nisanlimdan ayrildim cok mutsuzum nefes alamıyorum :(((

Neyin intikamini alacak?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ettigim bedduanin ? Anlatsam roman olur arkadaslar ben bu adama guvenmistim sizinicin cok basit gorulen seyler benm zoruma gidiyor ailem istemiyordu cunku ben nisani oldu bittiye getirdm olsun bitsin yuvamiz yavrumuz olsun istedm.. hastalik engellenemez ona sozum yok ama bu surecte yine beni arayabilirdi sorabilirdi.. cok kalbim kirik anlatsam beddua etmene gerej bile yokmus dersiniz o kadar diyeym..

1-Fazla kompleklisiniz
2- saygisizsiniz
3- herseye hukmetmeye calisiyorsunuz
Bu huylarinizdan vazgecin yoksa evlensenizde bosanirsiniz
Annesi ameliyati araya skistirdi beddua ettiniz birde kadini eski nisanlj ile nasil konusursun diye arayip azarlayacaktiniz Allahtan acmamis evlilik al gulum ver gulum degil malesef idareci olmaniz gerekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 yillik evliyim BEN ESIMIN YUZUNE ANNEN OLSUN MU ?DIYECEM allah korusun ...
sabhnda bosanirdik senn annene bela okusa sen ne yprdin cnm dusun mek bile istmyrm budasaglik sorunu ewlnmdn once ypmis iyi bnce bakk su sekilde dusun tmm bekledi we evlndnz ewlndgnz aylarda ameliyat oluyor bakacktin ve ewlilignzn ilk donemleri oyle gececekti cok sacma davrnmissiniz lutfen biraz ilimli bakin olaya yaaa

Bu hikayede hepsinden daha baskin tuhaf olan sizsiniz bence..

Kadin ameliyat oldu diye olan olay kalmamis.. Birde bilerek yapti diyorsunuz.

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bencede üstelik annenin de seninde allah belanizi versin demişsin

Al iste ya lutfen dogru duzgun yorumlari alayim cocuk colukla ugrasamicam yazinin tamamini oku arkadasim kesip kesip sacma sapan konusmaaa..

Aynen vede istemeye geldiklerinde annen niye şu muhabbeti acıyor diye oğluna şikayet etmişsiniz sade sizimi konuşacak kadının ne konusacagini bile siz belirliyorsunuz diktatörlük var sizde biraz haksizsiniz bence

aslında size yaptıkları çok saygısız şey var... kalbiniz öyle kırık ki...

eee bu durumda neden korkuyorsunuz ettiğiniz bedduanın intikamından.?
arkasında dursanız ya sözünüzün..

madem ki onlar size çok çektirdi?
madem ki beddua etmeye gerek bile yok belki de..
madem ki haksız yere demediniz....

korkunuz niye yani, beddua döner dolaşır beni bulur diye korkuyorum deseniz anlarım da
nişanlıdan korkmak niye?

Kim kimden korkuyor ya arkadaslar forum sitesi burasi ya yazilanlari dogru duzgun okuyun yada sacma sapan yorumlar yapmayn lutfen ugrasamicam .

Eski nişanlın anneni aradı diye annnesine niye beddua ettin.olayı cok büyütmüş nişanlın aratmış sanki:)tamm kızardım bende ama anasına yada nişanlıma değil o kıza kızardım içten içe

Aynen vede istemeye geldiklerinde annen niye şu muhabbeti acıyor diye oğluna şikayet etmişsiniz sade sizimi konuşacak kadının ne konusacagini bile siz belirliyorsunuz diktatörlük var sizde biraz haksizsiniz bence

Soyle birsey var 2 ayda dugun yapmak icin ciddi bir birikim olmasi lazim galiba birikimler ameliyata gitti anne isteme gunu bana ev ariyor demis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah çevrenizdekilere sabır,
nişanlınıza da akıl fikir versin
versin de sizi aramaktan vazgeçip, zavallı adam hayatını kurtarsın...

nişanlınız da siz de numuneliksiniz

biri anaya beddua eder, diğeri eski nişanlım aramadı seni denedim der hey maşallah

Ayrılın da bir hayrınız dokunsun insanlara.

Densizin biri benim anneme bela okuyacak da ben onun yüzüne tükürmeyeceğim.

Ne kadar terbiyesizsiniz

kayınvalideye sevdiği adama beddua eden,
burada iki lafından birisi milleti azarlamak olan insandan bunu duymak beni üzmedi,

aksine siz tarafından terbiyesiz bulunduğuma sevindim

zira sizin terbiye anlayışınız da bana çok uzak...

selametle

siz ve nişanlınız ne iş yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Amada karışık yazmışsın
ama miğdeyi bulandıran baban gelsin görüşeyim dediği halde gelmemesi bu ex nişanlın bana güven vermedi zaten seni sevseydi asla senden ayrılmazdı

Hadi anneyi nisanliyi gectim bir insana ihsallah olur diyecek kadar fesat dusunceli saglik olaylarina gereksizmis gibi yaklasan dusuncesiz insanlar varmis. Hem de butun bunlara ragmen karsisindaki insanlar onu hayatindan cikarmiyor diye sukredecegine onlardan sikayetci. Enteresan. Allah yardim etsin.

Cok isabetli cok yerinde olmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…