Nişanlıma iş arkadaşları ile yemek yemeye izin vermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay soylemeden duramicam.
Yalan söyleyerek dışarı çıkıyordum diyen birine ben bu kadar güvenmezdim.😀Böyle insanlar ilk sıkıştiginda direkt yalan söyler karşısındaki kim olursa olsun.

Kimse kimseye tasma takmıyor, kız arkadaşı sorun çıkarıyorsa yalan atarak gitmek ben bu şekilde kisitlanarak yapamam uymuyorsa yolları ayıralım derdi.

Aldatırsa aldatsın ben bir şey kaybetmem hiç de korkmuyorum böyle bir şeyden.

Benim de toksik bir erkek arkadaşım vardı kız arkadaşlarımla çıkarken bile yalan söylüyordum çünkü kıskanıyordu,sevdiğim için öyle yapıyordum ama akıllandım artık neden böyle bir şeyi kabul edeyim ?

O da sevdiği için yalan söyleyerek idare etmeye çalışmış ne yapsın

Aldatırsa aldatsın ben bir şey kaybetmem hiç de korkmuyorum böyle bir şeyden.

Benim de toksik bir erkek arkadaşım vardı kız arkadaşlarımla çıkarken bile yalan söylüyordum çünkü kıskanıyordu,sevdiğim için öyle yapıyordum ama akıllandım artık neden böyle bir şeyi kabul edeyim ?

O da sevdiği için yalan söyleyerek idare etmeye çalışmış ne yapsın

Korkmak değil bu ama zaten kendiniz de ayni şeyi yaptiginiz için normal gelmesi normal olur.😀

Korkmak değil bu ama zaten kendiniz de ayni şeyi yaptiginiz için normal gelmesi normal olur.😀
geçmişte yaptığı şeyler için kimseyi suçlamam,zamanında ben de sevdiğim için yapmıştım gereksiz olduğunun farkına vardım zaten,ama bunu yapmış olmam beni yalancı yapmıyor.Şimdi kesseler yalan söylemem sevmiyorum çünkü.

insanları hatalarıyla yargılamak size bi şey kazandırmaz

Ay herkes de izin mi alıyor yok şöyle yok böyle demiş. Medeni sınırlar içinde "hayatım gitmeni istemiyorum, beraber olduğumuz bir gün buluşalım hep beraber olmaz mı?" Dese ne olacak? İzin vermemiş olacak. Yani illa " hayır, izin vermiyorum. Gidemezsin." Demek izin vermemek demek mi cancağızlarım. Hangimiz azıcık kıskançlık edip zamanında izin vermemezlik etmedik ki? İstemiyorsan söyle konu sahibesi. Hakkındır.

Benim eski sevgilim clube gidiyordu iş arkadaşlarıyla (kızlarda vardı) bir şey demiyordum. Hatta git eğlen diyordum. Bir sorun olmadı yani ona karışmaya hakkım yoktu. Ciddi bir ilişkiydi birde.

Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Nişanlın izin istemiyor ki🤦

Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Gazozuna ilaç atarlar. İzin verme sakın ben sana yaparım yemek de.

Ay herkes de izin mi alıyor yok şöyle yok böyle demiş. Medeni sınırlar içinde "hayatım gitmeni istemiyorum, beraber olduğumuz bir gün buluşalım hep beraber olmaz mı?" Dese ne olacak? İzin vermemiş olacak. Yani illa " hayır, izin vermiyorum. Gidemezsin." Demek izin vermemek demek mi cancağızlarım. Hangimiz azıcık kıskançlık edip zamanında izin vermemezlik etmedik ki? İstemiyorsan söyle konu sahibesi. Hakkındır.
ben etmedim valla

ben etmedim valla
E tamam da aşk böceğim nasıl etmemek olağan ise etmek de olağan. Bi tarafını yırtarak istemediği şeyleri yaptıran kadınlardan bahsetmiyorum ama güzel güzel durumu istediği şekile sokabilecekken niye canını sıksın ki konu sahibi? Benim istediğim olunca ben mutlu oluyorum, ben mutlu olunca ilişkimde mutlu ediyorum. Adam da bunu gördüğü için saygı duyuyor mantık çerçevesindeki kıskançlıklarıma. Ota böceğe kıskananlar müstesna 😂 Onlar evlat olsa çekilmez

E tamam da aşk böceğim nasıl etmemek olağan ise etmek de olağan. Bi tarafını yırtarak istemediği şeyleri yaptıran kadınlardan bahsetmiyorum ama güzel güzel durumu istediği şekile sokabilecekken niye canını sıksın ki konu sahibi? Benim istediğim olunca ben mutlu oluyorum, ben mutlu olunca ilişkimde mutlu ediyorum. Adam da bunu gördüğü için saygı duyuyor mantık çerçevesindeki kıskançlıklarıma. Ota böceğe kıskananlar müstesna 😂 Onlar evlat olsa çekilmez
kız o kadar aklı başında yorum yapılacak bir ilişki değil zorunlununki üstüne atlasa zorunlu ayarındaki hiçbir kız bakmaz o sümsüğe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X