Nişanlıma özel süprizim için yardımlarınızı bekliyorum:)

yazdıklarınızın karsısında ne yazıcagımı bılemedım ama 5 yıllık evlılık hayatımda bu tur suprızler yapmamışımdır sız daha nısanlısınızkı bu tur suprızler agır kacabılır.sımdı dıyelım hazırlandınız cıktınız ee sonra ne olcak ozaman o hazırlıgın karsısında ben bışı ararım yanı

Ne gibi bişey ararsın kuzum anlayamadım başka türlü bi beklentiyse eğer kasdettiğin öyle bişey olmycagına emin oldugum bi insan oldugu için bunları düşündüm bu arada fikirlerini açıkça yazabilirsin yani mesela ağır kaçar derkende ne demek istedin???????

başka birşey yapılamaz benim aklıma gelmedi canım yani illa birşeyler yaşanıcak diye birşey yok ben çok uyudum sözlümle sabah birbirimize bakarak uyanmak uyumak çok güzel birşey..

Kızlar yeni katılmış sayılmam eski bir üye ve hala yakından takipçiniz olarak yeniden döndüm aranıza...Fikirlerinize ihtiyacım var nişanlım askerden geldiğinde ona bir süpriz yapmak istiyorum planım şu başka bi şehirde buluşucağız yani herkesten herşeyden uzak otelde yer ayırtıp odayı süsletiyim ben hazırlanıyım müzik ayarlayalım aşkım odaya geldiğinde ben çıkıyım karşısına sonra sarılayım hasret gidereyim sonra hazırlanalım beraber akşam yemegi yiyelim romantik bi ortamda ama ama ama.....dahası ne olabilir sizce???

Bir şeyi anlamadım:

Tasarladığınız sürpriz, farklı şehirde otel odasına istinaden tek bir "son" canlandırdı zihnimde... Herkesten uzak, başka bir şehirde romantik akşam yemeği, uzun hazırlıklar... Neticede ikinizin de evi orada değil...

Fakat asktutkunu'nun yorumuna karşılık olarak "kastettiğin başka türlü beklentiyse öyle bir şey olmayacağına eminim" demişsiniz... Onun da kastettiği karşı tarafın beklentisi değil, "hazırladığınız girişim bunu akla getiriyor" demiş...

Demem o ki böyle bir sürpriz ancak devamı beraber geçirilecek bir gece için hazırlanır... Böyle bir niyetiniz yoksa bu fikir pek de makul gelmiyor kulağa... Üstelik siz "Daha fazla ne yapabilirim?" demişsiniz... Unutulmaz olmak, geride güzel anılar bırakmak, ona kendini iyi hissettirmek istemeniz çok doğal... Fakat asktutkununa katılıyorum, nişanlılık sürecinde hele ki askerlik dönüşü böyle bir sürpriz yerine -ilişkiye bakış açınıza da göz önüne alırsak (başka türlü beklentisi olmaz demişsiniz)- özlem giderecek, ileride hoş hatırlanacak başka bir fikir bulmanızın daha yerinde olacağını düşünüyorum... Artık askerlik de bittiğine göre ilişkinizi renklendirmek adına onun da güzel fikirleri vardır... Şehir dışına çıkma, konaklamayı dahil edeceğiniz geniş çaplı planlamalara onu da dahil edin... İlle de "Ben sürpriz yapmak istiyorum" diyorsanız da onu daha fazlasını yapmaya teşvik edecek atılımlarda bulunun, şu an aklınızdan geçenleri yaparsanız bu ilişkide ona iş kalmaz... :68:

Yani bu kadarıyla herşey tamam olurmu hediye alsammı diyorum ama maddi olarak biraz kasabilir beni hem bu kadar şeyden sonrada hediyeye gerek kalmaz sanırım ayyyy özlem tavan yaptıgı için fikir fikir diye çıldırmış durumdayım:))) Başka fikirleriniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar?

Gece müzikli, eğlenceli bir yerlere gidebilirsiniz. Romantik danslar edebileceğiniz. Onun dışında aklıma başka bişey gelmiyor, iyi eğlenceler:7:

Haklısınız asker dönüşü bi erkek ateş barut hesabı olur ama şunu sölym hani demişşinizya ona bişeler bırakın diye karşımdaki insanın askere gitmeden bana yaptıgı süprizlerin yanında benim bu planım koca ağaçta yaprak gibi kalır başka ne bulabilirimki ???onunda bundan haberi var tabi ama o oda süs püs bunları bilmiycek bunlar ona süpriz olcak

asker dönüşü olmasa jakuizi olablr ben hep istedm ama olmuyor işte bekarken :))) güllerle süslenmiş jakuizi etrafı mum :)

Bir şeyi anlamadım:

Tasarladığınız sürpriz, farklı şehirde otel odasına istinaden tek bir "son" canlandırdı zihnimde... Herkesten uzak, başka bir şehirde romantik akşam yemeği, uzun hazırlıklar... Neticede ikinizin de evi orada değil...

