- 17 Ağustos 2018
- 154
- 228
- 18
- 38
- Konu Sahibi kirikkalp_18
-
Ya sizin durumunuz ne oldu.hala ailenizin yanindamisiniz.esiniz ne durumdaBuyrun benim...
Allah kurtarmış seni. Bende hep özürlere kandım. Kıskançlığı kısıtlamayı küfürleri affettim. Evlendim. 4 yıl sonra boşanıyorum. Hiç üzülme daha da artacak ve hep kendini haklı çıkaracak. Arkana bakma sakın.
Ailemin yanındayım. Arada ortaya çıkıyor kayboluyor. Boşanmayı kafasında kabullenmesini bekliyorumYa sizin durumunuz ne oldu.hala ailenizin yanindamisiniz.esiniz ne durumda
Benim eşim barışmak istiyor. Böyle bir süreçte küfür etmiyor. Biliyorum ki kendini tutuyor. Neyse Barışmak isteselerde inan değişmiyorlar. İyi ki gelmemiş. Ne kadar şanslı bir insansın.Bende yaklaşık 3 ay önce ayrıldım. Aşırı kıskançlık nedeniyle. Onun çabucak kabullenmesi, cabalamamasi benimde zoruma gitmişti başlarda. Ama inanın tek başıma kalınca aslında uzun bir suredir yaşamadığımı,sanki yaşıyormuş gibi yaptığımı farkettim. Insanin kurdugu hayaller vs. Hepsi gozunun onunden geciyor tabi. Ama o hayalleri gerceklestirecem diye bu kadar üzüntü çekilmeye değer mi değmez. Ki zaten böyle ilişkide o hayaller de gerçek olmaz. :) hani diyorsunuz ya kendimi cok değersiz hissettim diye. Siz bu andan itibaren o değeri kendinize gösterin. Geri dönse bile, pişman olsa bile, kendinize vereceğiniz o değeri göz önünde bulundurun zaten içinizden tekrar başlamak gelmeyecek. Ayrica o kişi ye duyulan hayal kırıklığı ve güven sarsılması da hayat tecrübesi oldu. Ben kendimi böyle telkin ediyorum :)
Çocuğum yok. Bir kavga sonucu aldım. Buraya konu açtım. K.K.nün güçlü üyeleri destekledi. Ama cebinde not bulmam benim sağlam durmamı sağlıyor. Kafanız çok dağılmış. Konunuzu okudum bir çok detay vermişsiniz. K.p niz tuhaf adam ama Eşinizin konuşmaları çok itici. Şimdiden babasına bakma hesabı yapıyor. Senin ailene bakmam diyor. O sağlam kalacak çalışacak... garanti mi vermişler beyfendiye. Eşiniz çok boş cahilce konuşuyor. Yaş küçük herhalde. İyi düşün. Allaha emanet ol canım.çocuğunz varmı. nasıl aldınız bu kararı.konumu belki biliyosunuzdur eşim seviyorum ben seni diyor her agladıgimda beni kucaklıyor oda ağlama üzülme deyip benimle ağlıyor ama. zamaninda herseyi cektiğim kabullendiğim için şuanda bunu bekliyor.
Yo geldi :)) ben kabul etmedim. Şu an o kadar huzurluyum ki tekrar o sıkıntılı günlere dönmek istemiyorumBenim eşim barışmak istiyor. Böyle bir süreçte küfür etmiyor. Biliyorum ki kendini tutuyor. Neyse Barışmak isteselerde inan değişmiyorlar. İyi ki gelmemiş. Ne kadar şanslı bir insansın.
Karıştırdım. Ben sizi konu sahibi sandım. :)Yo geldi :)) ben kabul etmedim. Şu an o kadar huzurluyum ki tekrar o sıkıntılı günlere dönmek istemiyorum
Çocuğum yok. Bir kavga sonucu aldım. Buraya konu açtım. K.K.nün güçlü üyeleri destekledi. Ama cebinde not bulmam benim sağlam durmamı sağlıyor. Kafanız çok dağılmış. Konunuzu okudum bir çok detay vermişsiniz. K.p niz tuhaf adam ama Eşinizin konuşmaları çok itici. Şimdiden babasına bakma hesabı yapıyor. Senin ailene bakmam diyor. O sağlam kalacak çalışacak... garanti mi vermişler beyfendiye. Eşiniz çok boş cahilce konuşuyor. Yaş küçük herhalde. İyi düşün. Allaha emanet ol canım.
E pes diyorum. Maalesef benim eşime de aynısının yapıldığını anladım. Mesela, Ben çok üzülüyorum sizi çok seviyorum nasılsın demedi morali bozuktu ama demeliydi biz ne yaptık ki... İnsan kadın perişan oğlum al gönlünü der. Bunlar çok aptalca. Ben yaşıma konumuma yakıştıramadım. O yakıştırıyor. Hakkımızda hayırlısı.teşekkür ederim. cahil deģil 5 üniversite okudu bir çok sertifika o bu dolu ev. ve 30 yaşında. ama beyin yıkama derler ya onu yapıyorlar her görüştüklerinde.
evetE pes diyorum. Maalesef benim eşime de aynısının yapıldığını anladım. Mesela, Ben çok üzülüyorum sizi çok seviyorum nasılsın demedi morali bozuktu ama demeliydi biz ne yaptık ki... İnsan kadın perişan oğlum al gönlünü der. Bunlar çok aptalca. Ben yaşıma konumuma yakıştıramadım. O yakıştırıyor. Hakkımızda hayırlısı.
Taviz tavizi doğuruyor bir yerde insan artık bunalıyor devam edemiyor siz çok taviz vermişsiniz benim gibi. Ben ce sizi yeterince sevmiyır kıymetinizi bilememiş insan üzülüyor tabi umursamayınca ama döncecek bu adam geri asla da kabul etmeyin mutlu olunmaz böylesiyle
Süründüğünü görsem daha çabuk azalır sankiÜzülmeyin her şerde bir hayır vardırzamanla acınız azalır .
Anlıyorum.. bende artık ben olmaktan çıkmıştım, içimden artık gelinlik bile bakmak gelmiyordu, son tartışmada da noktayı koydum. Asla affetmem ama inşallah pişman olur, aileside, oda..Zamanla herşey geçecek. Ben evlendim de ne oldu nişanlıyken atmadığıma o yüzüğü bin pişman oldum
Dönmesin canım hayır gelmez zaten gerektiğinde senin de nazını çekecek biriyle ol tek taraflı alttan alma fedakarlık olmazCok haklısınız, bende artık tahammül edemedim, kavgalar uzamasın diye özür dilerdim, onun bir gün bunu kullanıcağını hiç tahmin etmezdim. Daha öncede bu tür kavgalarımız olduğunda ( yani ayrılma aşamasına gelindiğinde) pişman olup bana geri dönerdi, sensiz yapamam seni bırakmam derdi ama bu sefer dönmiyecek, eminim. sorun ailelerde de oldu, barışmamızı kimse istemedi, benim ailem korktu güvenemedi tekrar, onun ailesi ne düşündü bilmiyorum. Kendisi ailesine aşırı düşkün..
İnşallah öyle biri çıkar karşıma, daha gencim ve elbet daha iyi kısmetlerim çıkar dıye umut ediyorumDönmesin canım hayır gelmez zaten gerektiğinde senin de nazını çekecek biriyle ol tek taraflı alttan alma fedakarlık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?