Nişanlıma iş arkadaşları ile yemek yemeye izin vermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Zorunlu sana iyi bir haberim var,senin bay Kornişon 'un kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum.

Cirilla doğru yazmış.

İki tane bekar kızla sevgilinin ne işi var. Hadi sevgilin ahlaklo düzgün bir adam ya bu kızlar? Ortalıkta evlenme kararı alan adam kalmadı. Şimdi senin nişanlını görünce kapmak isterler. Onunla yuva kurmak isterler.
Gerçekten siz olsaydınız izin verir miydiniz

Cirilla doğru yazmış.

İki tane bekar kızla sevgilinin ne işi var. Hadi sevgilin ahlaklo düzgün bir adam ya bu kızlar? Ortalıkta evlenme kararı alan adam kalmadı. Şimdi senin nişanlını görünce kapmak isterler. Onunla yuva kurmak isterler.
umarım ironidir yazdığınız.

Nişanlım arkadaşları ile tabiki kahve içmeye gidebilir kız erkek fark etmez,eğer gitmesinden rahatsız oluyorsan nişanlına güvenmiyosun demektir,güvenmiyorsan sahiplik yapmak yerine ayrılmalısın.

Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?

İzin vermeliyim nedir ya? Nişanlınız çocuğunuzmu?

umarım ironidir yazdığınız.

Nişanlım arkadaşları ile tabiki kahve içmeye gidebilir kız erkek fark etmez,eğer gitmesinden rahatsız oluyorsan nişanlına güvenmiyosun demektir,güvenmiyorsan sahiplik yapmak yerine ayrılmalısın.
Güveniyorum ama kıskanıyorum da

Ben de gidiyorum iş yerindeki arkadaş grubumla,bekar olan da var evli olan da var.Asla gideyim mi diye sormam gideceğimi haber veririm sadece,kendisine de gelmek isterse gelebileceğini söylerim isterse gelir.

Çünkü toksik olmaya gerek yok,aldatmaya niyeti varsa dışarda kahve içmesine gerek yok iş yerinde de halledebilir.

İZin mi ne alaka ya bu kadar erkekleri de darlamayı kızları da darlamayı doğru bulmuyorum izin verilmez iki tarafta birbirine haber verir bence böyledir ki bu kadar güvenmediğin adam niye nişanlınki ???

İzin vermek ne ya? :)

Kızlar tasma da taksanız niyet bozuk olan bir yolunu bulur.

Serbest bırakın,üzerine düşüp "beni aldatmana izin vermem" kısıtlamalarına gerek yok.Neden kendinizi düşürüyorsunuz ?

Sınırlarınızı çizin,aşıp aşmamasına karışmayın,aşarsa tekmeyi basarsınız.

Mesela erkek arkadaşımın eski sevgilisi çok kıskançmış dışarı çıkmasına izin vermiyormuş her yere giderken yalan söylüyormuş.Ben asla karışmam,bu yüzden nefes alırken bile haber verir,rahatsız olacağım hiçbir şeyi de yapmaz.

Ya ben sana kıyamıyorum kız 😅 dalga geçecektim de vazgeçtim. Sağlıklı bir ilişkide partnerler x yere y yere gideceğim diye izin istemez. Haber verir. Eğer sana beraber gitmeyi teklif ettiyse ve tek başına gittiği zaman canın sıkılacaksa onunla git. Gitmem aman ne işim var diyorsan da bırak gitsin. Zırt pırt arayıp da yediği yemeği boğazına dizme tabii ki.

Aa o ne demek zorunlu asla izin verme nasıl teklif eder

Kızlar tasma da taksanız niyet bozuk olan bir yolunu bulur.

Serbest bırakın,üzerine düşüp "beni aldatmana izin vermem" kısıtlamalarına gerek yok.Neden kendinizi düşürüyorsunuz ?

Sınırlarınızı çizin,aşıp aşmamasına karışmayın,aşarsa tekmeyi basarsınız.

Mesela erkek arkadaşımın eski sevgilisi çok kıskançmış dışarı çıkmasına izin vermiyormuş her yere giderken yalan söylüyormuş.Ben asla karışmam,bu yüzden nefes alırken bile haber verir,rahatsız olacağım hiçbir şeyi de yapmaz.

Ay soylemeden duramicam.
Yalan söyleyerek dışarı çıkıyordum diyen birine ben bu kadar güvenmezdim.😀Böyle insanlar ilk sıkıştiginda direkt yalan söyler karşısındaki kim olursa olsun.

Kimse kimseye tasma takmıyor, kız arkadaşı sorun çıkarıyorsa yalan atarak gitmek ben bu şekilde kisitlanarak yapamam uymuyorsa yolları ayıralım derdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X