Nisanlimla daha dogrusu eski nisanlimla cok sancili bir birlkteligimiz oldu sürekli kavgalar ayriliklar ve guven kaybi yasandi ama yine de beni cok sevdigini soyleyerek 14 subatta cilginlik yapalim dedi hemen apar topar yuzuk taktik.. asıl olay bundan sonra başladı yani o delice seven ugrumda cildiran adam gitti ilgisiz telefonlarimi zorla acan bir adam geldi. Bir ay sonra turp gibi olan annesinn acilen guatr ameliyatı olmasi gerekti ben bu surecte annesini aramama ragmen dedi ki eski nisanlm annemi aradi cok güzel teselli etti o zaten dr bu konularda cok bilgili , ben tabi cildirdim... dedim sizi niye arıyor annen niye konusuyor dedi ki annem konusuvermis nolcak sennle konustu mu diye sordum yok dedi benmle konusmadi ben zivanadan ciktm annenin de senn de Allah belanizi versin inşallah olur annen gibi laflar ettm gunlerce kavga ettik en son olmayacagini soyledim aa tabi bu surecte annesiyle telefonda konusup niye böyle bişey yaptigini sormak istedm hanimefendi yeni ameliyat oldugu icin telefon konusmasi yasak oldugundan telefonlarima cikmadi..dedim böyle olmayacak takilarinizi alin gidin o zaman dedi ki bu sahis eski nisanli olayi yalanmis beni kizdirmak icin uydurmus annesinn ameliyatinda orda olmam gerekiyormus icerlemis.. iyid de ben çalışıyorum uzak sehirlerdeyiz basit bi tiroit ameliyatı ve o donemde geleyim diye de sormustum.. icerlemis velhasil benim dengem hayallerim guvenim darma duman oldu..bi sure sonra cikti geldi benm yasadigim yere anneni de alalim mobilya alisverisi yapalim diye ortada ev yok bisey yok annem dedi dalga geçiyor kizim yine de sen bilirsin sonra babam eve davet etti evladim sıkıntn nedir gel konuşalım diye yok ben kizinizla goruscem eve gelirsem beni diversiniz falan dedi sanırım babam benim uzuldugumu gorunce biraz sert cikisti buna. Aman vallahi zaten nisanla dugun arasini kisa tutmak istemistim hemen olsun bitsin tatsizlik cikmasin diye ama annesi bana göre bile bile bu ameliyatı sıkıştırdi araya ya da allahtan boyle birsey girdi araya bilemiyorum. . Esas sıkıntım su ki bu adam kriterler olarak meslektir inanctir istedigim gibi birine yakindi ve simdi biraz icim acıyor acaba yanlis mi yaptim bi daha bu kadar kafa dengi bulamaz miyim hazir bu kadar yol almisken sabretse miydim ? Kafamda deli sorular siz ne düşünüyorsunuz?
canım sen de demişsin acele bir karar olmuş yüzük takmak.. çok yıpranmış ilişkiden hayır gelir mi iyi düşünmeli..
bir de daha evlenmeden herşey yeni iken sen annesine o babana ne garip laflar etmişsiniz.. bence sakin olun biraz.. konuştuklarımız unutulmuyor siz unutsanız diğeri unutmuyor ve insanın ayağına hep dolanıyor evlilikte..
tatsızlık çıkmasın diye daha da acele etmeyin tam tersi tatsızlık niye çıkıyor sakince oturup düşünün..
Amada karışık yazmışsın
ama miğdeyi bulandıran baban gelsin görüşeyim dediği halde gelmemesi bu ex nişanlın bana güven vermedi zaten seni sevseydi asla senden ayrılmazdı
sizin hatalarınız olsa da nişanlınız da çok hatalı. gelip konuşmalıydı ailenizle..
kaç yaşlarındasınız?
verdiğin tepkiler çok aşırı,
ayrıca sen sadece 'kriterlerime yakın bi insandı bi daha bunun gibisini bulabilir miyim' diye endişeleniyorsun.yani aşk acısı falan çektiğin yok bence.
ve tavsiyem tekrar hayatına biri girdiğinde onun annesine ailesine sinirli bile olsan ağzından öyle kırıcı sözler çıkmasın,sonra üzülürsün.
Ilk olarak, anestezi alınan hiçbir operasyon basit değildir bu cok bilinçsizce bir ifade kv nizin yaninda olmaliydiniz.
