siz de bundan pay çıkarın oyleyse efendim sorun oluşturmadıgını sandıgınız goruşmeler aileye rahatsızlık veriyodur belki siz masum oldugunu düşünsenizde Allah kimseye fırsat vermesin.dünya toz pembe değil eşine ne kadar guvensen de kendini bilmezin biri üstüne vazife olmadan arayabbiliyor.ahımı aldı Allah oyle buyukkı yapılan hiç bir kotuluk yanına kalmaz :)
Öncelikle bir sakinleşmenizi öneririm.
Çünkü asıl muhattabınız, burada kendi fikrini ve tecrübelerini paylaşan bayanlar değil, nişanlınız. Siz bu cevapları verirken, ne nişanlınıza duydunuz öfke geçecek, ne de sorununuz çözülecek.
Açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum. Bir iş aramasıyla insanların ilişkileri bozulmaz, bozulamaz, en azından bozulmamalı!
Amerika sı Türkiye si farketmez!
Ama her ilişkinin farklı dinamikleri var. Yani farklı kuralları. Mesela siz ne güzel söylemişsiniz. "ben kuzenlerimle bile arama mesafe koydum, sırf nişanlım rahat etsin diye". Demek ki sizin ilişkiniz böyle bir ilişki. Sıkı, her an tetikte, dış ortama kapalı vs.
O zaman nişanlınız da ona göre davranmalı. Bunu açık olarak nişanlın anlatmalısın.
Bana sorarsan ben dışarı çıkmasına, hasbelkader kader bir bayanla yan yana düşmesine, e takılmazdım. Kim vardı, o mu vardı, ne konuşuldu, ne yenildi vs diye de sormazdım. Yada yüzüğünü çıkardı mı taktı mı diyede bakmazdım. Zaten gelince anlatırdı.
Ama eşimin anlattıklarının içinde bir yalan söylerse işte o zaman, o güzel kıvırcık saçlarını eline veririm.
Şakası bir yana ilişkimizde bir sorun olduğunu, bana güvenmediğini yada o an kendine güvenmediğini düşünürüm.
Kusura bakma da böyle bir durumda yanında oturan kadına bed dua etmektense, daha duygusal zekası gelişik davranmak lazım!
Bu ilişkide gücünüz yetiyorsa,
Gidin adamla konuşun yalanın evlilikte kabul edilebilir olmadığını belletin.
Yok yetmiyorsa, böyle devam edin!
Ama,
Yaptığınız sadece, sizi ettiğiniz lanete ortak kılar... Benden söylemesi....