Nişanlıma olan güvenim kırıldı..Ne yapmalıyım?

çok üzgünüm..yanındayken sanki hiç bunlar olmamış gibi yeni bi hesap aldım deyip o an farketmiş gibi göstericem..ne tepki verir bilmiyorum...veya gerçek hesabımda beni neden engellediğini nasıl açıklar..bunun bi açıklamasıda yok gerçi..sana inadımdan dese..görüpte yine sorun olmasın dese...hiç bilmiyorum napıcağımı..bizde nişanlılık öyle uzun sürmez şuan düğün hazırlıklarındaydık..ayrılmammı gerekiyor yoksa işin aslını öğrenip o hesabını mutlaka ekleyip öylemi hareket etmeliyim bilmiyorum
Demek ki siz neye hayır deseniz; o size he he deyip saman altından su yürütmeye devam edecek.
Ayrılma şansınız yoksa bu konuyu kapatın.
Yüzgöz olmayın.

O kadar önemli Ne varmış ki sosyal medyada bir ton dolap dümen çevirmiş gizli gizli

Direk sor bence neden böyle birşeye ihtiyaç duyar ki bir insan. Sosyal medya kullanmak istiyorum kapatmayacağım deseydı daha dürüst olurdu.
uzaktan mesajla konuştuğumuzda bu tarz sorunlar çok büyüyor..olacaklardan korkuyorum..bana vereceği cevaplarda az çok belli aslında..Sen görünce problem edicektin bende uğraşmak istemedim engelledim..böyle derse ne cvp vericeğimi bilmiyorum..

O kadar önemli Ne varmış ki sosyal medyada bir ton dolap dümen çevirmiş gizli gizli
bence aslında sosyal medyada olmayı paylaşım yapmayı vs. seviyor..Bu hesabında erkek kardeşiylede takipleşiyorlar düşündüm gizli bişey olsa kardeşini eklemezdi heralde ama beni engellemesi neden..

Senin baskici tavrin muhtemelen onu bu yola itti
Ama nisanlin hatali.
Sen ne kadar baskici olursan ol istemiyorsa eski hesabi kapatmamaliydi.
Seni ikna etmeliydi bir sekilde

Yeni hesap acip seni engellemesi cok kötü.

Acikca sormalisin bence

Sosyal medyada her önüne gelenle takiplesmek bana normal gelmiyor. Genel olarak bir takipçi kasma modası var nedense?Ne oluyorsa takipçi sayısı artınca , tanımadığın insanları takip edince? Bana çok sığ geliyor açıkçası bu tarz şeyler. Haz etmiyorum bu şekilde davranan insanlardan. Bir kaç like fazla alacağım, bir kaç takipcim fazla olacak derdinde olan insanlar bana göre değil.

Aynı şekilde samimiyeti olmadığı insanları takip edenlerden de haz almıyorum. Hiç tanımıyor adını sanını bilmiyor ama takip ediyor niye? Güzel ya da yakışıklı diye başka açıklaması yok. Onun yerine yazarları, hayvanlarla alakalı sayfaları, ya da başarılı müzisyenleri falan takip etse ya o yok ama illa kadınlar olacak. Ben sevmiyorum böyle insanları. Açıkcasi bu tarz erkeklere de güvenmiyorum. Ha yolda geçen kadını arkadan dikizlemiş, ha tanımadığı bir kadının hesabını takip ederek fotoğraflarını evde oturduğu yerden incelemiş. Ben fark görmüyorum. Benim genel olarak sosyal medyayı bu sekilde kullanan erkeklere bakış açım bu. Bir de üzerine yalan, kandırma eklenmiş. Çok mu gerekli yani Instagram? Hiç sosyal medyayı aktif kullanan biri olmadım anlamsız da buluyorum. Çeşitli çeşitli oyunlara girmiş sırf instagrami olacak diye. Ne gerekse?

Senin baskici tavrin muhtemelen onu bu yola itti
Ama nisanlin hatali.
Sen ne kadar baskici olursan ol istemiyorsa eski hesabi kapatmamaliydi.
Seni ikna etmeliydi bir sekilde

Yeni hesap acip seni engellemesi cok kötü.

