Bende artik oyle düşünüyorum yapamıyorum demekki oda yapaniyor ki mutsuz yasim daha genç. Ben bu yasta bu kadar ezilip her fun aglayamam kayinvalidem in bagirislarina tahammül edemiyorumHadi sen kucuksun evlenecegin kiside cocuk daha laflarindan belli sizin is yaş evlenirsen mutlu olamicaksin sivrikosede bunu buraya yaziyor okadar net
Ben terslestim diye bana bagirirdi onun anne babasiyla kötü olcakmisimBen ugrasamam diyerek çıkın işin içinden, hem nisan atmakta birşey yok bence. Hem kuzeni kim ki size karisabiliyor, yaklaşık bir durum başıma geldi, istersen benim yerime geç kendin evlen dedim. Ailecek tuhaflar sanırım.
Vazgec bencede evliyken bosanmak daha zor yipratir insani daha simdiden boyle ezdiriyor seni .. evlennce duzelmez daha beter olurBende artik oyle düşünüyorum yapamıyorum demekki oda yapaniyor ki mutsuz yasim daha genç. Ben bu yasta bu kadar ezilip her fun aglayamam kayinvalidem in bagirislarina tahammül edemiyorum
Anladığım kadarıyla en az hasarla ayrılmak istiyorsunuz, ailesini hiç öne surmeyin o zaman, ben evlilikten emin değilim, çok aceleye gelsin istemiyorum diyerek ertelemeye çalışın. Alışveriş yapalım dediğinde de bahaneler turetin.Ben terslestim diye bana bagirirdi onun anne babasiyla kötü olcakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?