Nişanlımdan ayrıldım..

Evet banada tecrübe oldu, hatalarımdan öğrendim..
Öyle yapıcam, şuan sırf işime aileme ve arkadaşlarıma odaklanıcam :)

Anlıyorum.. bende artık ben olmaktan çıkmıştım, içimden artık gelinlik bile bakmak gelmiyordu, son tartışmada da noktayı koydum. Asla affetmem ama inşallah pişman olur, aileside, oda..
A benim güzelim o pişman olsa ne olmasa ne seni mutlu edememiş burnundan getirmiş şimdi pişmanı. Dese ne fayda ego tatmini etmeye bile değmez

A benim güzelim o pişman olsa ne olmasa ne seni mutlu edememiş burnundan getirmiş şimdi pişmanı. Dese ne fayda ego tatmini etmeye bile değmez
Doğru söylüyorsunuz, herhalde ben bu duyguları içimde tutarak hiç atlatamam bu ayrılığı. Allah hakkımızda olan hayırlısını nasip etsin, önüme bakmalıyım

Yok insanlar ne der benim hiç bir zaman umrumda olmadı, en iyi iki insan bile anlaşamıyabilir bu çok doğal birşey, benim ondan başkası hiç hayatımda olmadı, ilk aşkımla evlenmek istiyordum herzaman ama nasip değilmiş demek ki, nekadar acısa da. Boş durmuyorum çok şükür artık ilgilenmem gereken bir insan azaldı hayatımdan, kendime ve hayallerime daha çok vakit ayırabilirim :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Doğru söylüyorsunuz, herhalde ben bu duyguları içimde tutarak hiç atlatamam bu ayrılığı. Allah hakkımızda olan hayırlısını nasip etsin, önüme bakmalıyım
Kim ne derse desin pat diye unutmazsın zaten sadece zaman geçtikçe daha iyi olacaksın sonra geldi geçti diyeceksin sadece sürekli bu konuyu düşünmemeye çalış çok aklına geliyorsa kalabalık yerlerde yürüyüş yap en basitinden dikkatini hep başka şeylere ver

Ailemin ya da arkadaşlarımın beni üzgün görmesini de istemiyorum. Bunlar hep yük benim için. Gezmeyi çok seven bir insanım ama artık hiçbirşey yapmak istemiyorum, çok uyuyorum, kendi işlerime fazla odaklanamıyorum..

Lise de tanıştığım başka bir bölümden biriyle üniversite bitene kadar konuştum 6 yıl. Çok seviyordum,onun da beni sevdiğini biliyordum. Ama olmadı kader diyelim. Sonra eşimle tanıştım bana ilgili temiz kalpli iyi bir ailenin çocuğu dedim çevremdekilerde yakışlı dedi başladım ilişkiye. 3 sene onunla konuştum nişanlılık dahil. hiç bir zaman beni kıskanmadı yok onu yapma bunu yapma deemedi hala da demez. Ama pişmanım. Keşkelerim çok. Evlilik zor bir iş,sadece tek tarafın kürek çekmesiyle yürümüyor o sandal.. O yüzden üzülme lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…