• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlima guvenebilirmiyim yeniden

ben nişanlıma diteceğimi dedim hepinizin içi rahat olsun masum oldugunu ddüşündüğünüz kadın sa cok saf temiz biri aramasın sudan sebeplerle benm eşimin onun arkadasllıgına ihtiyacı yok konulşuypsa da sorumlusu ayıp olmaması içindir ama o da yok bundan sonnra herkes yerini bilcek

Sen kuzenlerine ayip mayip dinlemeden nasil mesafe koyduysan o da
pekala koyabilir. Gidip kimseyi evinden almayabilir "ben gec kalacagm siz kendiniz gidin" diyebilir...gidip bir kizi yanina oturtmayabilir"ben şöyle geceyim diye bir beyin yanina oturabilir" yüzüğünü takabilir sana doğruyu söyleyebilir eşinin aramasinsan rahatsiz olduğu kişiye "beni is saatleri dişinda arama" diyebilir ya da cevap vermeyebilir. Yani cani isterse çok şey yapabilir.

Ayrıca benim niye için rahat olsun sanki benim nisanlim... Nisanlinin konuşmaya arkadasliga ihtiyacı yoksa cevap vermeyecek telefonuna madem sudan sebeplerle arıyor o da konusmasin zorla mi actiriyorlar telefonu hayret ya.

Hemen ailelere bahsedilecek ortalığı velveleye verecek ne var bunda hakkaten anlamadım.
Aileleri ilişkinin içine dahil etmek çok çirkin.
arabayla aldığı arkadaşı için söyledikleriniz de çok çirkin. Kadının muhtemelen aklının kıyısından geçmedi sizin düşündüklerini. Okuyan sanıyor ki eşinizi kapattı.
Bu haliyle evlenmeyin zaten. Dünyayı zindan edersiniz ikiniz de
resimleri ailemde gordu ve gordukten sonra tepki verdiler ilk defa ailelere lanse edildi olay için rahat olsun o kadın soylediklerimi haketti coktan unutma ortada bi suç varsa herkes suçludur

Bunu bize değil eşinize söyleyin.
Sanki kadının arkadaşıyız ben o kadında anlattıklarınıza göre hiçbir kötü niyet görmedim.Siz kadını beni mutsuz etti diye suçlayacağınıza gidin eşinize sorun bakalım o yüzük neden parmağında değilmiş ? Neden size yalan söylemiş ? Neden akşamın bilmem kaçında aranacak kadar samimi olmuş bir kızla ? Karşı tarafa 10 kat istediniz bence eşinize en az 100 istemelisiniz.
yanlış!kadın arıycak kadar münasebetsiz biri de ondan.ben ona soracagımı sordum cevabımı aldım sana olan cevabım ise daha iyi anlaman için

Öncelikle bir sakinleşmenizi öneririm.
Çünkü asıl muhattabınız, burada kendi fikrini ve tecrübelerini paylaşan bayanlar değil, nişanlınız.
Siz bu cevapları verirken, ne nişanlınıza duydunuz öfke geçecek, ne de sorununuz çözülecek.

Açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum. Bir iş aramasıyla insanların ilişkileri bozulmaz, bozulamaz, en azından bozulmamalı!
Amerika sı Türkiye si farketmez!

Ama her ilişkinin farklı dinamikleri var. Yani farklı kuralları. Mesela siz ne güzel söylemişsiniz. "ben kuzenlerimle bile arama mesafe koydum, sırf nişanlım rahat etsin diye". Demek ki sizin ilişkiniz böyle bir ilişki. Sıkı, her an tetikte, dış ortama kapalı vs.
O zaman nişanlınız da ona göre davranmalı. Bunu açık olarak nişanlın anlatmalısın.
Bana sorarsan ben dışarı çıkmasına, hasbelkader kader bir bayanla yan yana düşmesine, e takılmazdım. Kim vardı, o mu vardı, ne konuşuldu, ne yenildi vs diye de sormazdım. Yada yüzüğünü çıkardı mı taktı mı diyede bakmazdım. Zaten gelince anlatırdı.

Ama eşimin anlattıklarının içinde bir yalan söylerse işte o zaman, o güzel kıvırcık saçlarını eline veririm.
Şakası bir yana ilişkimizde bir sorun olduğunu, bana güvenmediğini yada o an kendine güvenmediğini düşünürüm.

