• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma yalan söyledim:(

ben biliyorum. yazmıştı bir konuda. nihali bu tarz konularda hep bu tepkiyi verir. çünkü kendi dürüst olmuş söylemiş ve adam onu bırakmış. o yüzden söylemeyenlere çok kızar. onların bu şekilde belki mutlu olması onu rahatsız eder.

Sende anlamamışsın maalesef o şahısa verdiğim tepkiyi de yazmıştım onu da belirtirmisin lütfen ?

Sende anlamamışsın maalesef o şahısa verdiğim tepkiyi de yazmıştım onu da belirtirmisin lütfen ?
ama ben seni anlıyorum. bu içinde çok büyük bir acı yaşatıyor. inan bu tarz konulardaki tepkinide anlıyorum. sadece şunu unutma içindeki bu acının sebebi dürüstlüğün. ama o acı seni yiyip bitiriyor. senelerdir bu tarz konulardaki mesajlarından gözlemim bu

Yazdıklarımı görmemişsin öylesine bakmışsın erkek milletine ne dediğimi burada bilmiyorsun nişanlım ile sorunum olamaz zaten aslında hiç bişey anlamamış laf salatası yapıyorsun sadece bariz belli takık olduğum önem verdiğim olgunun hala farkına varamamışsın ki anladım diyorsun çünki yazdıklarımda benim karakter yapıp duruşum vs hepsi var

Niye bu kadar agresiflestiniz? Surda kadin kadina sohbet ediyoruz. :) Ben size hic yargilar sekilde ya da sert bir uslupla yaklasmadim. Sadece dikkatimi celp ediyorsunuz yorumlarinizla, merak edip bir soru yonelttim o kadar. Ki onu da okypte acikladi sag olsun. Tesekkurler bana ayirdiginiz vakit icin. :) Iyi gunler dilerim. :)

ama ben seni anlıyorum. bu içinde çok büyük bir acı yaşatıyor. inan bu tarz konulardaki tepkinide anlıyorum. sadece şunu unutma içindeki bu acının sebebi dürüstlüğün. ama o acı seni yiyip bitiriyor. senelerdir bu tarz konulardaki mesajlarından gözlemim bu

Yanlış gözlemlemişsin yazdıklarımda savunduğum olgu açıkca belirttim lütfen tekrar oku ve erkek milleti için niye acı çekeyim hayat benim bu kadar basit şuan da da nişanlıyım hiç bişey anlamadan yorum yapmışsın

Yanlış gözlemlemişsin yazdıklarımda savunduğum olgu açıkca belirttim lütfen tekrar oku ve erkek milleti için niye acı çekeyim hayat benim bu kadar basit şuan da da nişanlıyım hiç bişey anlamadan yorum yapmışsın
ben düşüncemi belirttim. sen istediğini diyebilirsin. bu benim görüşümü değiştirmez nihali.
bu arada nişanlanmışsın. mutluluklar

Halen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin

Ayy sen hala bu adamin askinin peşinde misin?

Aman ha sıkı tut kacirma elinden.

ben düşüncemi belirttim. sen istediğini diyebilirsin. bu benim görüşümü değiştirmez nihali.
bu arada nişanlanmışsın. mutluluklar
Düşüncen yanlış bende bunu belirttim güzel arkadaşım yanlış düşünmekte dolayısı ile hatalı gözlem yapmana sebep oluyor. Çok teşekkür ederim sağol

gerçekten bu saatten sonra o erkek bozuntusuyla her şeyin yoluna girip çok mutlu olacağınıza inanıyor musunuz?
iş ailelere kadar gitmiş..
bugün nişanlınız gel ben her şeyi unuttum dese ne çıkar?
yarın kayın valideniz size bunun lafını sokmak için fırsat kollayacak...
bugün sessiz kalan herkes yarın kocanız olmuş varlığa, boşa bu kadını.. zaten bakire değildi diye baskı yapacak...

yok yani, bu saatten sonra hiçbir şekilde bu ilişki toparlanamaz..
o sizi affetmez, affetse bile siz onu affetmeyin...

geçmişe sünger çekip gerçek tövbenizi edip 3. yü bekleyin..

