Nişanlıma olan güvenim kırıldı..Ne yapmalıyım?

Yine bir sosyal medya üzerinden yaşanan problem..Dün gece farkettim durumu malesef.
Geçen yıl biz ilk tanıştığımız aylarda onu instagramdan eklediğimde çoğu arkadaşının kız olduğunu farkettim normaldede çevresi geniş biridir sosyal bi tip kızlarla iletişime geçerkende utangaç biri değildir bunu biliyordum zaten..çoğu üniversite zamanlarından arkadaşlar olduğu belliydi fakat ben bu durumu normal göremiyorum..Aksine bende bu konuda öyle hassasımki yeterince tanımadığım hiç bi erkek arkadaş ekli değildir olanda3-5 i geçmez..
onunsa 250 arkadaşı varsa örneğin nerdeyse 200 ü kadın..Bunu sorduğumda çok uzun süreli bi hesap olduğu hepsini tanıdığını söyledi..daha sonra ben istemediğimi söyleyincede hesabını kapatmıştı sözde aramızda sorun olmasın diye..

Şimdi üzerinden 1,5 yıl geçti nerdeyse..benim kpss için aldığım yedek bi hesabım vardı tabii o bunu bilmiyor.Dün tesadüfen rehberimdeki kişileri oraya aktarırken kendi adıyla başka bir hesap alındığını fotoğrafına kadar orda durduğunu gördüm..bu sefer 45 takip 35 takipçi gibi görünüyor..Ve işin kötüsü bu hesaptan benim gerçek hesabımı engellemiş.....
Ben asıl kullandığım hesapta asla profilini göremezken fake hesaptan görebiliyorum.Yani açıkça ben görmiyim diye engellemiş.

Daha geçen gün bi konuşmada sen nasılsa kullanmıyosun instagram demiştim rahatsın zamanını almıyor pek..evet demişti bana..hatta sende kapat boşa vaktin gitmesin diyen insan bu..ve ben bu insanla evlilik yolunda ilk adımı attım artık nişanlıyız..
Bu sabah kalktım hiçbişey olmamış gibi konuştum eskiden olsa hemen söylerdim apaçık bir yalan var ortada çünkü..
Ben şimdi bana bu yalanı söyleyen biri ilerdede çok şeyi gizleyebilir diye düşünüyorum...Kafam çok karışık..Söylersem onun yalan söylediği açığa çıkacak ve buna rağmen nişanlı kalmaya devam edersem karakterimden taviz vermiş olurum...Demekki neymiş aslında matemm görmezden gelebilir..Şuan ayrı şehirlerdeyiz muhtemelen büyük bi kavga çıkarıp bana güvenmiyorsan ....ile başlayan cümleler kuracak..
Bu hesabın eski unutulmuş kullanılmayan bir hesap olmadığını düşünüyorum zaten özellikle beni engellemesi herşeyi gösteriyor.. 20 gönderisi var üstelik..
Sizce ben ne yapmalıyım?
keske kisitlamasydiniz ekli olsa be olcak o kadar kadin hepsiyle sevgilimi olcak sanki birajin su sosyal medyayi onemli olan reelde yapmammsi ha guvenmiyorm diyorsan o ayri fake hesabtan ekle konus. bakalim is reele kadar gececek mi

hiç kimsede dememiski senin ondan suan farkin ne :/ eh be kizim sen diyosun ki bende fake hesap kullanyorum sewgilimin de hesabi war benden gizli ne guzel es olmussunuz ole daha basta sen gizli is pesinde o gizli is olmaz bole tek taraf degil sende hatalisin. Tamm yanlis birsey yapmiyor olabilirsin. ama saklamak niye

hiç kimsede dememiski senin ondan suan farkin ne :/ eh be kizim sen diyosun ki bende fake hesap kullanyorum sewgilimin de hesabi war benden gizli ne guzel es olmussunuz ole daha basta sen gizli is pesinde o gizli is olmaz bole tek taraf degil sende hatalisin. Tamm yanlis birsey yapmiyor olabilirsin. ama saklamak niye
anlatamadım galiba o sadece fake hesabın adını bilmiyor..yoksa ona sınav notları için başka bi hesap açtığımı zaten söylemiştim ona bi ara..hatırlamıyordurda muhtemelen..çünkü bana çok güvenir bilir ona asla hata yapmayacağımı

Aslın da yapacağınız şey çok basit yanındayken hesabını gösterip bildiğinizi söylemeniz. Sonra da hesabına girmesini isteyeceksiniz ki ilk etapta şifre bahane edecek ama her türlü şifre değiştirme telefon numarası yada mailine geliyordur yani bi bahanesi olamaz. Baktınız açmıyor yinede diretiyor yol verin gitsin söylemesi kolay belki ama içiniz de ki şüphe hep olacak

anlatamadım galiba o sadece fake hesabın adını bilmiyor..yoksa ona sınav notları için başka bi hesap açtığımı zaten söylemiştim ona bi ara..hatırlamıyordurda muhtemelen..çünkü bana çok güvenir bilir ona asla hata yapmayacağımı
ben anlamadim okey o zaman.
hayirlisi hakkinda ne diyim sen yinede bi buyuk dikkat et aldatiliyorsun

Aslın da yapacağınız şey çok basit yanındayken hesabını gösterip bildiğinizi söylemeniz. Sonra da hesabına girmesini isteyeceksiniz ki ilk etapta şifre bahane edecek ama her türlü şifre değiştirme telefon numarası yada mailine geliyordur yani bi bahanesi olamaz. Baktınız açmıyor yinede diretiyor yol verin gitsin söylemesi kolay belki ama içiniz de ki şüphe hep olacak
evet bu şüpheyle yaşamak çok zor..söylediğimde muhtemelen beni suçlayıp inkar edecek..taa ne zamanki hesap o unutmuşum falan diyecek..Yada sen kullanıyosun ben niye kullanmıyim diyecek.( daha geçen gün kullanmıyorum demişti)
engellemesine sebepte benim görüp sorun çıkaracağımı bildiği için yaptığını söyleyecek...gerçekten napıcağımı bilmiyorum

