nisanlima guvenebilirmiyim yeniden

Kusura bakmayın ama adamı sık boğaz ederek yalan söylemeye zorlamışsınız. Bir adamın iş yerinde bayan arkadaşı olabilir.... Çalıştırmayın o zaman evde otursun.... Bir de kadına beddua ediyorsunuz beddua döner dolaşır sahibini bulur... Sanki sarmaş dolaş gördünüz kaldı ki parmağında yüzük yokmuş belkide bilmiyor nişanlı olduğunu ne biliyorsunuz? Belki nişanlınız evde unuttu yüzüğünü? Benim abim de iş yerinde takmıyor makinelerler falan uğraşıyor
çiziliyor diye. Yengemin bir kere sorun yaptığını görmedim... Bir insan sevdiğine koşulsuz şartsız güvenir.... Adam yemeğe çıkıyor diye kızmışsınız hemen...
kızmamın sebebini bidaha okursaız iyi anlarsınız bana eksik aksetmesi bazı seyleri biz o kadar sosyal takılmaıyz ayrıyken kendisi boyle istiyo boyle yasamak zorunda kadın bunun iş yerindeki sorumlusubenle tanıştı nikahlı oldugunu biliyo. akşam aramak nöbeitn var ne demek? bugun boyle oldu ne demek ? bilerek sebep olduysa bu tartışmaya Allah 10 katını yaşatsın.bunu ben hep soylerim kim bana ne yasattuysa Allah ona 10 katını yasatsın iyiyse iyi kotuyse kotu

Size sadik olmakla yükümlü olan nisanliniz yanina aldiği kadin değil. Yani boşa beddua etmeyin. Nisanliniz sınır koymayi bilen biri olsaydi kimse boyle sinirinizi bozamazdi suç nisanlinizda başka kimse de degil
ona kızgın değilmiyim sanki? ayrılıyımmı napcam ben

inanın arkadaşları bırakın kuzenleirmle bile mesafe koydum rahatsz oldugu için sadace sınırlarımz varsa ıkımız de dikkat edelim haa eger arkadaslarla yuzuksuz eglenebiliyosak ben de aynısı yaptıgımda tepki gormemek sorun yasamamak istiyorum.kısacası sadakate dayalı adil bi ilişki istediğim

Nisanlin her erkeği ve seni kendi gibi saniyor ki herkesi uzaklastrmis senden. Hirsiz herkesi hirsiz sanarmis ne de olsa. Sen esin mi nisanlin mi anlamadim ama ona dikkat et. Kadinlara gelene kadar

Ben bir şey görmedim esip gürlenecek.Size niye yalan söylediği önemli burda kimlerle yemek yediği değil.Bir de beddua etmiyorum diyorsunuz aman da ne inandık.

Yüzük de olmaması tüy dikmiş.Muhtemel bir flört ya da gerçekten bi şeyler yaşanmış aralarında.Uzak olmanız sebebi ile vakit geçirme düşüncesi.Tiksinçler ama maalesef erkeklerin çoğunluğu böyle.Olan olmuş.Kalbini ferah tut Allah büyük.Eşlere söylenen yalan insanın ayağına fena dolanıyor hele ki konu aldatma ise.Fazla üstüne gitme ama cezasız da bırakma çünkü öyle ya da böyle ortada bir YALAN var.küçük de olsa mide bulandırıcı.

kadını Allah havale ediyorum kimsenin gunahına giremem ama Allah biliyo benim üzülmeme bilerek vesile olanlara fırsat vermesin öncelikle ya da ne hissediyosam Allah ona 10 katını hissetirsin kadın evli çok iyilik meraklısıysa safsa temizse kendi ailesiyle cevresiyle ilgilensin amerikada değiliz biz nişanlı birini akşşam arayıp o gun olan biteni anlatcak kadar geniiş değiliz yuva yıkanın yuvası olmaz Allaha havale ettim

Bugüne kadar kaç iş arkadaşımı aramışımdır akşam, kaç tanesi de beni aramıştır nişanlıyken, bekarken.

Daha kimsenin de yuvası yıkılmadı şükür. Senin yuva sandığın şeyin temelleri çok sağlam değilmişki, bi telefonla, bi gezmeyle yıkıyosun.

Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin efendim. Sora gelip burda elin masum kadınına beddua yağdırıyosunuz. O beddualar ayağına dolanır bi gün, görürsün.

Yüzük de olmaması tüy dikmiş.Muhtemel bir flört ya da gerçekten bi şeyler yaşanmış aralarında.Uzak olmanız sebebi ile vakit geçirme düşüncesi.Tiksinçler ama maalesef erkeklerin çoğunluğu böyle.Olan olmuş.Kalbini ferah tut Allah büyük.Eşlere söylenen yalan insanın ayağına fena dolanıyor hele ki konu aldatma ise.Fazla üstüne gitme ama cezasız da bırakma çünkü öyle ya da böyle ortada bir YALAN var.küçük de olsa mide bulandırıcı.
nasıl davranacagımı bilmiyorum dua ediyorum sadece o bekar kızla arasında bişey olduguna inanmıyorum ya da kadın fort ettiğine de inanmıyorum ama kaının onu arayıp durması ....:? sinirimi vbozuyo

Bugüne kadar kaç iş arkadaşımı aramışımdır akşam, kaç tanesi de beni aramıştır nişanlıyken, bekarken.

