• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma yalan söyledim:(

Adam haklı benle yatan eskisiylede yatmıştır diye düşünür
üstüne bir de kanama olmamış ne düşünecek esnek olup olmadığını mı ?

Eski sevgilinizden günah işlediginizi düşünüp ayrılıyorsunuz yeni sevgilinizle tekrar o günaha giriyosunuz dogru mu anladım ben ? valla özel hayatınızdır saygı duyuyorum ama bana yaptıklarınız çok çelişkili geldi ayrıca şak diye ailene her haltı söylryen birinden bir şey olmaz ,ayrılmaya bakın
Tebrikler ne kadar doğru anlamışsınız :KK66:

Adamy bak birliktelik yaşadığını söylemeden bu kadar özel bi konuyu ailelere anlatmış.adam adam olsa ayrılmak istese bile senin özelini ortaya döküp bitirmezdi.ortaya çıkmış artık buu.saklancak bişey kalmamış.bi de eski sevgilinin ağzından neler yaptığınızı dinlemiş.bu ilişki bitmiş bence artık.itiraf edip neden yalan söylediğinizi anlatın.kendinizi eksik görüp affettirmeye barışmaya uğraşmayın.sizin kadar onunda hatası var.hatalarını yüzüne vurup kendiniz bitirin.sonrasında geri döner mi dönerse napmanız gerek orasını bilemiycem.

gecmişinde ne yasadıgında seni ilgilendirir bunun icin yargılama hakkına sahip degil seni ama yalan soylersen işler degişir bu sefer guvensizligi baslar ve sen herzaman acaba ogrenirmi korkusuyla yasarsın herseyi durustce soyle gecmişi degiştiremezsin suan ve sonrası onemli ama yalan soyleyerek geleceginide tehlikeye atmıs olursun..

d
Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin :KK43:
deneme tahtası mısınız siz adam sizinle birlikte olup bakire olmadığınızı anlayınca terkediyor:KK53:

Keske yalan soylemeseymissin. Ta ilk basinda her seyi dobra dobra soyleseydin belki olay bu kadar buyumezdi. Bakireligini degilde bu kadar zaman onu kandirdigin icin senden uzak durmaya calisiyodur

Hemen ayrıl. Adam bu konuda takıntılı, bir şekilde evlenirseniz çok sıkıntı çeker hayattan soğursun.

Vallahi sizin gibilerine şaşırıyorum. İnsan hiç mi korkmaz ya? Yaşın küçük ailene bağımlı durumdasın ve ne işlere kalkışıyorsun. Allah yardımcın olsun.

Bu erkekleri anlamıyorum tamam kendisi bakşrse evleneceği kadınında bakire olmasını şart koşsun ama oh valla kendi her önüne gelenle düşer kalkar sonra evlenecek olunca oooo bakşre değilsen namussuz şe...sizsin olmaz senle evlilik :KK20:

Kabahat kadınlarımızda. Neden bizlerde evlenmeden önce karşımızdaki adama bakir olup olmadığını sormuyor hatta bunu şart koşmuyoruz? Halbuki dinimizde bakire bir kadınla ancak bakir bir erkek evlenebilir.

En baştan geçmişi gizlememek gerek diye düşünenlerdenim,ben olsam anlatırdım ki o beni bilsin ben onu.

Aile yapınıza bağlı olarak resmen hayatınızı riske atmış adam. Babanız çekip sizi vursa nolacaktı?

Sevgilin kendisi çok mu dürüst de seni tehdit ederek itiraf ettirmeye çalışıyor?
Bu kadar tecrübeli olduğuna göre baya birliktelik yaşamış.

Sen de ezilip büzülüyorsun başkasıyla seviştiğin için.
Eğer o bakirse dürüst ol ve anlat. Ama cüreti geleneksel namus zihniyeti ise onu defet gitsin.

Bu saatten sonra devam etseniz bile her fırsatta yüzünüze vurulacaktır. Benim tavsiyem devam etme yoluna girmeyin.
Ya başta anlatacaktınız ya da bir yalan söylüyorsanız ilerisini düşünerek hareket edecektiniz.

Mrb ben 24 yaşındayım 6 yıl önce biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Ailem karşı çıktı. Ama ben cinsel ilişkiye girdim. Ve görüştüğümü yıllarca sakladım ailemden. Anlaşamıyoduk ama mecburum evlencem diye devam ediyodum. Fakat bu şekilde devam etmeyeceğini anladım ve günah işlediğimi düşünerek ayrıldım. Ayrılalı bir buçuk yıl oldu. 7 ay önce de birine aşık oldum. Deliler gibi mutluluk yaşadık. Herşey mükemmel gidiyodu sözlendik ve bigün kendini tutamadı bakire olmadığımı anladı. Ben yalan söyledim ona zar esnektir dedim. Eski sevgilimden şüphelenmeye başladı sorular sorup tehdit edip beni sıkıştırdı. Ben hep yalan söyledim ona ilkiymişim gibi davrandım. Ama hepsi tek tek ortaya çıktı nişanı atmaya karar verdi. Hala konuşuyoruz geçmişimle ilgili sorular soruyor ama ben dgruyu söyleyemiyorum. Hem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem de itiraf edersem güvenini kaybetmekten korkuyorum. Onunla barışmak içinnapmalıyım yardım edin :KK43:

Simdiki sevgilin kac yasinda canim?Ne zamanir ayrisiniz? Neden dogruyu söylemiyosun ki ona dürüstlükle kazanabilirsin belki

Kendi aranızda yüzük mü taktınız, yoksa ailelerin vs. işin içine girdiği ciddi bir nişanlanma mıydı?

Sevgilin deneyimsiz biri belli.kan gelip gelmemesi onemli degil bir kizin bakire olup olmadigi anlasilir cok net..bence gercegi soyle seni seviyorsa sorun etmez..

sen tövbe edip tekrardan bir adamla daha mı yatağa giriyorsun??
Valla hak etiğini bulmuşsun
bir erkeği sadece yatak hayatıyla elinde tutamazsın..

Halen yalan söylüyorum çnkü detaylarla ilgili dogruyu söylersem gözünden düşcem ve bitecek bi aşk var. Herşeyi bilmesi gerekmiyor ama her detayı soruyor. Hazmedebilirim dedi konuyu kapadık fakat bşka yalan yok dedi. Ama sorulara devam etti. Bu ayrılık sürecinde söylediğim bişey ortaya çıktı. Aileme de bakire olmadığımı söyledi ve nişanı atıyorum dedi. Anneme yalan söyledim yoksa katil olcaktı. Bakirelik bi insanın başına bu kadar bela açtı. Sakın kaybetmeyin
Ailene bakire olmadiğini mi söyledi nasil anladiğini sormadilar mi? Bu adamla evlenme sakın bu mevzuyu çok takmiş ispat edene kadar durmaz

sakın ha sakın yalan söyleme bir daha .Nişanı atıyorsa da atsın yapacak bir şey yok.Güven duygusu bir defa yitirilince tamiri olmuyor maalesef. ileriye bakın yeni ilişkilerinizde dürüst olun

Back
X