Sosyal hesabiyla alakali supheniz vardi madem keske "bu insanlar senin arkadasin madem sifreni istiyorum"dediginizdeki tepkisini ölçseydiniz..
Sizin yaptiriminiz belki hosuna gitmedi ama onun da yalan dolanla "hesabimi kapattim" diyip sizi engellemesi hoş ve doğru değil .Hic bir sebepte bunu hakli cikarmaz..
Ortada zaten yanlis bir durum varken yanlisa yanlisla cevap vermek sahislarin tarzi olmamali bence.
Dile getirdiginizde affedip affetmeme konusunda isin icinden cikamayacaginizi dusunuyorsaniz imalarda bulunun.
"X bana yalan söyler ve ben bunu yakalarsam affetmem" tarzinda konusun.
Hatasini sürdürmeye devam ederse hakkinda uygun gördügünüz tasarrufu kullanirsiniz.

Tencere kapak. Siz nekadar güvenilirsiniz? Olay gizlilikse sizin de varmış gizli hesabınız.

Ben olsam ( eger ayrilacaksam!!) O sahte hesaptan eklerdim ve yazardim.
Bakalik cevap verecekmi

Bence konu sahibini suçlamak yanlış. Bence direnip kapatmayacaktı bu kişi hesabını. Kabul edip kapatıp böyle birşey yapmak dürüstlük değil bana göre. Ortada geleceğe dair verilmiş bir söz var. Sevgililik olsaydı yorumum farklı olurdu. Ben güvenmezdim böyle birine. Sahte hesaptan ekler ekran görüntülerini atar sessizliğe gömülürdüm.

Ben kızlarla aynı fikirde değilim. Eşek kadar adam sosyal medya kullanmak istiyorsa hayır kapatamam diyecekti. Kapatmış gibi yapıp yeni hesap açıp sonra da ondan nişanlısını engellemek... benim için bu,ilişki biterdi. Demek ki yalan söylemek arkadan iş çevirmek nişanlın için çok basit. Bir daha güvenemeyeceğim için sen yoluna ben yoluma derdim.

Tencere kapak. Siz nekadar güvenilirsiniz? Olay gizlilikse sizin de varmış gizli hesabınız.
iyimisiniz? nesini anlamıyorsunuz..benim bi gizlim saklım yok.Ona sınav için başka bi hesap açtığımı zaten söylemiştim sadece hesap adını bilmiyor..söylediğimi bile unutmuştur hatta..

Yalnız şöyle bi ayrıntı var hanfendinin nişanlısı onu engellemiş. Yani illaki bu da onun içine bir şüphe düşürmüş. Yani sen de söylesene rehberimi aktarırken benim bilmediğim bir hesabın çıktı karşıma diye. Niye sormuyorsun ki

evet bu şüpheyle yaşamak çok zor..söylediğimde muhtemelen beni suçlayıp inkar edecek..taa ne zamanki hesap o unutmuşum falan diyecek..Yada sen kullanıyosun ben niye kullanmıyim diyecek.( daha geçen gün kullanmıyorum demişti)
engellemesine sebepte benim görüp sorun çıkaracağımı bildiği için yaptığını söyleyecek...gerçekten napıcağımı bilmiyorum
Canım eğer öyleyse ispat eder Acar hesabı son gönderi tarihi ne zaman bakarsın. Evet ilk yapacağı şey üste çıkmak olacak ama taviz verme sen kendini biliyorsun sonuçta Emin’im o da seni biliyor. Suç bastırmak istese de sen dik dur ki neler yapacağını görsün belki seni kaybetmekten korkar ve bir daha yapmaz. Bir yapan bir daha yapar diye bişey yok bazıları yapmıyor değerini böyle zamanlarda anlıyor. İyi bi Korkut gözünü onca emek var ortada belki de pişman olacaktır ama bu senin elinde gözünü korkutmalısın

iyimisiniz? nesini anlamıyorsunuz..benim bi gizlim saklım yok.Ona sınav için başka bi hesap açtığımı zaten söylemiştim sadece hesap adını bilmiyor..söylediğimi bile unutmuştur hatta..

İlk yazdiginizi dakikalar once duzenlemissiniz. Benim iyiligimi ne soeguluyorsunuz? Gizli hesabiniz var nisanliniz da bunu bilmiyor anlamı cıkiyordu.

Erkeğe x kişiyi sil dersen, o kişiyle bir bağı olmasa bile sırf dayatmaya gelemedikleri için silmezler (iş bir şeyleri kadına dayatmaya gelince başarılıdır bu ataerkil sınıf).
Ben evlendikten sonra kimden rahatsizdim biter biter sildim hatta bir kez bilmeden kuzenini bile silmişim. Adam farketmiyor ruhu bile duymuyor.
Böyle şeyleri çok abartmamak lazım.

Erkeğe x kişiyi sil dersen, o kişiyle bir bağı olmasa bile sırf dayatmaya gelemedikleri için silmezler (iş bir şeyleri kadına dayatmaya gelince başarılıdır bu ataerkil sınıf).
Ben evlendikten sonra kimden rahatsizdim biter biter sildim hatta bir kez bilmeden kuzenini bile silmişim. Adam farketmiyor ruhu bile duymuyor.
Böyle şeyleri çok abartmamak lazım.
ben ıphone kullanmayı pek bilmediğimden telefonuna baksamda gizli saklı bişey varsada anlayamıyorum zaten..

Back
X