Nişanlımdan ayrıldım dayanamıyorum onu cok seıyorum :((

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
bankadan kredı cekecektı 200 milyar 10 yılda 380 milyar para yapıyor kız kardesıyle odeyecekmıs ben 1 aydır yalvardım sakın yapma evlenemeyiz dıye dugun ıcın para biriktirecekti 8 aydır sözlüyüm nişan ıcın bıle 2 bılezık alamadı dıye erteledik.. şimdi ise aıleler olayı ögrendı ben cok seven nısanlım beni bıraktı ayrıldı bazen kafam karışık dıyo sevıyorum dıyo ama anlaşamıyoruz dıyo aılesının lafına cok gelıyo o 33 ben 28 yasındayım bende cok sevıyorum evı aldılar yıne dedımkı evlenelim senı sevıyorum bana senden asla vazgeçmem derdi 2 ay pesinden kostum aılesıyle konusucaktı aılesı istemedi cok mutsuzum aramaktan usandım çokta güzel bır bayanım onu sevıyorum gerı ıstıyorum ne yapmalıyım? duzelemedı bır turlu bu iş bittimi?

bankadan kredı cekecektı 200 milyar 10 yılda 380 milyar para yapıyor kız kardesıyle odeyecekmıs ben 1 aydır yalvardım sakın yapma evlenemeyiz dıye dugun ıcın para biriktirecekti 8 aydır sözlüyüm nişan ıcın bıle 2 bılezık alamadı dıye erteledik.. şimdi ise aıleler olayı ögrendı ben cok seven nısanlım beni bıraktı ayrıldı bazen kafam karışık dıyo sevıyorum dıyo ama anlaşamıyoruz dıyo aılesının lafına cok gelıyo o 33 ben 28 yasındayım bende cok sevıyorum evı aldılar yıne dedımkı evlenelim senı sevıyorum bana senden asla vazgeçmem derdi 2 ay pesinden kostum aılesıyle konusucaktı aılesı istemedi cok mutsuzum aramaktan usandım çokta güzel bır bayanım onu sevıyorum gerı ıstıyorum ne yapmalıyım? duzelemedı bır turlu bu iş bittimi?
yani beni cok begenırdı kopamazdı sandım

Ailesinin ağzına bakan eş çok da iyi bir seçim değil aslında. Hayırlısı buymuş diye düşünemez misin? Tek taraflı sevgiyle de olmaz ki ona karşı kendi değerini düşürme sen herşeye tamam dediğin için olay bu duruma gelmiş bence

Sadece bir kere evlenmek için çıktığın bu yolda bu kadar tatsızlıklar araya girmişse hiç arkana bakma kaç derim.Filmin sonunu tahmin edebiliyorum çünkü , ileride başa kakmalar sen bana bunu yapmştın ailen beni istememişti falan . hem sen niye istenmeyen kişi oluyorsun ki.Boşwer canm benm bi kere evleniceksin inş. Ailesinin lafının arkasına saklanan adam hele ki o yaşa gelmişse sana mutsuzluk getirir başka bişi değil.

çok güzelim beni bırakmaz kafasından sıyrılın artık kımse vazgeçlmez değildir ki adriana lima örnegi var karsımızda , seni istemıyor işte zorlamanın alemi yok 33 yasında bır adam ne istedıgını gayet iyi bilir , önünüze bakın peşinden koşmayın artık...

Herseyin hayırlısı tabiki ama çok peşine düşersen zaten döneceği varsada dönmez.
Erkeklerde o tarz davranışlar biraz ters teper. Sağlık olsun deyip yoluna bakıcaksin

herseyın hayırlısı ... evlenıp mutsuz olacagına evlenmemenız daha ıyı olur gıbı

Back
X