Nişanlımdan ayrıldım..

Ya sizin durumunuz ne oldu.hala ailenizin yanindamisiniz.esiniz ne durumda

Benim eşim barışmak istiyor. Böyle bir süreçte küfür etmiyor. Biliyorum ki kendini tutuyor. Neyse Barışmak isteselerde inan değişmiyorlar. İyi ki gelmemiş. Ne kadar şanslı bir insansın.

Çocuğum yok. Bir kavga sonucu aldım. Buraya konu açtım. K.K.nün güçlü üyeleri destekledi. Ama cebinde not bulmam benim sağlam durmamı sağlıyor. Kafanız çok dağılmış. Konunuzu okudum bir çok detay vermişsiniz. K.p niz tuhaf adam ama Eşinizin konuşmaları çok itici. Şimdiden babasına bakma hesabı yapıyor. Senin ailene bakmam diyor. O sağlam kalacak çalışacak... garanti mi vermişler beyfendiye. Eşiniz çok boş cahilce konuşuyor. Yaş küçük herhalde. İyi düşün. Allaha emanet ol canım.

Benim eşim barışmak istiyor. Böyle bir süreçte küfür etmiyor. Biliyorum ki kendini tutuyor. Neyse Barışmak isteselerde inan değişmiyorlar. İyi ki gelmemiş. Ne kadar şanslı bir insansın.
Yo geldi :)) ben kabul etmedim. Şu an o kadar huzurluyum ki tekrar o sıkıntılı günlere dönmek istemiyorum

teşekkür ederim. cahil deģil 5 üniversite okudu bir çok sertifika o bu dolu ev. ve 30 yaşında. ama beyin yıkama derler ya onu yapıyorlar her görüştüklerinde.

Sen sen olmaktan çıkmışsın
Sırf sevdiğin mutlu olsun diye
Üstüne birde vefasız çıkmış
Emekler çöp

Neyse tecrübe olur sizin için
Bi daha ki ilişkinizde kendinizden bu kadar ödün verip göklere çıkaramazsınız hayatınızda ki kişiyi

Kesin tavrınız kararlı oluşunuz çok güzel
Zaman herşeyin ilacı

Güzelce makyajınızı yapın çıkın gezin dolaşın
Özgürlüğün tadını çıkarın
Hayırlısı böyleymiş

teşekkür ederim. cahil deģil 5 üniversite okudu bir çok sertifika o bu dolu ev. ve 30 yaşında. ama beyin yıkama derler ya onu yapıyorlar her görüştüklerinde.
E pes diyorum. Maalesef benim eşime de aynısının yapıldığını anladım. Mesela, Ben çok üzülüyorum sizi çok seviyorum nasılsın demedi morali bozuktu ama demeliydi biz ne yaptık ki... İnsan kadın perişan oğlum al gönlünü der. Bunlar çok aptalca. Ben yaşıma konumuma yakıştıramadım. O yakıştırıyor. Hakkımızda hayırlısı.

evet

Taviz tavizi doğuruyor bir yerde insan artık bunalıyor devam edemiyor siz çok taviz vermişsiniz benim gibi. Ben ce sizi yeterince sevmiyır kıymetinizi bilememiş insan üzülüyor tabi umursamayınca ama döncecek bu adam geri asla da kabul etmeyin mutlu olunmaz böylesiyle

Cok haklısınız, bende artık tahammül edemedim, kavgalar uzamasın diye özür dilerdim, onun bir gün bunu kullanıcağını hiç tahmin etmezdim. Daha öncede bu tür kavgalarımız olduğunda ( yani ayrılma aşamasına gelindiğinde) pişman olup bana geri dönerdi, sensiz yapamam seni bırakmam derdi ama bu sefer dönmiyecek, eminim. sorun ailelerde de oldu, barışmamızı kimse istemedi, benim ailem korktu güvenemedi tekrar, onun ailesi ne düşündü bilmiyorum. Kendisi ailesine aşırı düşkün..

Zamanla herşey geçecek. Ben evlendim de ne oldu nişanlıyken atmadığıma o yüzüğü bin pişman oldum
Anlıyorum.. bende artık ben olmaktan çıkmıştım, içimden artık gelinlik bile bakmak gelmiyordu, son tartışmada da noktayı koydum. Asla affetmem ama inşallah pişman olur, aileside, oda..

Dönmesin canım hayır gelmez zaten gerektiğinde senin de nazını çekecek biriyle ol tek taraflı alttan alma fedakarlık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…