Kusura bakma da böyle bir durumda yanında oturan kadına bed dua etmektense, daha duygusal zekası gelişik davranmak lazım!
Bu ilişkide gücünüz yetiyorsa,
Gidin adamla konuşun yalanın evlilikte kabul edilebilir olmadığını belletin.

Yok yetmiyorsa, böyle devam edin!
Ama,
Yaptığınız sadece, sizi ettiğiniz lanete ortak kılar... Benden söylemesi....
öfkem var evet ama burdaki insanlar anlayıp yol gostermek yerine kırıcı cumleler kuruyor. insanlar yargılamaktan önce empati kursunlar. okadının ne kadar masum oldugunu düşünmeden önce benim ne kdara yıkıldıgımı anlasınlar ve yardımcı olsunlar kendilerinin basına gelse Allah belasını versinler hacada ucusur.. ben benim tarafımdan olayı değerlendiripp yardımcı olanların fikrini onemsiyorum..bizim ilişkimiz boyle bi ilişki sınırları var eşimle de konuştum zaten ya ilişkimizin sınırlarını değiştirelim ya da ssınırlarımıza saık kalalı dedim ama sana guvenmiyorum dedim o yuzuğü unutmamalıydın evnde dedim boyle bi olay daha yaşanırsa konuşcak baska bişeymz kalmaz dedim ve ayrıca lanet değil bu ettiğim. lanet etmenin nasıl oldugunu biraz arastırın bence

Sen ve zihnin çok farklı bi dünyada yaşıyorsunuz.

Bu dünyada arkadaşlık gibi bi mevhum da var, en az eş, aile kadar insanı insan yapan, kimlik kazandıran..

Ha sen bundan bihabersen, yada arkadaşlığı yalnızca hemcinsler arasında uygun bulan bi insansan, kendine buna göre bi eş bulacaksın, buna göre eşinin iş arkadaşları değil.

benim senden alacak hiç bi payım yok. Karşısına çıkan her erkeği potansiyeli olarak görüp, kişi kendinden bilir işi misali, erkeğinin etrafındaki her kadını kendi gibi sanıp, pençelerini çıkaran kadınlarla muhattap olmuyorum.
kınadığın şeyi yaşamadıkça insan ölmezmiş -Hadis-i Şerif iyi akşamlar

kınadığın şeyi yaşamadıkça insan ölmezmiş -Hadis-i Şerif iyi akşamlar
Bunu söylemeseniz konu eksik kalırdı zaten, şimdi tamamlanmış.
Biz burda eşiyle kavga edip saydıran, sonra barışınca koruma kalkanlarını açan çok kadın gördük, alışığız yani....

pekala koyabilir. Gidip kimseyi evinden almayabilir "ben gec kalacagm siz kendiniz gidin" diyebilir...gidip bir kizi yanina oturtmayabilir"ben şöyle geceyim diye bir beyin yanina oturabilir" yüzüğünü takabilir sana doğruyu söyleyebilir eşinin aramasinsan rahatsiz olduğu kişiye "beni is saatleri dişinda arama" diyebilir ya da cevap vermeyebilir. Yani cani isterse çok şey yapabilir.

Ayrıca benim niye için rahat olsun sanki benim nisanlim... Nisanlinin konuşmaya arkadasliga ihtiyacı yoksa cevap vermeyecek telefonuna madem sudan sebeplerle arıyor o da konusmasin zorla mi actiriyorlar telefonu hayret ya.

senin nişanlın değil evet ama o kadın da senin arkadasın değil tanımadıgın biri hakkında nasıl boyle masum düşünüyosun .benim nişanlımın canı istiyo ve yapcak dediklerimide o kadın bizim ilişkimizi bilmeden beni tanımadan evli birini arıycak kadar suçlu malesef

resimleri ailemde gordu ve gordukten sonra tepki verdiler ilk defa ailelere lanse edildi olay için rahat olsun o kadın soylediklerimi haketti coktan unutma ortada bi suç varsa herkes suçludur
ay bana ne be. Uslubun çok çirkin. Burdaki insanlara saldıracağına git biraz özgüven kazan. Valla yazdıklarını okudukça acıdım adama.

senin nişanlın değil evet ama o kadın da senin arkadasın değil tanımadıgın biri hakkında nasıl boyle masum düşünüyosun .benim nişanlımın canı istiyo ve yapcak dediklerimide o kadın bizim ilişkimizi bilmeden beni tanımadan evli birini arıycak kadar suçlu malesef

Dünyada bin türlü insan var. Masum olan kadar ahlaksiz olan da var. Ben kadin masum demiyorum. Ama her ahlaksiz ya da farklı niyetteki kadinin peşinden suruklenecekse esinz o zaman suç bir tek kadinda mi? Biz iliskilerimize zarar vermek niyetinde olan kişilere dur demeyi bilmeliyiz. Eşiniz dur demeyi bilmeyen biriyse kadindan önce esinize gidecek ona edeceğiniz bedduayi edeceksiniz.

