nişanlıma yalan söylemem lazım ama yalan bulamıyorum...

o ararsa ne yapıcam tobusteyken ??

işte asıl önemli olan bu o sırada sakince telefonda hala bana sıra gelmedi kuaför çok yoğun bir kişi var onu bekliyorum ondan sonra bana sıra gelicek dersin .
neden yoğun kuaför derse bugün düğün varmış ondan yoğunmuş başka zaman gitseydin derse bugün müsaittim neyse zaten az kaldı dersin bana sıra gelmesine böyle böyle idare edbilrsin önemli olan senin sakin konuşman

işte asıl önemli olan bu o sırada sakince telefonda hala bana sıra gelmedi kuaför çok yoğun bir kişi var onu bekliyorum ondan sonra bana sıra gelicek dersin .
neden yoğun kuaför derse bugün düğün varmış ondan yoğunmuş başka zaman gitseydin derse bugün müsaittim neyse zaten az kaldı dersin bana sıra gelmesine böyle böyle idare edbilrsin önemli olan senin sakin konuşman

ay anlatınca bıle telas yaptım:1: hanı ordan hıc ses gelmıyor nasıl kuafor o derse??

ay anlatınca bıle telas yaptım:1: hanı ordan hıc ses gelmıyor nasıl kuafor o derse??

e dışarıda konuşuyorum çok gürültülü dersin. bu kadar şüpheci olacağını sanmıyorum nişanlının. sadece sen kendini ele verirsin:34:

e dışarıda konuşuyorum çok gürültülü dersin. bu kadar şüpheci olacağını sanmıyorum nişanlının. sadece sen kendini ele verirsin:34:

aynen katılıyorum arkadaşa bence sen sakin ol gerisini halledersin ayrıcı sen kötü bit şey yapmıyorsun ki hem ucun da nişanlını mutlu edeceksin

sürpriz yapma o zaman? :27: şaka şaka özür,aslında hamam iyi fikir,ağda da öyle ama bu kızın ne biçim tüyü var 6 saattir bitmedi der bide,hamam süper fikir :46:

yaa tatlım gülme vallahi tepe saclarım çekildi ya... şu süprizi bı yapayım gıdıp nısanlımı dırek dovucem :D:1::1::1::1:

ya iyi de herkes bi bahane söylemiş senin nişanlın neymiş böyle ya herşeyden anlar diyosun.. ya da fazla telaş yapıyosun sen.. az cesaretli ol ya.. diyelim sen elinden geleni yaptın ama o yine de anladı boşver o zaman da süprizden anlamıyo demekki :31:

evet bak telaş yapmayacaksın.eğer yaparsan sürpriz falan olmaz üstüne bide nişanlın yanlış anlar o zaman daha beter olur.arar diye tedirginsin onun aramayacağı arasa bile büyük bir bahanen olmalı.hamama gitmek mesela.ama sen arayıp da kekeleyerek ben hamama gidiyorum dersen o zman soru işareti olur kafasında o yüzden relax ol relax relax... kötü birşey yok ki güzel güzel sürpriz yapacaksın.bence sen önce tedirginliğini geçirmeye çalış,burda bu kadar kişi var bir bahane mi bulamayacağız? sen biraz rahatla :ssz::ssz::ssz::ssz:

evet bak telaş yapmayacaksın.eğer yaparsan sürpriz falan olmaz üstüne bide nişanlın yanlış anlar o zaman daha beter olur.arar diye tedirginsin onun aramayacağı arasa bile büyük bir bahanen olmalı.hamama gitmek mesela.ama sen arayıp da kekeleyerek ben hamama gidiyorum dersen o zman soru işareti olur kafasında o yüzden relax ol relax relax... kötü birşey yok ki güzel güzel sürpriz yapacaksın.bence sen önce tedirginliğini geçirmeye çalış,burda bu kadar kişi var bir bahane mi bulamayacağız? sen biraz rahatla :ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlar hepınız cok şeker hatunlarsınız.. hepınızı cok tesekkur edıyorum yorumlarınız ıcın.. ben nıye bole telaslıyım bılmıyorum.. nısanlımla 3 yıldır beraberım hala yanına gıttıgımde onu gordugumde kalbım carpıyor.. oda öylee dıyor.. bız nıye boyleyız bılmıyorumda rahatlamam gerek.. sımdı yalanı acıklıyorum... benım dedemler cok zengın ve ne zmaandır mal paylasımı yapıcaklar yapamıyorlar.. tartısma cıkıyor aılede... ve nısanlım benı annanemlerdeyken cok sık aramaz cunku annanemı sevmıyor .. bende sevmıyorum annanemı zaten cok az gıdıyorum yanına.. nısanlıma 1.30 gıbı annaneme gıtmem gerektıgını mal paylasımı yapıcaklarını soylıycem ıdare edebılecegım yere kadar ıdare edıcem öle.. molada arıycam balkondayım cok arıyamıyorum tartısıyorlar falan dıycem.. zaten o işten cıkmadan once orda oluyorum.. kayınpederıme yemege gıdelım baba dıycem kayınvalıdem kayınbabam ben yemege gıdıcez ve sevdıcegımı oraya cagırmalarını ıstıycem..:1::1::1::1: ay inşallah başarırım kızlar.. sızlerı haberdar edıcem son durumdan... walla suprız yapamazsam yakalnırsamda nısanlımı bogarım herhalde bu kadar düşünüpte başaramadıgım ıcın :):1::1::1:saolun kızlar ıyıkı varsınızz

Ben olsam bir gece önceden hiç uyumadığımı ve çooook yorgun olduğumu ilaç alıp uyuyacağımı söylerdim.
Uyanınca ben seni ararım derdim.

