Neyin intikamini alacak?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Ya bir de annesine bu tepkim gecen sene bunlar istemeye geldiler bu sürekli oglum bana ev bakıyor gibi muhabbetler etti iyi de kiz istemeye gelmissin niye bunlari konusuyor annen diye gece mesaj attm buna ertesi gun gelip bana yuzuk takcaklarken kadin asla gitmem böyle diyen birini istemem dedi basti geri gittler memleketlerine.. yani gecmisten bi guven kaybı inanin cok saygili ve insanlari seven biriyim ama insan bazen yasadiklarini etkisiyle cok uc tepkiler verebiliyor. Asla istemem olsun falan banane yasayan yasasin ama niye eski nisanli mihabbeti dönüyor niye telefonlarma cevap verilmiyor bu insan askindan oluyorken bu kadar dibe sokmasi normal mi beni peki ?
Bu hikayede hepsinden daha baskin tuhaf olan sizsiniz bence..
Kadin ameliyat oldu diye olan olay kalmamis.. Birde bilerek yapti diyorsunuz.
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
1-Fazla kompleklisiniz
2- saygisizsiniz
3- herseye hukmetmeye calisiyorsunuz
Bu huylarinizdan vazgecin yoksa evlensenizde bosanirsiniz
Annesi ameliyati araya skistirdi beddua ettiniz birde kadini eski nisanlj ile nasil konusursun diye arayip azarlayacaktiniz Allahtan acmamis evlilik al gulum ver gulum degil malesef idareci olmaniz gerekiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ettigim bedduanin ? Anlatsam roman olur arkadaslar ben bu adama guvenmistim sizinicin cok basit gorulen seyler benm zoruma gidiyor ailem istemiyordu cunku ben nisani oldu bittiye getirdm olsun bitsin yuvamiz yavrumuz olsun istedm.. hastalik engellenemez ona sozum yok ama bu surecte yine beni arayabilirdi sorabilirdi.. cok kalbim kirik anlatsam beddua etmene gerej bile yokmus dersiniz o kadar diyeym..
aslında size yaptıkları çok saygısız şey var... kalbiniz öyle kırık ki...
eee bu durumda neden korkuyorsunuz ettiğiniz bedduanın intikamından.?
arkasında dursanız ya sözünüzün..
madem ki onlar size çok çektirdi?
madem ki beddua etmeye gerek bile yok belki de..
madem ki haksız yere demediniz....
korkunuz niye yani, beddua döner dolaşır beni bulur diye korkuyorum deseniz anlarım da
nişanlıdan korkmak niye?
Aynen vede istemeye geldiklerinde annen niye şu muhabbeti acıyor diye oğluna şikayet etmişsiniz sade sizimi konuşacak kadının ne konusacagini bile siz belirliyorsunuz diktatörlük var sizde biraz haksizsiniz bence
Allah çevrenizdekilere sabır,
nişanlınıza da akıl fikir versin
versin de sizi aramaktan vazgeçip, zavallı adam hayatını kurtarsın...
Ne kadar terbiyesizsiniz
kayınvalideye sevdiği adama beddua eden,
burada iki lafından birisi milleti azarlamak olan insandan bunu duymak beni üzmedi,
aksine siz tarafından terbiyesiz bulunduğuma sevindim
zira sizin terbiye anlayışınız da bana çok uzak...
selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?