Fakat asktutkunu'nun yorumuna karşılık olarak "kastettiğin başka türlü beklentiyse öyle bir şey olmayacağına eminim" demişsiniz... Onun da kastettiği karşı tarafın beklentisi değil, "hazırladığınız girişim bunu akla getiriyor" demiş...

Demem o ki böyle bir sürpriz ancak devamı beraber geçirilecek bir gece için hazırlanır... Böyle bir niyetiniz yoksa bu fikir pek de makul gelmiyor kulağa... Üstelik siz "Daha fazla ne yapabilirim?" demişsiniz... Unutulmaz olmak, geride güzel anılar bırakmak, ona kendini iyi hissettirmek istemeniz çok doğal... Fakat asktutkununa katılıyorum, nişanlılık sürecinde hele ki askerlik dönüşü böyle bir sürpriz yerine -ilişkiye bakış açınıza da göz önüne alırsak (başka türlü beklentisi olmaz demişsiniz)- özlem giderecek, ileride hoş hatırlanacak başka bir fikir bulmanızın daha yerinde olacağını düşünüyorum... Artık askerlik de bittiğine göre ilişkinizi renklendirmek adına onun da güzel fikirleri vardır... Şehir dışına çıkma, konaklamayı dahil edeceğiniz geniş çaplı planlamalara onu da dahil edin... İlle de "Ben sürpriz yapmak istiyorum" diyorsanız da onu daha fazlasını yapmaya teşvik edecek atılımlarda bulunun, şu an aklınızdan geçenleri yaparsanız bu ilişkide ona iş kalmaz... :68:

tskler cnm duşuncelerımı dıle getırmışsın baska soze gerek kalmadı:34:

ahhh :64: asker dönüşü ayyyy eski günler geldi aklıma içim bir hoş oldu :66: benim kocişte on ay önce geldi daha askerden 6 aylık askerlik yaptı ama geçmek bilmemişti :18: ama neyse geldi ve bir geldi pir geldi benim hiç birşey yapmama gerek bırakmadı ilk gece kendi çapımızda birşeyler hazırlamıştım ama ondan sonra boşver öyle şeyler tek sen yetersin diyordu :54: gecelikler fantazi iç giyim vs adına ne varsa bir sürü şey almıştım her gün degişik giyineyim diye onları giymeme bile fırsat vermedi valla 6 aylık askerlik boyunca bayaaaa bir uzak kalınca adamı ilk bir ay zor idare ettim valla:17: :9:

ama nişanlı olmak farklı tabi ama bencede o kadar abartılı bir süprize gerek yok şimdiden böyle şeyler yaparsanız birbirinize evlenince yapacak süpriz bulamazsınız :26:

Başka bişeyler aramaya başladım bu fikride artık başka özel güne saklarım kısmet...

bence fikrin güzel vazgeçmeeee
evli iken heyecan baş ka nişanlı iken başka
:69:

Yahu herhalde sevişeceklerdir yani onu da mı yazsın niye oraya takılıyorsunuz ne alaka sonu gelir gelmez aman yarabbi ya :D

Şahsi düşüncem hediye olmasa da olur olayın kendisi zaten güzel yeterince. Asker dönüşü psikolojisine girmeye çalıştım da şimdi, tirbüşonlu çakı falan olabilir yani.

Teşekkürler kızlar:))) ya zaten başka süpriz diye düşünmeye başladığımda hep aklıma hani nasıl diyim aile yemeği arkadaşlarıyla toplantı geliyo ama sonuçta bunlarda ikimize özel olmycak bakalım dediğim gibi fikirlere açığım aklına bişey gelen varsa yazsın bi karara bağlayalım :)) yardımınıza gerçekten ihtiyacım var bu arada konumun adını değiştirmişler erkekim=nişanlım zatiiiii :P

canım nişanlın askerden geleceği için aileside ilk günün evinde geçirmesini isteyecektir yani ailesine askerden döndüğü ilk günü nerde geçireceğini nasıl açıklayacak yada senin ailen sorun çıkarmazmı nerde kaldığını söyleyeceksin ailene eğer bir şekilde nişanlının ailesi öğrenirse bu başbaşa otelde bir gece geçirdiğinizi senin açından utanç verici olur ama eğer o ayrıntıları düşünüp sorun olmasını ortadan kaldırdıysanız güzel bir süpriz olur ben bazı arkadaşların düşüncelerine katılmıyorum sonuçta nişanlın otelde güzel bir gece geçirmek illaki beraber olmak anlamına gelmez o günlerin heyecanı başka oluyor vazgeçmeyin planınızdan bence

Saol tatlım şöle diyim aşkımda özlediği için geleceği günü ertelemiş göstericek bende evdekilere ufak beyaz yalanlar sölycem gayet masum:))) Sende vazgeçme diyenlerdensin ozaman bakalım inşallah hayırlısı olur...

valla canım istemedikten sonra olmuyor ilişki o yüzden bnde abartı bulmayanlardnm yorum yapmadan edemdmmm :) iyi aşklar size :69:

bencede sürpirizin abartı değil sakın vazgeçmee:62: ben yaptım sonuç çok etkileyiici:34:

Back
X