Acikca sormalisin bence
zaten ben ona hesabını kapat dememiştim..sadece gereksizleri sil demiştim oda kendiliğinden kapattı uğraşmak istemiyorum diyerek..Sonra aylar geçti üstünden bana sen niye kullanıyosun demeye başladı.bende benim hesabımda erkek arkadaş bile olmadığından bahsettim..kullanma amacım belli yani..Bunun üzerine bende açıcam bi ara demişti.Bende açmanda bi sorun yok hatta ilk beni ekle diye espri yapmıştım..demekki gerçekten hesap açmış o dönemler..

Seni engellemesinin bi açıklaması asla olamaz. Kaybetme korkusu olan insan korkar böyle yanlış anlaşılabilecek birşey yapmaya. Nasıl düşünürsen düşün umursamamış büyük ihtimal güvenmiyosan benle olma falan diyecek. Dürüst bi insan değil bence.

Seni engellemesinin bi açıklaması asla olamaz. Kaybetme korkusu olan insan korkar böyle yanlış anlaşılabilecek birşey yapmaya. Nasıl düşünürsen düşün umursamamış büyük ihtimal güvenmiyosan benle olma falan diyecek. Dürüst bi insan değil bence.
evet bana sıklıkla bunu söylüyor zaten..Ben nerde napıcağımı bilirim..kiminle ne konuşmam gerektiğinide.Asla müdahaleye gelemiyor..İmasına bile hatta..Bu yüzden bana güvenmeyen zaten benimle olmaz çoluk çocuk işleriyle uğraşamam gibi laflar ediyordu..

evet bana sıklıkla bunu söylüyor zaten..Ben nerde napıcağımı bilirim..kiminle ne konuşmam gerektiğinide.Asla müdahaleye gelemiyor..İmasına bile hatta..Bu yüzden bana güvenmeyen zaten benimle olmaz çoluk çocuk işleriyle uğraşamam gibi laflar ediyordu..

Öyleyse neden hesabını kapattı senin söylediklerin yüzünden. Olgun insan arkadan engellemeye ihtiyaç duymaz ki. İşine geldiği zaman olgun o zaman.Böyle eyvallahı olmayan insana sen de aynı olacaksın yoksa çok feda olursun yapmasaydın derler sonra da. Ne yaparsın bilmiyorum ama dimdik dur ve seni hafife almasın

Öyleyse neden hesabını kapattı senin söylediklerin yüzünden. Olgun insan arkadan engellemeye ihtiyaç duymaz ki. İşine geldiği zaman olgun o zaman.Böyle eyvallahı olmayan insana sen de aynı olacaksın yoksa çok feda olursun yapmasaydın derler sonra da. Ne yaparsın bilmiyorum ama dimdik dur ve seni hafife almasın
çok gururlu ve yalvaracak bi tip değil..o zaman aramızda sorun olmasın diye kapattım demişti güya..şimdi çok daha büyük sorunun kapısını açtı.

uzaktan mesajla konuştuğumuzda bu tarz sorunlar çok büyüyor..olacaklardan korkuyorum..bana vereceği cevaplarda az çok belli aslında..Sen görünce problem edicektin bende uğraşmak istemedim engelledim..böyle derse ne cvp vericeğimi bilmiyorum..
Yarın evlendıgınde sahte hesaplardan baska kadınlarla görüsürse kaldıramazsın yalnız. Iyı dusun nişan atmak zor degıl ama bosanmak cok zordur. Eger adam gizli zamparaysa cok cekersın.

