaba begendirmek icin niye paralaniyorsun ki ha illa alacaksan deki hediye alacagim ihtiyacin olan veya istedigin birsey varsa onu alayim isine yarasin zaten hep hediye alan biri oldugundan yilbasindada alacagini biliyordur oyuzden supriz kismina takilma

adamı alıştırmışın hediyeye belli ki çıtayı da yüksek tutmuşun beğenmiyor şimdi ;

madem kendi çok zevkli o sana alıp dursun hep !

Ben olsam Uğraşmazdım.. Manevi değere önem vermeyen insan tatminsizdir. Kendini boşuna üzme aldığın hiç bir hediye yi beğenmidiyecektir, değere önem vermeyen insanla duygusal bağ kurmak zordur.. Yarım Altın Ver Hoşuna gider...

Kabil de tam pansiyon 1 hafta konaklama al

Back
X