Daha kimsenin de yuvası yıkılmadı şükür. Senin yuva sandığın şeyin temelleri çok sağlam değilmişki, bi telefonla, bi gezmeyle yıkıyosun.

Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin efendim. Sora gelip burda elin masum kadınına beddua yağdırıyosunuz. O beddualar ayağına dolanır bi gün, görürsün.[/QUOTE
o sizin tercihiniz efendim

Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin efendim. Sora gelip burda elin masum kadınına beddua yağdırıyosunuz. O beddualar ayağına dolanır bi gün, görürsün.
siz de bundan pay çıkarın oyleyse efendim sorun oluşturmadıgını sandıgınız goruşmeler aileye rahatsızlık veriyodur belki siz masum oldugunu düşünsenizde Allah kimseye fırsat vermesin.dünya toz pembe değil eşine ne kadar guvensen de kendini bilmezin biri üstüne vazife olmadan arayabbiliyor.ahımı aldı Allah oyle buyukkı yapılan hiç bir kotuluk yanına kalmaz :)

bir yüzük ve sözle, kuzenlere varıncaya kadar ilişkilerini sınırlandırmaya çalışan,karşısındaki insanın tüm hayat tarzına ve çevresine ipotek koymaya kalkan,kendine ve sevdiğine güveni yerlerde sürünen insanların evlenmemesi gerek.
cok yardımcı oldunuz

nasıl davranacagımı bilmiyorum dua ediyorum sadece o bekar kızla arasında bişey olduguna inanmıyorum ya da kadın fort ettiğine de inanmıyorum ama kaının onu arayıp durması ....:? sinirimi vbozuyo
Kadının onu aramasına izin veren eşiniz.Arama dediği halde mi arıyor bu kadın, hayır.Erkege hayır demeyi öğretmek lazım tatlım.Bişey olmaması arada flört olmadığı anlamına gelmiyor.Bugün olmaz ya yarın?Dediğim gibi kızgın mısın kırgın mı duygunu iyi anla ve ona göre tavrını koy.Boşuna üstüne gitmek senden soğutabilir dikkat et.Ama rahatlığa alışan erkeğin evliliğe alışması çok zor oluyor eşimden biliyorum.Fazla abartmadan arada işi şakaya vurarak tepkini dile getirebilirsin böylece kırıcı da olmazsın itici de.O kadın tekrar aradığında teselli etmeye kalkar bi de Allah muhafaza :) Sen sabret öfken geçsin biraz,dik dur,gerisini Allah'a bırak

sinirlerime hakim olamıyorum malesef Allah hayırlısını versin sadece.yuva yıkanın da yuvası olmaz.bu arada işyerinden almış kadını sebebi de kadının kocası araba bozuldu demiş tamirciye goturmus bizimki de supermen ya ...neye karar vericem ben şimdi devam etsem güüvenim yok, bitirsem daha kotu olcagımdan korkuyorum

çok ama çok saçma bir trip senin ki kusura bakma. iş ortamını bilmiyor musun hiç. ne diycekti ''alamam,nişanlım kızıyor mu'' diycekti. yarın öbürgün iş yerinde de ona zehir ederler o yaptıgını. hem kadın evliymiş. biz kadınlar ilişkileri bazen gereksiz yere yıpratıyoruz.

cok yardımcı oldunuz
değerlendirmem genel ama sizin durumunuza da uygun olduğunu düşünüyorum.
iki kişilik bir yola çıkıyorsunuz,dış dünyadan ne gelirse gelsin birbirinize karşı sorumlu olan sizsiniz.
bu kadar sıkboğaz etmeyin birbirinizi,ikili ilişkiler hakkında boğmayın.
biribirinizi yalana teşvik edecek kısıtlamalara gitmeyin.
olayın iç yüzünü tamamen öğrenmeden fevri olmayın,geri dönüşsüz cümleler sarfetmeyin.
sorunlar karşısında sakin ve yapıcı olun,net ifadelerle kendinizi ifade edin.
herkesi kendi değer yargılarınızla tanımlamayın,size mesai saati dışında aranmak doğru gelmese de bir çok kişi bunu doğal bulabilir.belki de hiç kötülük içermiyordur.kuruntularınızdan kendinize bir cehennem yaratıyorsunuzdur.biraz daha geniş açılı düşünün.kendinizi yıpratmayın.

