- 31 Mayıs 2015
- 12
- 2
- 36
- Konu Sahibi blackmerry
-
hayırlısını iste hayırlısı neyse o olsun pişman olup gelse belki aynı şeyleri tekrar yapacak nerden bilebilirsin ki öfkeni boşalcabileceğin başka bir şey bul kendini rahatlatNerden başlim nasıl anlatim nişanlımla ayrıldık çok seviyorum oda beni seviyordu herşey tepetaklak oldu beni yargılamayın yadırgamayın ne olur ilk tanıstımızda beni sevdi diyemem ama ben onu çok kötü durumlardan kurtardım o ise beni hep vıkmaza sokuyordu kendimi ona verdim maddi herseyimide böle biri değildim ne olduysa bana bunda bişiler olmustu hayatta yapmicağımmseyleri yapmıstım snra ciddi oldunu söledi ailemle tanıstı bende annesiyle ama snrasında beni terketti ama ahımı almıstı pişman oldu sonucta bir kızın namusunu ve maddi herseyini almıstı onun dusında kötülük bile görmedi aradan 4 ay geçti ve geri döndü pişmandı 1ay snra evlilik teklif etti sözlendik isteme nişan filan arada kavgalarımız oluyordu ama beni çok seviyordu bu sefer gerçekten bana bağlanmıstı çok ayrıntı var burda anlatamıorum neyse en son monilya beyaz esya filan almıstık 3 ay snra evlenecektk kavgalar oto boka cıkmaya başladı bende bunalmıstım ama ayrılmak en son çözümdü maddi olarak boguldu kavgalar boğdu derken her kabgadan snra ayrılıyorduk anneside beni severdi sülaleside hep onu suclu bulurkardı ama işte evlat en son anneme benden ayrıldıdnı söledim annesini aradı bu nedir böle die kibarca ve sitemkar konustu annem yarım saat ve kadın hep haklısın dierek onaylıyordu snra nişanlım annemi aradı ve bağırarak annemi nasıl arasın demeye başladı annem biz şok tabi annem bala kibarca ne konustuk oğlum böle böle demeye kalmadan sesini dinletemedi annemi çıldırttı ve annem ona pislik aşşağılık dedi vay efendim annem nasıl öle dermiş hiç bir bıka kaısmayan ailesi ne arıor ne soruyor annemde gelin ayrılıcaksa nasıl istediniz öle ayrılsınlar demişti annesine ama annesi artık neyi nasıl anlattıysa bizimki köpürdü 2. Kez ahımı aldı çok canım acıyor pişman olaun ayağıma kapancak duruma gelsin istiyorum beni çok seven adam herseyimizi iptal etti emeklerimizi harcadı bu adam pişman olurmu sizce vicdanının sızladına eminim ama çok kötüyüm bisürğ sey var anlatcam amaa yazmakla olmuyor ya olmuyor zavallı annemi cıldırttı snra gerçek yüzünüzü gördüm diyor bizim evden cıkmayan adam kendi evine gidesi yoktu banada öle yapardı beni cıldırtma boktasına getirir snra sen işte sinirlsiin şölesin bölesin derdi kendisi neyse aslında ailesi neyse sanki biz öleyöişiz gibi davranıyor hakkımızı yedi aileminde bu aefer ahını aldı bu adam pişman nasıl olur çıldırıcam
Sanırım sen de ne dusundugunu ve hıssettıgını bılmıyorsun ben de o durumdayım. Cok yeni bir olay gecti basımdan çok pisleşti karsı taraf, gururum mahvoldu travma yasıyorum resmen yemek yiyemiyorum. En kotusu bu insanla aynı yerde calısıyoruz ve arkadaslarımız ortak. Ama görsem içim kalkar, güzel gunlerımızı de unutamamaktan korkuyorum
Evet ama severken çok bombok oluyormus hersey. Mantıkla düşünüyorsun ama aman geçer diosun duygulardan hep hasta olcam üzüntümden
Herkesın turlu turlu sıkıntısı. Ben de inan hasta oldum zaten ama daha kotu seyler olacak kendıme dıye korkuyorum. Yemek yiyemiyorum kac gundur karsılasacagmzı dusundukce içim kalkıyor miğdem surekli bulanıyor.
Ben onu nasıl ısteyeyım artık, zaten gururumu 2paralıl etti ben fırsat verdım en cok kendıme kızıyorum bı alt baslıkta yazdım ben de yasadıklarımı
Akmayan, ite kakan giden ilişkilerin sonu bu..
Zorlamamalıymış anladım..
Siz de anlayın ve hayırlısı buymuş diyerek durumu kabullenin.
Canım ya valla bende kafayı üşütücem sen birde istemiyotsun ben istorum haksızlığa uğrayanda ben tamamen bende sütten cıkmıs ak kaşık değilim bende insanım sinirlendim zamanlar oldu ama ona kasti zarar hakaret hiç bişi yapmadım Allah büyük ben şimdiden çok özledim çok
Canım ya valla bende kafayı üşütücem sen birde istemiyotsun ben istorum haksızlığa uğrayanda ben tamamen bende sütten cıkmıs ak kaşık değilim bende insanım sinirlendim zamanlar oldu ama ona kasti zarar hakaret hiç bişi yapmadım Allah büyük ben şimdiden çok özledim çok
Anlıyorum ins hakkında hayırlısı olsun. Benımkı benı sınır edecegınseyler bılerek yapıyordu resmen ben de kasti şeyler yaptım abınuzuldn dıye uzulmeyı bır mıktar hakettm ama bu kdr agır olmamalıydınhcbıseyndıye dusunuyorum. Benı. Tek ıstedıgım gururumun kurtulması. Ama senın inş gonlume gore olur sonuc
Saol canım inşallah inanki yaşamak bile istwmiyorum hiç bişi istemiorum zorla yaşıyor gibiyim senin ki hırs kendine zarar verirsin ben profesyonel yardım almayı düşünüorum beynim çünkü ona endesklendi resmen sende bi yardım alsan iyi ole aslında
Ben yaklasık 1,5 aydır psıkologa gidiyorum bu son olaylarla sıklıgı artırdım. Ama ben de senın gibiyim işe gitmek istemiyorum yemek yiyemiyorum, tüm gün halsizce yatıyorım. Yapmam gerekenler var yapamıyorm allah 2mize de yardım etsin
Ben de aynı durumdayım sureklı fıkır alıp benım hatam neler, neleri hakettim haketmedim bunları duymak istiyorum, kafamdaki soruları döküp cevap bulmak istiyorum bol bol da dua edıyorum. Aynı zamanda beni unutamasın diyorum ama ya haksız bensem ve bana dönerse bu beddua dıye de korkuyorum. Haklı oldgmu dusunuyorum ama ya onu ben zorladıysam bu davranıslara dıye de gecmıyor degl ıcımden. Böyle sacma bır durum ısteAmin cnm ya valla herkeslede konusulmuyot insan bir çare arıyor ben Allh tan bşka kimseden medet ummuyorum dua ediyorum ama insan çevreden yecrübelerden bişiler duymak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?