Ikincisi, sağlık sorunu ameliyat vs araya sikistirilacak seyler değil pat diye gelip insanı buluyor
Üçüncüsü, Farz edelim eski nişanlı aradı geçmiş olsun diledi. Insanlarin kiminle konusup konusmayacaklarina karisamazsiniz. Kişilerin davranışlarını kendinize gore sekillendiremezsiniz
Ve son olarak, biri benim anneme bela okusa ve ölür inşallah dese o kişinin ölümü benim elimden olur.
Yanlisiniz cok maalesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off ya soyledigim soze degil yasadigim sikintilara üzülüyorum ayrica kotu soz soyledim diye insanlar ne kadar kendinden emin yargilamis vallahi bilemiyorum bence bu kadar buyuk konusmmk gerek kimin basina ne gelcegi belli olmaz
canım ben kınamıyorum sadece doğrusu bu diyorum.
sevgilimle inanamayacağın derecede büyük kavgalar ettik,ailesi yüzünden de olanlar oldu fakat ağzımdan öyle tek kelime çıkıp da kalbini kırmadım.
çünkü bana yapılsa bir dakika bile düşünmeyeceğim bi mevzu.
yasadığın sıkıntılara üzülüyosun haklısın ama yasadığın sıkıntılar da senin asırı tepkinden olmus kuzucum kızma bize de lütfen,
inşallah kısa sürede unutabilirsin
Ya bir de annesine bu tepkim gecen sene bunlar istemeye geldiler bu sürekli oglum bana ev bakıyor gibi muhabbetler etti iyi de kiz istemeye gelmissin niye bunlari konusuyor annen diye gece mesaj attm buna ertesi gun gelip bana yuzuk takcaklarken kadin asla gitmem böyle diyen birini istemem dedi basti geri gittler memleketlerine.. yani gecmisten bi guven kaybı inanin cok saygili ve insanlari seven biriyim ama insan bazen yasadiklarini etkisiyle cok uc tepkiler verebiliyor. Asla istemem olsun falan banane yasayan yasasin ama niye eski nisanli mihabbeti dönüyor niye telefonlarma cevap verilmiyor bu insan askindan oluyorken bu kadar dibe sokmasi normal mi beni peki ?
Ameliyatina lafim yok yaa dogru duzgun okursaniz anlarsinz
Kadin tanimadigi bir ortamda mevzu siz ve ogluyken ne konusabilirdi?
Oglunun ustunden girmis konuya ve kendince ovmeye calismis ama tabii anlayisli insanlara denk gelebilmek muhim mesele.
Bizde de farkli konulardan cok konusuldu.
Hic de sizin kadar abartili ve gereksiz tepkiler vermedim.
Birbirini tanimayan iki aile yercekimi kanunundan mi bahsetmeliydi?
Kaldi ki annesinin ameliyati araya sokmus olabileceginden suphelendigini yazan bir insan olarak konuyu dogru okuyun deme hakkiniz yok.
Zira okudugumuza yorum yapiyoruz.
Yazmissaniz elbette bunun ustune de yorumlar gelecek.
İlla sizi hakli mi bulmaliydik?
canım ben kınamıyorum sadece doğrusu bu diyorum.
sevgilimle inanamayacağın derecede büyük kavgalar ettik,ailesi yüzünden de olanlar oldu fakat ağzımdan öyle tek kelime çıkıp da kalbini kırmadım.
çünkü bana yapılsa bir dakika bile düşünmeyeceğim bi mevzu.
yasadığın sıkıntılara üzülüyosun haklısın ama yasadığın sıkıntılar da senin asırı tepkinden olmus kuzucum kızma bize de lütfen,
inşallah kısa sürede unutabilirsin
Kuzucum iste senin anlama kapasiten bu kadar o yüzden birsey diyemiyorum
Kuzucum iste senin anlama kapasiten bu kadar o yüzden birsey diyemiyorum
Bu kadar anlayisli bir yoruma verdiginiz tepki bu mu?
Bence siz 2. bi nick/rumuz aliverin.
Ondan da egonuz yazişsin.
Bu egoya tek nick yetersiz gelmis.
Al iste ya lutfen dogru duzgun yorumlari alayim cocuk colukla ugrasamicam yazinin tamamini oku arkadasim kesip kesip sacma sapan konusmaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?