Kadının onu aramasına izin veren eşiniz.Arama dediği halde mi arıyor bu kadın, hayır.Erkege hayır demeyi öğretmek lazım tatlım.Bişey olmaması arada flört olmadığı anlamına gelmiyor.Bugün olmaz ya yarın?Dediğim gibi kızgın mısın kırgın mı duygunu iyi anla ve ona göre tavrını koy.Boşuna üstüne gitmek senden soğutabilir dikkat et.Ama rahatlığa alışan erkeğin evliliğe alışması çok zor oluyor eşimden biliyorum.Fazla abartmadan arada işi şakaya vurarak tepkini dile getirebilirsin böylece kırıcı da olmazsın itici de.O kadın tekrar aradığında teselli etmeye kalkar bi de Allah muhafaza :) Sen sabret öfken geçsin biraz,dik dur,gerisini Allah'a bırak
teşekkur ederim guzel ve olumlu yorumun için öncelikle arama konusunda ise bundan sonra seni aradıgında cevap vermiyosun dedim bi arar iki arrar anlar bi daha aramaz dedim tamam dedi cok ozur dilerim ben bişey yapmadım seni aldatmadım olayın bu boyuta gelcegi aklıma gelmezdi ilk defa normal bi yemege cagırdılar olay bu hale geldi dedi ama pişman ilk defa bi kavgamıza ailelerimiz karıştı ailesi beni destekliyo cok şukur konuştular ogullarıyla onlarada yemin ederim kotu bişey yapmadımm baba demiş.ben sınırlarını bilmesini benden beklediği şeylerı onun da uygulamasını istiyorum

çok ama çok saçma bir trip senin ki kusura bakma. iş ortamını bilmiyor musun hiç. ne diycekti ''alamam,nişanlım kızıyor mu'' diycekti. yarın öbürgün iş yerinde de ona zehir ederler o yaptıgını. hem kadın evliymiş. biz kadınlar ilişkileri bazen gereksiz yere yıpratıyoruz.
başka bişey desin gerekiyosa ama gelemiyceğini soylesin işyerindede işini düzgün yapsın saatınde gitsin gelsin kimseye gebe kalmasın.onu işe alana o kadın mı ekmegını veren o kadın mı?

değerlendirmem genel ama sizin durumunuza da uygun olduğunu düşünüyorum.
iki kişilik bir yola çıkıyorsunuz,dış dünyadan ne gelirse gelsin birbirinize karşı sorumlu olan sizsiniz.
bu kadar sıkboğaz etmeyin birbirinizi,ikili ilişkiler hakkında boğmayın.
biribirinizi yalana teşvik edecek kısıtlamalara gitmeyin.
olayın iç yüzünü tamamen öğrenmeden fevri olmayın,geri dönüşsüz cümleler sarfetmeyin.
sorunlar karşısında sakin ve yapıcı olun,net ifadelerle kendinizi ifade edin.
herkesi kendi değer yargılarınızla tanımlamayın,size mesai saati dışında aranmak doğru gelmese de bir çok kişi bunu doğal bulabilir.belki de hiç kötülük içermiyordur.kuruntularınızdan kendinize bir cehennem yaratıyorsunuzdur.biraz daha geniş açılı düşünün.kendinizi yıpratmayın.
ben sevgi ve huzur adına kısıyorum kendimi herşeyden uzaktayız kavga ediyoruz ama diyorumki kendikendime evlenınce uzaklık kalmıycak ozaman hersey daha guzel olacak diye sineye cekiyorum olanları daha dogrusu evliliğe inancım var ama bu olanlar evliliğe inancımı yitiriyo eşlerin arasında gizli saklı eksik olurmuymuş

teşekkur ederim guzel ve olumlu yorumun için öncelikle arama konusunda ise bundan sonra seni aradıgında cevap vermiyosun dedim bi arar iki arrar anlar bi daha aramaz dedim tamam dedi cok ozur dilerim ben bişey yapmadım seni aldatmadım olayın bu boyuta gelcegi aklıma gelmezdi ilk defa normal bi yemege cagırdılar olay bu hale geldi dedi ama pişman ilk defa bi kavgamıza ailelerimiz karıştı ailesi beni destekliyo cok şukur konuştular ogullarıyla onlarada yemin ederim kotu bişey yapmadımm baba demiş.ben sınırlarını bilmesini benden beklediği şeylerı onun da uygulamasını istiyorum
İnan ben de aynı tarz şeyleri yaşadığım için ne hissettiğini anlayabiliyorum.Eşini kaybetmek istemiyorsun çok belli o zaman emin olmadan yüklenme kimseye boşuna kendine zarar.Bende ne mide kaldı ne boyun sırf sıkıntıdan.boşu boşuna hem de.ama zamanla neden öyle davrandığını, aslında ne olduğunu o anlatmadan anlayacaksın.Beraber yaşamaya başlayınca değişecek ve düzelecek.ve sınırları sen koyacaksın ama tekrar edeceksin emin ol.bir kerede anlayan koca yokmuş :D her evli kadın böyle söylüyor ben de öğrendim.

Back
X