• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma yalan söyledim:(

selcnb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
6
0
1
34
Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin :(

Yalan soylemeye devam edersende kaybedecekmişsin gibi duruyor burdan bakinca. En azindan durust olarak kaybet.
Ve bundan sonraki iliskilerinde en basta dogruyu soyle. Farkli beklentilere girerlerse de bas tekmeyi.

Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin :KK43:

Doğruyu soylemelisin.

Yaptigin sey suç değil ama karsindakini salak yerine koymaya calisman kotu bir davranis.

Doğruyu söyle....

Son düzenleme:
Nisan olmadan, aileler araya girmeden söyleseydin keşke. Nişanı atarsa bide ailenin duyma ihtimali var :(

İdeal bir evrendeki,adil bir dünyada yaşadığımızı varsayarsam sorunun cevabı : Gerceği söyle, yalan üstüne ilişki kurulmaz, güven olmadan ilişki yürümez.
İçinde yaşadığımız ideal olmayan, adaletsiz dünyanın kitabına uygun cevabım: Yalan söylemeye devam.

Kendini tutamadı ve ilişkiye girdiniz yani? Bakire olmadığını da anladığına göre kendisi deneyim sahibi. Yani şimdi ağzıma geleni söyleyesim var burda. Sen herşeyi yap kadın yapınca namussuz ilan et çıldır. Yok ben bunu gerçekten anlayamıyorum.

Halen daha yalana sığınıyorsunuz pess doğrusu... Yalan yalanı doğurur .. Dikkat edinde birgün yalanlarınızın arasında boğulmayın sevgiler...

Canım sen sor bi de bakalım.o bakirmiymiş.niye sorgulatıyosun kendini bu kadar.tepkini sert koy.bence bi kez söylemişsin şimdi itiraf etsen de güveni bi daha yerine gelmiycek.sadece bu konuda değil her konuda şüpheye düşücek.

Yalan ile yuva kurulmaz deneyimliye denk gelmesen kandıracaktın demek ama planın tutmamış bari dürüstlükten kaybet bundan sonra da daha dikkatli adım at açık açık desen de artık senle işi olmaz çünki sahtekarsın güzünde

Back
X