• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma yalan söyledim:(

Herkes dürüst ol diyorda kolay değildir sevdiği insana Bakire değilim demek.

bence adam akıllı otur her şeyi baştan itiraf et ama bunu boynunu bükerek ezik ezik değil dik durarak yap

benim geçmişim bu

ya böyle kabul edersin ya da herkes ayrı ayrı hayatına devam eder de...

Halen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin

Herkes dürüst ol diyorda kolay değildir sevdiği insana Bakire değilim demek.

Böyle söyleyip aklını çelmeyin insanların sahtekarlığa itmeyin cinsellik problem değilse konu sahibine yine kendine denk birini bulabilirdi bunu dert etmeyen etrafta çok var örnek benim arkadaşlarım ve ben kafa dengi birini bulmak daha kolay inanın kandırıp nikah kıydırmaktan.

Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin :KK43:
Kendi bakir miymiş peki ? :KK58:

Bu insanla birlikte olursan her fırsattabunu kkullanıp başına kalkicak ve sen hep üzülen yıkılan olucaksin...zaten o bakirelik yüzünden yüzük atmak istemis ki seni gerçekten sevse bunu yapmazdı. Demek başka bir şeyi seviyormus yalan söylemek kötü bir alışkanlık tamam ama bu yalaniniz onun gerçek yüzünü görmemize sebeb olmuş.ayrıcao ssizi kaybetmeyi göze almışssizin bu korkunuz neden bırakın gitsin

Halen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin

heee olmamış bu

bence böyle bir densizi kaybetmekten korkma

Bu insanla birlikte olursan her fırsattabunu kkullanıp başına kalkicak ve sen hep üzülen yıkılan olucaksin...zaten o bakirelik yüzünden yüzük atmak istemis ki seni gerçekten sevse bunu yapmazdı. Demek başka bir şeyi seviyormus yalan söylemek kötü bir alışkanlık tamam ama bu yalaniniz onun gerçek yüzünü görmemize sebeb olmuş.ayrıcao ssizi kaybetmeyi göze almışssizin bu korkunuz neden bırakın gitsin

Belki konu bekaret değil yalandı dürüst olsaydı belki klaybederdi ama belki şimdi kesinleşti şu saatten sonra hayattta güvenip eşim demez

Bende doğruculardanım, bu adam zaten emin, hadi doktora gidelim derse ne yapacaksın?
Evliliğiniz boyunca acabalarla devam eder ve sana tam anlamıyla hiç güvenmeyecek. Seninle karakterin için evlensin, zarın için değil. Doğruyu söyle biterse de, yarın başkasına aşık olacaksın merak etme!!

Kendisi bakireliğim için değil yalanım için yüzük atmak istedi. Daha sonra herşeyi hazmedicem ama diyip devam ettik bi hafta geçmedi beni sorularıyla sıkıştırdı ayrılık sürecinde söylediğim yalan ortaya çıktı. Barıştıktan sonra pürüz çıkması onu yıktı. Ve ailelere benim bakire olmadığımj bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi

bence konu sahibi kendisi ayrılmalı böyle bir zihniyetten tamam biz de evlilik öncesi ilişkiye pek hoş bakmıyoruz ama sonuçta artık konu sahibi herşeyden öte bir birey ve o beden bir tek ona ait kimsenin malı değil

Bende doğruculardanım, bu adam zaten emin, hadi doktora gidelim derse ne yapacaksın?
Evliliğiniz boyunca acabalarla devam eder ve sana tam anlamıyla hiç güvenmeyecek. Seninle karakterin için evlensin, zarın için değil. Doğruyu söyle biterse de, yarın başkasına aşık olacaksın merak etme!!

evet zaten adam buna artık ömrü billah güvenmez şüphelenir,

bu ilişkiye devam etmek konu sahibi için artık bir işkenceye döner

Böyle söyleyip aklını çelmeyin insanların sahtekarlığa itmeyin cinsellik problem değilse konu sahibine yine kendine denk birini bulabilirdi bunu dert etmeyen etrafta çok var örnek benim arkadaşlarım ve ben kafa dengi birini bulmak daha kolay inanın kandırıp nikah kıydırmaktan.

Bilirkişilik yapmayın ben sadece zor olduğunu söyledim.Yalan söyle demedim.
Keza yalana karşıyım hemde çok fakat olaya gerçek yüzüyle bakmak gerek.
Neden söylesin ki ? Onu ne ilgilendiriyor okey hadi söyledi.Peki çocuk vazgeçse evlenmekten hadi bu güzel senaryo birde acı yanı var vazgeçtiği gibi de ailesine söylerse..Söylemeyeceği ne malum o kızın hayatı ne olacak siz bunun vebaline nasıl gireceksiniz ?
Malesef ülkemiz cinsel anlayışa sahip değil...Bayan henüz söylemediği halde ne durumlara düşmüş.
Onun hayatı onun düşünceleri..Ve yorum yaparken ona göre yapmanız gerek..Kolay değil efendim bu ülkede ben kız değilim demek kolay değil..

Kendisi bakireliğim için değil yalanım için yüzük atmak istedi. Daha sonra herşeyi hazmedicem ama diyip devam ettik bi hafta geçmedi beni sorularıyla sıkıştırdı ayrılık sürecinde söylediğim yalan ortaya çıktı. Barıştıktan sonra pürüz çıkması onu yıktı. Ve ailelere benim bakire olmadığımj bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi
yuhhhhh artık ! ailen ona demedi mi evlenmeden ne hak yemeye o işi yapmaya kalktın !!!

Nihalt: 37700325 .!.:
Belki konu bekaret değil yalandı dürüst olsaydı belki klaybederdi ama belki şimdi kesinleşti şu saatten sonra hayattta güvenip eşim demez

Tabiki demez guven önemli yalan söylemesi tamamen yanlış fakat ama adam yalan söylediği için değil bakire olmadığı için nişanı aticakmis daha doğruyu bilmiyor oysa bilse yalanı bahane edip bakire olmadığı için bırakacak sonuçta bu adam gidicek

kendi ailesinede soylemis dedin yanlis anlamadim dimi. bu senin ozelin bikiyorsada kendine saklamasi lazim. ucuncu kisilerle paylasmasi hic dogru ve olgunca vir davranis olmamis... yaninda durup napacaksinki.. ailesi sana hep defolu gozuyle bakacak..
uzgunum ama ayrilman senin icin dogru olan.

Back
X