valla benim anneme nişanlım kalkıpta kızını bakire değil dese
annem sen düzgün bir adam olsan gelip böyle bir özeli anlatmazdın hadi yürü enseni göreyim derdi yeminle :KK49:
anlaşamadık desin ayrılsın ne diye söyler bir insan bunu , aptal mıdır nedir , zaten burdan belli düzgün bir adam olmadığı

valla benim anneme nişanlım kalkıpta kızını bakire değil dese
annem sen düzgün bir adam olsan gelip böyle bir özeli anlatmazdın hadi yürü enseni göreyim derdi yeminle :KK49:
anlaşamadık desin ayrılsın ne diye söyler bir insan bunu , aptal mıdır nedir , zaten burdan belli düzgün bir adam olmadığı
zaten bunu diyen adamın o kız yüzüne tükürmeli. adammı bu şimdi

onun gözünde yalan söylemeniz yaptığınızdan daha ağır gelmişse ne diye aileye duyurmuşki.en özel bişeyi bu kadar rencide etmenin anlamı ne.en baştan onunla cinsel anlamda birlikte olmadan söylücektin hatta öyle bişey yapmasan bile anlatman lazımdı yalan yalanı doğurmuş.evet insan aşık olduğu zaman kaybetme duygusyla yalan söyleyebiliyor ama bu ortaya çıkacak bişey.hakkınızda hayırlısı olsın inş ama gerçeği söyle ne olursa olsun dürüstlük kazandırır.ama ben şahsen benim böyle bişeyimi aileme anlatmış olsa yüzüne bakmam

Hayır kimse bizim nişanlımla ilişkiye girdiğimizi bilmiyo. Eski sevgilimden öğrenip bana itiraf ettirdi diye anlattı herkese.

ayyy çok sinirlendimm, kendi yediği haltı neden anlatmıyor pekiii :KK62:

bu şekilde seni herkesin önünde suçlu çıkarıyor da kendisi sütten çıkma ak kaşık sanki...:KK62:

Son düzenleme:
Bi gün kendini tutamadi bakire olmadigimi anladi .... O kendini tutamadiginda siz robot gibi uzaniyor muydunuz orda? Sanki hic tepki göstermemissiniz gibi anlattiniz olayi.
Itiraf ettikten sonra nisanlin gider mi kalir mi bilemem ama yalan söyliyerek onun güveninini kazanamiyacaginiz asikar :110:

Kendisi bakireliğim için değil yalanım için yüzük atmak istedi. Daha sonra herşeyi hazmedicem ama diyip devam ettik bi hafta geçmedi beni sorularıyla sıkıştırdı ayrılık sürecinde söylediğim yalan ortaya çıktı. Barıştıktan sonra pürüz çıkması onu yıktı. Ve ailelere benim bakire olmadığımj bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi
Nisanlin cidden odun kafaliymis. Seninle iliskiye girdiginde bakire olsaydin, bu sefer benimle ilk birlikteligi diye düsünüp ailene anlatmiycakti dimi.. Madem namusa bu kadar deger veriyo. Aczcik daha tutaymis kendini...

Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin :KK43:
baştan yalan söylemişsin hata etmişsin ama söylemeseydin seninle birlikte olurdu.belki de yalan söylemekle iyi yapmışsın bak şimdi gerçek yüzünü görmeni sağlamış diyecektim ama görmemişsinde umarım görürsün. çünkü bir insan seni seviyorsa seviyordur sana yalan söylediğin için kızsa anlarım ama kendisi bakirmiymişte senin bakire olmanı bekliyor 2.si tehdit etmek nedir ya sende onunla nasıl barışırım diye düşünüyorsun.bazen aşk insanın gözünü kör ediyor galiba seninde öyle olmuş.

Ağzım açık kaldı. Bu ne iğrençlik, bu ne seviyesizlik, bu ne basitlik böyle! Aileye söyledi de eline ne geçti?! Ayy şaka gibi!

Yalan dolanla anca kendini kandırırssın.
Hata sizde evleneceğiniz adama başta söyleyecektiniz.öyle kabul ederse ne ala yoksa yol ver gitsin.

Diğer sevgiliyle girdikten sonra pişman oldun,ama nişanlınla aynı hatayı yaptın.bu nasıl pişmanlık anlam veremedim.

Sürekli bu konulardan sıkıldım bir halt yiyorsunuz bari arkasında durun.
Arkasında duramıycanız haltıda yemeyin.

Eski sevgilinizden günah işlediginizi düşünüp ayrılıyorsunuz yeni sevgilinizle tekrar o günaha giriyosunuz dogru mu anladım ben ? valla özel hayatınızdır saygı duyuyorum ama bana yaptıklarınız çok çelişkili geldi ayrıca şak diye ailene her haltı söylryen birinden bir şey olmaz ,ayrılmaya bakın

Back
X