Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yeni katılmış sayılmam eski bir üye ve hala yakından takipçiniz olarak yeniden döndüm aranıza...Fikirlerinize ihtiyacım var nişanlım askerden geldiğinde ona bir süpriz yapmak istiyorum planım şu başka bi şehirde buluşucağız yani herkesten herşeyden uzak otelde yer ayırtıp odayı süsletiyim ben hazırlanıyım müzik ayarlayalım aşkım odaya geldiğinde ben çıkıyım karşısına sonra sarılayım hasret gidereyim sonra hazırlanalım beraber akşam yemegi yiyelim romantik bi ortamda ama ama ama.....dahası ne olabilir sizce???
Bir şeyi anlamadım:
Tasarladığınız sürpriz, farklı şehirde otel odasına istinaden tek bir "son" canlandırdı zihnimde... Herkesten uzak, başka bir şehirde romantik akşam yemeği, uzun hazırlıklar... Neticede ikinizin de evi orada değil...
Fakat asktutkunu'nun yorumuna karşılık olarak "kastettiğin başka türlü beklentiyse öyle bir şey olmayacağına eminim" demişsiniz... Onun da kastettiği karşı tarafın beklentisi değil, "hazırladığınız girişim bunu akla getiriyor" demiş...
Demem o ki böyle bir sürpriz ancak devamı beraber geçirilecek bir gece için hazırlanır... Böyle bir niyetiniz yoksa bu fikir pek de makul gelmiyor kulağa... Üstelik siz "Daha fazla ne yapabilirim?" demişsiniz... Unutulmaz olmak, geride güzel anılar bırakmak, ona kendini iyi hissettirmek istemeniz çok doğal... Fakat asktutkununa katılıyorum, nişanlılık sürecinde hele ki askerlik dönüşü böyle bir sürpriz yerine -ilişkiye bakış açınıza da göz önüne alırsak (başka türlü beklentisi olmaz demişsiniz)- özlem giderecek, ileride hoş hatırlanacak başka bir fikir bulmanızın daha yerinde olacağını düşünüyorum... Artık askerlik de bittiğine göre ilişkinizi renklendirmek adına onun da güzel fikirleri vardır... Şehir dışına çıkma, konaklamayı dahil edeceğiniz geniş çaplı planlamalara onu da dahil edin... İlle de "Ben sürpriz yapmak istiyorum" diyorsanız da onu daha fazlasını yapmaya teşvik edecek atılımlarda bulunun, şu an aklınızdan geçenleri yaparsanız bu ilişkide ona iş kalmaz...![]()
bencede sürpirizin abartı değil sakın vazgeçmeeben yaptım sonuç çok etkileyiici
![]()