(Uyumamış olmana sebep olacak şeyler uydurursun. Aile içinde tartışma, rahatsızlık vs. gibi.)

Önceki gece uyumadığın için, konuştuğunuz son saate kadar esne telefonda.
Ve son konuşmadan bir kaç telefon öncesi ilacı aldığını söyle. İlaç bir saatte etki eder.
Etkisi de 6-7 saat sürer gibi bilgiler ver. ama belli etmeden tabii prospektüsü okuyormuş gibi yap :)
Hangi ilacı aldığını sorabilir. Buna da hazırlık ol. Uyku ilacı ile ilgili nette araştırma yap :)
Halsiz, bitkin, yorgun ses tonuyla. uykuya dalma modunda son konuşmanı yap hatta telefonda uyuya kalmış gibi yapabilirsin. :))
Veeee.. yallah otobüse :)

Ayrıca, telefonunun otobüste kapalı olmasına da bir şey uydurman lazım.
Telefonu kapatmadan önce yakın bir arkadaşının telefonuna yönlendirebilirsin. Sana gelen telefonları açmaz.
Ya da telefonu kapatırken (uyuma modundasın ya ) aa şarjım da bitiyor gibi şeyler söyleyebilirsin. Kapatırsın telefonu.
Aileni bilgilendirmelisin kapatacaksan.
Onlar da 6 saat idare ediversin :)))

artık otobüslerde telefon kapatılmıyor...6 saat için gereğinden fazla stres yapmışsnız :) emin olun 1-2 kadınsal bahane uydursanız sizi rahatsız etmiycektir ailevi olaylara gerek yok bence tabi sizin fikriniz..burası çok gürültülü konuşamıorum yada şarjım bitio msj yaz falan deseniz idare edersiniz o da anlar yani aramaz öyle deyince :) kolay gelsin allah yardım eder bence aratmaz ben ne zaman gizli saklı bişi yapsam hep dua ederim ailemden kimse arayıp nerdesin demesin die o gün hakkaten rahatsız edilmem :D pozitif düşünün rahat olun

canım senı o kadar cok ıyı anlıyorum kı ,benımkı de aynı senın kı gıbı .
rahat rahat suprız bıle yaptırmıyorlar adama :1:
gun ıcınde sureklı zıppırt arar ,bana ulasamaz ıse evı arar .
sonra ev telefonundan bana bı guzelce azarı parlatır
"sen o telefonu neden yanın da tasımıyorsun"dıye dunyanın lafını eder.
hele dısarıdaysam sanıye bası arar,"nerdesın, ne yaptın, aldın mı,ettın mı,
kım o, sesler var orada, kımlesın sen" neler neler .
canım yapabılecegın en mantıklı yon ,telefonun sarzı bıtmesı olur herhalde .
aılenı de uyarırsın olayı anlatırsın ,onlar da caktırmaz bırsey .
senın kı de emınım soylenecektır bayag ,madem telının sarzı yok ne dıye takmıyorsun doldurmuyorsun
dıye kendı kendıne soylenecegı kesın ,ama ne yapacaksın bırgunluk ıdare et .
suprızden sonra yumusar zaten :1:

Son düzenleme:
kızlar süprizi yaptım.. cokta güzel oldu.. annanemde oldugumu ve annemlerın dayımların kavga ettıklerını soledım. 3 saat hıc aramadı ondan sonra aramaya basladı mesgule attım msj atıodu devamlı kızıyorum falan dıye. cvp vermedım.. kayınpederımı aradım benı otogardan almasını rıca ettım. nısanlımın arkadasını aradım onada nısanlımı yemek yemeye bır mekana gortumesını ıstedım.. kayınpederım benı aldı onlara gıttık kayınvalıdem falan yemek yedık evde.. nısanlımda arkadasıyla yemek yemege gıttı benı aradı ızın ıstedı bende gıt hadı yemege dedım.. gıttılar kayınpederımde benı oraya goturdu.. arkadan yaklaştım beyfendı sandalyenızı cekermısınız dedım..:1::1::1: eger bu sefer agzını burnunu kırmazsam bak dedı şoklara gırdı cocugum o kovaladı ben kactım sonra yakalandım tabı dogal olarak ama çımlerın üzerine düştüm..:1::1::1: yuvarlandık baya sonra sarıldık koklaştık... allah hasret kalan herkeze nasıp etsın ınşallah. yarın nikahım var... artık nısanlı degıl evlı bır bayan olucamm :16::16::16:

Sürpriz olmuş! çok sevindim :)
Nikahın için hayırlı olsun.. Bir ömür mutlu olun inşallah.. Heyecanınız sonsuza dek sürsün..:nazar:

dogunal çok sevındım senın adına şükürler olsun sorun yaşamadan atlatmışsın yolculuğunu :1::1::1:

artık evlı bı bayansın tebrık ederım senı canımm :16:

hadi geçmiş olsun canım :13:
mutluluklar hep böle güzel süprizler yaşayın inşallah :16::16:

Back
X