Yolda bir kadin esinizi cevirse Eşiniz peşinden gitse kim suçlu burada? Size sadik olma sözü veren dürüst olma sözü veren nisanliniz. Bile isteye yaptigi hatalari kadina yükleyip gerçekleri gormezden gelmeyin.

Size yalan söyleyen de o üzen de o... Doğruyu neden söylemedi? Çünkü hata yaptigini ve sizin kizacagnzi biliyordu saklamak isine geldi..

İster bu yazilanlari takar ister takmazsinz. Ne sizi ne nisanlinizi ne kadini tanirim. Ben gördüğümü ve gerçeği yazıyorum. İki gün sonra unutacagm bu konuyu yani amacim sizi mutsuz etmek değil. Hayat sizin nisanli sizin.. Sadece doğru bakmanizi istemiştim gerisi beni ilgilendirmez.. Mutluluklar

Bence kesin söylemişlerdir kk üyeleri okumadım ama ilk konunuza atlama nedenim o baya söylediğinizdi. ne ediyorsak biz ediyoruz kendimize ya bayanın bayana yaptığını yemin ederim kimse birbirine yapmıyor yahu onun suçu ne?? bi mantıklı düşünüp söylesenize ve gayette beddua etmiyorum adı altında beddua etmişsiniz lütfen artık sinirime engel olamıyorum böyle şeyler görünce , el birliğiyle şu huyumuzdan vazgemeliyiz. 'kadın kuyruk sallamasa' ' erkeğin elinin kiri ' vs hep bu küçültücü laflar işte hep bunlar yüzünden.

konunuza da geleyim, evet zor ama kimsenin suçu yok yalanı söyleyen de bir yanlış varsa onu yapanda eşiniz. nişanlınız değil üstelik eşiniz yanlış anlamadıysam. oturup konuşulmalı birde uzakta olduğundan evliliğin sorumluluğunu tam kavrayamamış olabilir. tepkini elbet koy hatta takip et derim sorumluluklarını da öğretmeye çalış.

Ah o kotu kalpli pis kadinlaaar sizin akca pakca masum kocanizi mi yoldan cikarmislar... Teselli edin pamuklara sarin onu. Kendisi bunlarin olmasina engel olacak akli melekelere sahip olmadigi icin...

Konu sahibi sucu baskalarina atti ici rahat
Kocasi artik suclanmayacagi icin ici rahat ve artik ne yaparsa yapsin suclanmayacaginin bilinciyle daha rahat.

Ohh herkes mutlu mesut...

öfkem var evet ama burdaki insanlar anlayıp yol gostermek yerine kırıcı cumleler kuruyor. insanlar yargılamaktan önce empati kursunlar. okadının ne kadar masum oldugunu düşünmeden önce benim ne kdara yıkıldıgımı anlasınlar ve yardımcı olsunlar kendilerinin basına gelse Allah belasını versinler hacada ucusur.. ben benim tarafımdan olayı değerlendiripp yardımcı olanların fikrini onemsiyorum..bizim ilişkimiz boyle bi ilişki sınırları var eşimle de konuştum zaten ya ilişkimizin sınırlarını değiştirelim ya da ssınırlarımıza saık kalalı dedim ama sana guvenmiyorum dedim o yuzuğü unutmamalıydın evnde dedim boyle bi olay daha yaşanırsa konuşcak baska bişeymz kalmaz dedim ve ayrıca lanet değil bu ettiğim. lanet etmenin nasıl oldugunu biraz arastırın bence
Kırıcı değilde, kendi düşüncelerini anlatıyor desek daha doğru olur.
Hadidiyelim alemi korumak bana düşmez, ben senin gibi düşünmesem de gayet empatik cümleler kurduydum, o da mı olmadı?
Aşkolsun :p

Ha unutmadan kimse kadın sonsuz masumdur demiyor. Bu konuyu eşinle çözmelisin diyor...
Ps. Bed dua eşittir lanet. Kim lanet ederse aynı lanete ortaktır. En azından benim inancıma göre öyle. Açıkçası araştırmaya gerek yok. Çünkü Senin inancın beni bağlamaz!....

Back
X