Yarın evlendıgınde sahte hesaplardan baska kadınlarla görüsürse kaldıramazsın yalnız. Iyı dusun nişan atmak zor degıl ama bosanmak cok zordur. Eger adam gizli zamparaysa cok cekersın.
Bu durumu söyledikten sonra, geçerli beni ikna edecek bi açıklaması olmadığında güvenmiyorsan sen bilirsin gibi laflar ettiğinde geri dönüşüm olmayacak..Devam etsem karakterimi hiçe saymış olurum.ailem tarafındanda bi baskı var üzerimde artık yaşın geldi gibi..29 yaşındayım..fakat ben yinede ne durumda olursam olayım bu durumu kabullenmek istemiyorum..ona ancak söylediğim an yanımda hesabı açıp şifresini bana rahatça verdiğinde inanabilirim..böyle bişeyi yapmasınıda çok beklemiyorum açıkçası.

Bu durumu söyledikten sonra, geçerli beni ikna edecek bi açıklaması olmadığında güvenmiyorsan sen bilirsin gibi laflar ettiğinde geri dönüşüm olmayacak..Devam etsem karakterimi hiçe saymış olurum.ailem tarafındanda bi baskı var üzerimde artık yaşın geldi gibi..29 yaşındayım..fakat ben yinede ne durumda olursam olayım bu durumu kabullenmek istemiyorum..ona ancak söylediğim an yanımda hesabı açıp şifresini bana rahatça verdiğinde inanabilirim..böyle bişeyi yapmasınıda çok beklemiyorum açıkçası.
Yaşınız kaç olursa olsun karakterinizden ödün vermeyin ve de içinize sinmeyen bir şeyi kabul etmeyin . Ben de 27 yasindayim bu yaşlarda içine sinmeyen bir şeyi yapmak daha zor oluyor. Gençken insanın gözü kör oluyor da. Size zor geliyor ama bence ayrılmak en mantiklisi. Evlenmeden arkanizdan iş çeviren biri var. Dürüst insan siz onun kafasına silah da dayasanız arkadan iş çevirmez , dürüstçe her şeyi anlatır. Maalesef erkek arkadaşınız dürüst biri değil.

Bunu sana evliyken yaptıgında daha caresız kalacaksın. Ailen daha cok baskı yapacak ve kendıne olan saygını kaybedeceksın. Yuvanı dagıtma evlilikte olur boyle seyler erkektır bı kereden bişey olmaz diyen insanlar senı daha cok bastıracaklar. Hayat senın hayatın aynı yastayız senınle. Kımsenın lagına bakma güvenın olmayan ilişkiyi evlilikle noktalama. Acık acık sor yanyana gelınce ve cevabı tatmın etmezse kendı yoluna bak sil gitsin.

Arkadaşkar kısıtlama mevzusuna takılmış. Farkında mısınız? Adamı 250 arkadaşı var 200'ü kız. Açıkçası ben olsam ben de rahatsız olurdum. Adamın onlara ne kadar arkadaşça baktığı da tartışılır. Konu sahibi rahatsızlığını dile getirmiş, beyefendi de kapatmış, yani güven vermeye çalışmış.Lakin bu instagramda ne varsa gizli saklı bir hesap daha açıp nişanlısının hesabını da engelliyor. Bakın bu çok sinsi bir plan. Tehlikeli bir davranış. Bunu yapan adam, yarın birgün çok rahat aldatır da. Çünkü gizli saklı hareket etmesi, sinsi davranması güven veren davranışlar değil.
Adam dürüst olsa der ki:" Bak canım bunlar arkadaşım , rahatsız olacak bir şey yok. Ben instagram kullanmayı seviyorum." Bu kadar basit. Ama adam şıp diye kapatıp, sonra gizli bir hesap açmış. Bu hesapla ne yaptığı çok önemli. Kız mı kovalıyor? Neler paylaşıyor? Konu sahibi bunu ancak sen anlayabilirsin. Gerekirse onu test et. İlişkiye devam edeceksen de bildiğini sakın belli etme. Ama bu şüpheyle de nasıl olur bilemedim.

Nisanli oldugunuza gore kardesinin sizden haberi olmasi normal degil mi?O ayrintiyi neden verdiniz? Kendi aranizda bir nisan mi yoksa?

27 yazmısım 29 yazacaktım hatta 30a da merdıvrn dayadım sayılır :)

Back
X