Nişanlıma yalan söyledim:(

ona hiçbişey acıklamak zorunda degılsın at nişanı gıtsın ama yalan soyleme hiçbirşey söylemesende olur

evet zaten adam buna artık ömrü billah güvenmez şüphelenir,

bu ilişkiye devam etmek konu sahibi için artık bir işkenceye döner
Baştan konuşulup, kandırma yoluna gidilmemesi en iyisi, sonuçta herşeyi göze alarak yaşıyor bunu bayanlar ve arkasında dursunlar yaşadıklarının, kadın hata yaptım gibi davranırsa erkekte o konuda ezmeye çalışır..

Hayır kimse bizim nişanlımla ilişkiye girdiğimizi bilmiyo. Eski sevgilimden öğrenip bana itiraf ettirdi diye anlattı herkese.

Açıkca her şeyi anlat bu şekilde kendisi anlarsa daha kötü ,ciddi bir konu dürüst olursan affedebilir,kaybetmeyi de göze almalısın..

Pardon am a nişnlı ve evlenecek eşi olacak insanın bunu bilmeye hakkı var yüzeysel söyleyecek kabul etmeyecekse yallah kapı orada

Ha cinselliği yaşamaya karar verdiyse kişi ailesini ıvıtı zıvırı bir kenara bırakmıştır sonra ah vah edemez sonuçta yaşarken de türkiyrdeydi ailesi de vardı

Valla bakirelik degil de evlenmek icin cinsellik yasamak insanın basina bela acar. Senin durumun da bu.
Evlilige ikna icin seks yapmak cok onur kirici.
Bagimsiz, onurlu ve gururlu bir kadin olmayi ogrenemedi bir turlu Turk kadinlari. Ancak ekonomik ozgurlugumuzu kazandik o kadar. Hala ezik buzuguz, hala erkege muhtaciz, hala hayattaki yegane amacimiz erkek kafeslemek.
Aileme cinsel hayatim hakkinda detay verdigi an biterdi o adam benim icin. Seven erkegin yapacagi sey degil bu.

[Qinkstrap, post: 37700327, member: 548251"]Bende doğruculardanım, bu adam zaten emin, hadi doktora gidelim derse ne yapacaksın?
Evliliğiniz boyunca acabalarla devam eder ve sana tam anlamıyla hiç güvenmeyecek. Seninle karakterin için evlensin, zarın için değil. Doğruyu söyle biterse de, yarın başkasına aşık olacaksın merak etme!![/QUOTE]

Bencede zar için değil sen olduğun için evlensin ki gerçekten sevse zari sorun etmez ama eden bir tip daha bilmeden yüzük atmak istemiş

Pislik...Böyle bir şuursuzla evleneceğime bekar kalırım daha iyi.
Sen de o nerden biliyormuş? Niye el sürmüş evlenmeden önce bana de kestir at..

Böyle dümbükler dürüstlüğü falan haketmiyor.

Evlilikten önce cinsel ilişki yaşıyorsanız bunu sorun etmeyecek insanlarla olun. Bir de hangi yalanınız çıktı bir de barıştıktan sonra ne oldu, buralar biraz havada kalmış.

Muhakkak ki söylemesi gerekir yani ama bu adam odunun teki görmüyormusun daha birşey olmadan nem kapmış..Ki olduğunu duyunca neler neler yapar gurur yapar hırs yapar kızın canını yakarsa ne olacak..
Hatalar biz insanlar için lütfen büyük konuşmayın.

'Kendini tutamayip' bakire olmadiginizi anlamis.

Ailenize dahi bakire olmadiginizi soylemis.

Bu adamdan koca olur mu?

Birakin kocaligi bundan sonra 'sevgili' bile olsaniz birlikte olmak disinda bir plani olmaz sizinle alakali.

Nisanlima yalan soyledim diye acmissiniz konuyu...

Su halde siz yalanciysaniz o da ahlaksiz.

Binlerce kez yazilmistir bir kez de ben yazayim.

Genc kizlar, bedenin senin ozgurluk alanindir, dilediginle birlikte olabilirsin diyenlere degil...

Kendi inanciniza, hayat gorusunuze, degerlerinize bakin.

Aksi 41 numara ayaga 35 numara ayakkabiyi uydurmaya calismaya benzer.

