Nişanlıma olan güvenim kırıldı..Ne yapmalıyım?

Öncelikle bir daha ona asla güvenmeyeceksin. Aynı şeyleri bende yaşadım .nisanliyken benden gizli Facebook açtığını ve başkalarıyla yazistigini öğrendim inkar etti tabi ama ben ona bunu kanitladim sonrada ozurler af dilemeler aglamalar sızlamalar ve ben çok büyük bir aptallık yapıp affettim ve evlendik evliligimizin 2. Yılında yine aynı şeyi yaptı ve hatta bu sefer biriyle de görüşmüş şuan mahkeme aşamasındayız ilk duruşmada çok pişmanım karımı kızımı kaybetmek istemiyorum deyince hakim davayı erteledi. Kızım sıkıntılı bir bebek bazen geri dönsem mi diyorum ama şunu biliyorum ki yine yapar. O yüzden kararlıyım ayrikicam ve şuan ki aklım olsa nisanliyken asla affetmezdim. Üzgünüm ama bu taraklarda bezi olan vazgeçmiyor. Kadınlar tarafından simartilmak bazı erkeklere herşeyden daha cazip geliyor. Umarım herşey istediğin gibi olur
Hakkinizda hayırlısı olsun insAllah:dua:

Nişanlınızın yerinde olsam sizin gibi baskıcı birinden ayrılırdım. Ama o ayrılmayı değil kandırmayı seçmiş.
Sizin yerinizde olsam arkamdan iş çeviren adamdan ayrılırdım. Ama muhtemelen siz de ayrılmayı değil güvenemeyip darlamayı seçeceksiniz.
Sonra sağlıksız bir evliliğe yelken açarsınız birlikte...

Hayatınızdaki insan sadece sevgiliniz/nişanlınız/eşiniz; malınız değil. Güvenmediğiniz insanla yolunuza devam etmeyin, güveniyorsanız didik didik etmeyin.
3 senelik sevgilimin hesabında kim ekli kim değil haberim bile yok, siz bir de kadın-erkek oranını çıkarmışsınız. Böyle ömür geçmez.

Ne olursa olsun size yalan söylemiş şuanda bunu gizleyen evlenince neler gizler?

Malesef ilişkide bi taraf kısıtlama yapınca karşı taraf yalana meyilleniyor. Bu da yalana meyillenenin gerçek yüzünü gösteriyor.
Ne mutlu erkenden anladınız durumu. Evlenince sürekli takip halinde olacaksınız acaba arkamdan iş çeviriyormu diyeceksiniz ayrılmayı düşünmüyorsanız.

Hakkinizda hayirlisi olsun

Nisanli oldugunuza gore kardesinin sizden haberi olmasi normal degil mi?O ayrintiyi neden verdiniz? Kendi aranizda bir nisan mi yoksa?
hayır kendi aramızda olmadı tabii..farklı şehirlerdeyiz diye erkek kardeşi nişana gelememişti.Ama onunla 4-5 ay önce tanışmıştım yani beni biliyor demek istedim..Bu durumda gizli saklı bişey yapacak olan adam neden kardeşini eklesin bunu düşündüm..

hayır kendi aramızda olmadı tabii..farklı şehirlerdeyiz diye erkek kardeşi nişana gelememişti.Ama onunla 4-5 ay önce tanışmıştım yani beni biliyor demek istedim..Bu durumda gizli saklı bişey yapacak olan adam neden kardeşini eklesin bunu düşündüm..

Anladim. Nisan atacak kadar buyuk bir hata oldugunu dusunmuyorum ama guven sarsici bir hareket kesinlikle. Bence saklamak yerine bunu soyleyin, aciklamasinin ne oldugu onemli. Sirf tartisma olmasin diye Instagram kullanmayacagini soylemistir, yani yalan soylemesine birazda siz sebep olmussunuz. Ayrica aldatmak isteyen Instagrami olsun olmasin her sekilde aldatir. Zaten Instagram bir sosyal medya, oradan yabanci bir kizla tanisip sizi aldatma olasiligini cok yuksek gormuyorum. Eger yargilamadan sorarsaniz belki samimi bir cevap alirsiniz.

Back
X