nisanlimdan ayrildim cok mutsuzum nefes alamıyorum :(((

canım sen de demişsin acele bir karar olmuş yüzük takmak.. çok yıpranmış ilişkiden hayır gelir mi iyi düşünmeli..

bir de daha evlenmeden herşey yeni iken sen annesine o babana ne garip laflar etmişsiniz.. bence sakin olun biraz.. konuştuklarımız unutulmuyor siz unutsanız diğeri unutmuyor ve insanın ayağına hep dolanıyor evlilikte..

tatsızlık çıkmasın diye daha da acele etmeyin tam tersi tatsızlık niye çıkıyor sakince oturup düşünün..

sizin hatalarınız olsa da nişanlınız da çok hatalı. gelip konuşmalıydı ailenizle..

kaç yaşlarındasınız?

Teşekkürler canm ♥♥

Ilk olarak, anestezi alınan hiçbir operasyon basit değildir bu cok bilinçsizce bir ifade kv nizin yaninda olmaliydiniz.
Ikincisi, sağlık sorunu ameliyat vs araya sikistirilacak seyler değil pat diye gelip insanı buluyor
Üçüncüsü, Farz edelim eski nişanlı aradı geçmiş olsun diledi. Insanlarin kiminle konusup konusmayacaklarina karisamazsiniz. Kişilerin davranışlarını kendinize gore sekillendiremezsiniz
Ve son olarak, biri benim anneme bela okusa ve ölür inşallah dese o kişinin ölümü benim elimden olur.
Yanlisiniz cok maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amada karışık yazmışsın
ama miğdeyi bulandıran baban gelsin görüşeyim dediği halde gelmemesi bu ex nişanlın bana güven vermedi zaten seni sevseydi asla senden ayrılmazdı

Cok haklisin babamin cagirmis olmasina ragmen bizim eve gelmemsi ayri bi kopustu zaten babam direk dedi ki ben bu evden ciktiktan sonra bosanmis ve cocuklu olarak donmemi istemem kizim yine de karar senn...

verdiğin tepkiler çok aşırı,
ayrıca sen sadece 'kriterlerime yakın bi insandı bi daha bunun gibisini bulabilir miyim' diye endişeleniyorsun.yani aşk acısı falan çektiğin yok bence.
ve tavsiyem tekrar hayatına biri girdiğinde onun annesine ailesine sinirli bile olsan ağzından öyle kırıcı sözler çıkmasın,sonra üzülürsün.

Off ya soyledigim soze degil yasadigim sikintilara üzülüyorum ayrica kotu soz soyledim diye insanlar ne kadar kendinden emin yargilamis vallahi bilemiyorum bence bu kadar buyuk konusmmk gerek kimin basina ne gelcegi belli olmaz

harfi harfine kelimesi kelimesine katılıyorum..

Off ya soyledigim soze degil yasadigim sikintilara üzülüyorum ayrica kotu soz soyledim diye insanlar ne kadar kendinden emin yargilamis vallahi bilemiyorum bence bu kadar buyuk konusmmk gerek kimin basina ne gelcegi belli olmaz

canım ben kınamıyorum sadece doğrusu bu diyorum.
sevgilimle inanamayacağın derecede büyük kavgalar ettik,ailesi yüzünden de olanlar oldu fakat ağzımdan öyle tek kelime çıkıp da kalbini kırmadım.
çünkü bana yapılsa bir dakika bile düşünmeyeceğim bi mevzu.

yasadığın sıkıntılara üzülüyosun haklısın ama yasadığın sıkıntılar da senin asırı tepkinden olmus kuzucum kızma bize de lütfen,
inşallah kısa sürede unutabilirsin

Kuzucum iste senin anlama kapasiten bu kadar o yüzden birsey diyemiyorum

Ameliyatina lafim yok yaa dogru duzgun okursaniz anlarsinz

Kadin tanimadigi bir ortamda mevzu siz ve ogluyken ne konusabilirdi?
Oglunun ustunden girmis konuya ve kendince ovmeye calismis ama tabii anlayisli insanlara denk gelebilmek muhim mesele.
Bizde de farkli konulardan cok konusuldu.
Hic de sizin kadar abartili ve gereksiz tepkiler vermedim.
Birbirini tanimayan iki aile yercekimi kanunundan mi bahsetmeliydi?

Kaldi ki annesinin ameliyati araya sokmus olabileceginden suphelendigini yazan bir insan olarak konuyu dogru okuyun deme hakkiniz yok.
Zira okudugumuza yorum yapiyoruz.
Yazmissaniz elbette bunun ustune de yorumlar gelecek.

İlla sizi hakli mi bulmaliydik?

Anlayanlar anliyor okuyan anliyor kafaniza goregereksiz yorumlar yapmayn yapmayin artik !!

Bu kadar anlayisli bir yoruma verdiginiz tepki bu mu?
Bence siz 2. bi nick/rumuz aliverin.
Ondan da egonuz yazişsin.
Bu egoya tek nick yetersiz gelmis.

Sizin gibi gelin adayı evlerden ırak olsun...
Bence davranışlarınızı değiştirin olgunlaşın biraz.bir anneye beddua ediyorsunuz hemde saçma bir nedenle.evlilik çocuk oyuncağı değil hanımefendi madem bu kadar fevrisiniz evlenmeyin

Yok artik. Bu hikayedeki haddini bilmez sizsiniz. Nisanliniz da annesine bela okudugunuzda sizden ayrilmadigi icin epey karaktersizmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yorumumda kötü bir şey söylediğimi sanmıyorum,çok da anlayışlı bir yorum yaptım,istemeden kırdıysam diye güzel güzel tekrar açıkladım

kusura bakma ama uslubundan belli nişanlının senden neden ayrıldığı :) çocuğun hakkında hayırlısı olmuş çok şükür senden kurtulduğuna sevinmeli

Bu kadar anlayisli bir yoruma verdiginiz tepki bu mu?
Bence siz 2. bi nick/rumuz aliverin.
Ondan da egonuz yazişsin.
Bu egoya tek nick yetersiz gelmis.

kötü bi yorum mu yapmışım idrak edemedim henüz,
hayatının yarısı olacak adamın en kıymetlisi annesine öyle laflar sarfeden bir insandan bir şey bekleyemezdik canım

Bu uslupla devam ederse mune gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Al iste ya lutfen dogru duzgun yorumlari alayim cocuk colukla ugrasamicam yazinin tamamini oku arkadasim kesip kesip sacma sapan konusmaaa..

Kardeşim ilk yazdığından zaten bir şey anlaşılmıyor, anlamak için yorumlara bakıyoruz orada da iş yok, bir düzgün açıklayamamışsın ki.
Ciddi yazıya dökme problemin var.
Neyse zar zor anladım biraz bir şeyler, ama annesine beddua etmen çok çok abartı ve saygısızlık.
Kadının ne suçu var..
Zaten ameliyat olmuş.
Ama bence barışmayın siz, sayıyı kaybetmişsiniz artık.
Biri benim anneme beddua edecek, ben de onu barışalım diye arayacağım öyle mii..
Hey yavrum hey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…