Buna karsiysaniz, gunah diye dusunuyorsaniz bastan ona gore davranin.

Erkeklerin binlercesi birlikte olana kadar bu fikri destekler sonra karsi cikarlar.

Sizin orneginizde oldugu gibi...

O nedenle bu insandan ayri sınırlarınızı kendi dogrulariniza gore belirleyeceginiz bir dunya kurun.

Adam anladiktan sonra yalan soyledikce iyice uzaklastirirsin kendinden.

Anlat her seyi. Soru sormasin daha. Giderse de gitsin. Kendini asagilatma.

Sen doğruyu söylemessen güveni biter.. sonuçta eski sevglnin yaptığını nisanlında yapmış...dürüst ol derim..

Tatlım hata bir defa olur birden fazla ise tercihdir zarım esnek diye kandırmaya çalışmış ama tabi her erkek saf değil.

İlişkiye girmeyecekti yüzeysel anlatacaktı şimdi ilişkiye gir üstüne yalan ve daha çok yalan

Arkasında duramayanlar yada kandırırım ya mantığında olanlar yaşamasın sonra hepimize aynı gözle bakıyorlar kadının değerinin düşükolması hep bu yanar döner hem cinslerimizden kaynaklı

Senin konun biraz daha farkli ama ben sana bir örnek vermek istiyorum eşimle sevgili oldugumuz dönemde sigara icmem yuzunden tartisiyoduk.o kullanmiyor benimde kullanmami istemiyordu..bende ona icmicem dedim söz verip biraktim sonra dayanamadim tekrar basladim ama gizli gizli iciyordum.bigun üzerimde koku aldi bende arkadasim icti diye yalan söyledim..ispatlayabilmesi icin kanıtı yoktu aģzımdan almadi koku sakizim oldugu icin..bende sonuna kdar inkar ettim icmedim diye okdar uzadiki günlerce kavga ettik bu muhabbet yüzünden..bende dayanamadim ve itiraf ettim en sonundaa.ve bana dedi ki eger ki bu itirafı yapmasaydin ayrilicaktik dedi ,bende sacmala bi sigara yüzünden mi bitiricektin aşkımızı dedim.. hayir sigara yüzünden değil beni aptal yerine koydugun için dedi..kanıtı olmasada o hissetmis ve ictigimi anlamis ve KURAN üstüne yemin etti bana eger devam ettirseydin ayrilicaktim istersen 1 paket ic ama sadece beni aptal yerine koyma dürüst ol dedi..eger ki sevgilinde oyle düsünüyo ben itiraf et derim cunku gercekler gizli kalmiyo hicbizaman bisekilde ortaya cikar yalan soyledigni anlarsa daha kötü olur bence yol yakinken itiraf et kaybedersende dürüstce kaybet iliskinizde yalan olmasin inan bana bu konu kapanmaz sürekli acar inanmis gibide yapsa en ufak bi tartismanizda bunu dile getirir..ama sen dürüst olup bastan söylersen asla bu konuda sana bisey diyemez cunku ben sana söylemistim biliyodun gibi bir savunman olur senin..yalan üstüne iliski kurma derim canım ben

nisanlin çok ser..siz mis gerçekten, ailen demedimi sen nerden biliyorsun bakire olmadiigni diye
ortada kaybedecek bisey yok adam nisani atmis sen daha neyi kurcaliyorsun
hiç bisey anlatma seni bilmiyorumda nisanlindanask mask yok

Ayrilin bence hayir gelmez artik .Dusunsenize sizi sevse ve boyle kabullenecek olsa ailenize bakire olup olmadiginizdan bahsetmez di zaten.Mahrem durumunuzu ailenize soyleyen bir adam siz durust olun olmayin ondan hayir gelmez.Siz de bi hata yapmissiniz hemde pisman olmus gunah isledim diye hayiflanirken keske ayni hataya bir kez daha dusmeseydiniz.En basta durust olup soyleseydiniz daha iyi olabilir di.

Butun bekaret konularinda seni goruyorum Nihali.
Ilgi alanin falan mi bu?
Bir uye daha var ismi K ile baslayan, o da verip veristiriyor bekaretini kaybedenlere. Yalniz o erkek uye. :)

Bu konuda, konu sahibinin anlatisinsa bir problem var. Oyle kolay kolay demem " bu konu sahte" die ama hislerim bu yonde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…