B barer19 Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 3 0 16 Ankara 22 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi barer19 #1 Başlıkta belirttiğim gibi kızlar ENRIQUE TRİKO HIRKA - Mudo FTS64 ERKEK - KAZAK & HIRKALAR | Mudo Online Alışveriş diğer rengide var bana kırmızı daha güzel geldi ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Hırka nasıl güzel mi sizce ha birde şu u.s. polo daki mont var güzel geldi bana rengi ama tereddütteyim. Erkek Sentetik Mont - Erkek Kaban ve Mont Son düzenleme: 22 Aralık 2013
Başlıkta belirttiğim gibi kızlar ENRIQUE TRİKO HIRKA - Mudo FTS64 ERKEK - KAZAK & HIRKALAR | Mudo Online Alışveriş diğer rengide var bana kırmızı daha güzel geldi ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Hırka nasıl güzel mi sizce ha birde şu u.s. polo daki mont var güzel geldi bana rengi ama tereddütteyim. Erkek Sentetik Mont - Erkek Kaban ve Mont
B BALAKIN Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2008 1.037 1 641 Muğla 22 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi barer19 #2 canım ben hırkanın lacivert rengi derim. montu beğenmedim.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz:)