- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
ona hiçbişey acıklamak zorunda degılsın at nişanı gıtsın ama yalan soyleme hiçbirşey söylemesende olurMrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
Baştan konuşulup, kandırma yoluna gidilmemesi en iyisi, sonuçta herşeyi göze alarak yaşıyor bunu bayanlar ve arkasında dursunlar yaşadıklarının, kadın hata yaptım gibi davranırsa erkekte o konuda ezmeye çalışır..evet zaten adam buna artık ömrü billah güvenmez şüphelenir,
bu ilişkiye devam etmek konu sahibi için artık bir işkenceye döner
Bilirkişilik yapmayın ben sadece zor olduğunu söyledim.Yalan söyle demedim.
Keza yalana karşıyım hemde çok fakat olaya gerçek yüzüyle bakmak gerek.
Neden söylesin ki ? Onu ne ilgilendiriyor okey hadi söyledi.Peki çocuk vazgeçse evlenmekten hadi bu güzel senaryo birde acı yanı var vazgeçtiği gibi de ailesine söylerse..Söylemeyeceği ne malum o kızın hayatı ne olacak siz bunun vebaline nasıl gireceksiniz ?
Malesef ülkemiz cinsel anlayışa sahip değil...Bayan henüz söylemediği halde ne durumlara düşmüş.
Onun hayatı onun düşünceleri..Ve yorum yaparken ona göre yapmanız gerek..Kolay değil efendim bu ülkede ben kız değilim demek kolay değil..
Valla bakirelik degil de evlenmek icin cinsellik yasamak insanın basina bela acar. Senin durumun da bu.Halen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin
Halen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin
Pardon am a nişnlı ve evlenecek eşi olacak insanın bunu bilmeye hakkı var yüzeysel söyleyecek kabul etmeyecekse yallah kapı orada
Ha cinselliği yaşamaya karar verdiyse kişi ailesini ıvıtı zıvırı bir kenara bırakmıştır sonra ah vah edemez sonuçta yaşarken de türkiyrdeydi ailesi de vardı
Pislik...Böyle bir şuursuzla evleneceğime bekar kalırım daha iyi.
Sen de o nerden biliyormuş? Niye el sürmüş evlenmeden önce bana de kestir at..
Böyle dümbükler dürüstlüğü falan haketmiyor.
Muhakkak ki söylemesi gerekir yani ama bu adam odunun teki görmüyormusun daha birşey olmadan nem kapmış..Ki olduğunu duyunca neler neler yapar gurur yapar hırs yapar kızın canını yakarsa ne olacak..
Hatalar biz insanlar için lütfen büyük konuşmayın.
Senin konun biraz daha farkli ama ben sana bir örnek vermek istiyorum eşimle sevgili oldugumuz dönemde sigara icmem yuzunden tartisiyoduk.o kullanmiyor benimde kullanmami istemiyordu..bende ona icmicem dedim söz verip biraktim sonra dayanamadim tekrar basladim ama gizli gizli iciyordum.bigun üzerimde koku aldi bende arkadasim icti diye yalan söyledim..ispatlayabilmesi icin kanıtı yoktu aģzımdan almadi koku sakizim oldugu icin..bende sonuna kdar inkar ettim icmedim diye okdar uzadiki günlerce kavga ettik bu muhabbet yüzünden..bende dayanamadim ve itiraf ettim en sonundaa.ve bana dedi ki eger ki bu itirafı yapmasaydin ayrilicaktik dedi ,bende sacmala bi sigara yüzünden mi bitiricektin aşkımızı dedim.. hayir sigara yüzünden değil beni aptal yerine koydugun için dedi..kanıtı olmasada o hissetmis ve ictigimi anlamis ve KURAN üstüne yemin etti bana eger devam ettirseydin ayrilicaktim istersen 1 paket ic ama sadece beni aptal yerine koyma dürüst ol dedi..eger ki sevgilinde oyle düsünüyo ben itiraf et derim cunku gercekler gizli kalmiyo hicbizaman bisekilde ortaya cikar yalan soyledigni anlarsa daha kötü olur bence yol yakinken itiraf et kaybedersende dürüstce kaybet iliskinizde yalan olmasin inan bana bu konu kapanmaz sürekli acar inanmis gibide yapsa en ufak bi tartismanizda bunu dile getirir..ama sen dürüst olup bastan söylersen asla bu konuda sana bisey diyemez cunku ben sana söylemistim biliyodun gibi bir savunman olur senin..yalan üstüne iliski kurma derim canım benMrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin
Butun bekaret konularinda seni goruyorum Nihali.Tatlım hata bir defa olur birden fazla ise tercihdir zarım esnek diye kandırmaya çalışmış ama tabi her erkek saf değil.
İlişkiye girmeyecekti yüzeysel anlatacaktı şimdi ilişkiye gir üstüne yalan ve daha çok yalan
Arkasında duramayanlar yada kandırırım ya mantığında olanlar yaşamasın sonra hepimize aynı gözle bakıyorlar kadının değerinin düşükolması hep bu yanar döner hem cinslerimizden kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?