Yeni üye oldum . Umarim dogru şekilde yazmışımdir. İçimi buraya dökmek yorum almak istedim. 5 aydir sozluyum. Önümüzdeki ay nişan var. 6 aya dugunum. Ama çok mutsuzum. Sozlumu çok seviyodum. Yaşımız 21 23. Ben daha okuyorum. Sözlüm evlenmeyi cok istediginden okulun bitnesini beklemedik hersey halledilir ceyiz falan önemli değil dedi. Bizim adetlerimiz daha degisiktir. Kinamizda özel kiyafetler giyeriz. O da halledilir yeterki kızınızı verin diye esti en başta. Sözlendik hersey degisti yapılanlar sürekli yüzüme vurulmaya baslandi. Sözlüm cok mutsuz masraf yapıyormuş ki ben herseyin ucuzuna bakıyorum. Ailem durumlari cok iyi olmamasina rağmen calismadan evlenme istegime hiç ses cikarmadi. Ceyizimi yaptilar beyaz esyami alicakklar. Ama bizde yatak odasi almak ayiptir. Ben sozlumu bunu soylemistim yuzu asildi falan. Ama babam olsun kizim damadim zorlanmasin borca girer yaparim dedi ama surpriz olsun istedim soylemedim. Neyse dün kuzeni durup dururken bizde yatak odasi alinir yapılır yapilmazsa ayip hep sizin adete degil bizimde adete uyulcak diye bir terslesti. Bende uc yaş küçük. Neyse sozlume kizdim o sinirle senmi soyledin diye. Evde telefonda bagirdi demedigini birakmadi kaynim gorumcem kayinvalidem duymus. Kaymimda nisanli ,istenmeyen gelin eltim ,hemde ona bile gitmis durum benim yatak odasi olayim. Oda cok agrima gitti o istenmemesine ragmen hepsi o gelinin karisisnda el pence cunku kaynim oyle istiyor agizlarini actirmiyor.Sonra kayinvalidem beni aradi benim oglumu uzemezsin hemen gonlunu al ara dedi aradim bide . Kendi annemde cok kizdi sen misin erkek pesinden kosuyosun diye . Neyse bugun yine kayinvalidrm aradi oglunu zorladigimi maddi acidan onun cok mutsuz oldugunu elbiseler istedigimi ona bile bos konustugumu ogluna bole konusmamam gerektigini soyledi. Yinede yapamiyosan canin saolsun kizim demedi. Annemlede konustu ayni sekilde onunlada konusmus . Nisanlim benim parttime bile calismama izin vermezken yatak odasi beyaz esya halilar perdeler ceyiz alyanslar istiyor bana aldigi diktirdigi iki elbise olay oluyor artik yoruldum. Bu saate kadar sozlumle hic konusmadik agrima gidiyor. Ben kiz tarafiyim ama hissetmiyorum yasca kucuk biri yuzunden sozlum bana demedigini birakmadi ezdirdi. Cok soğudum. Adam olarak goremiyorum onu. Anneminde agzini arıyorum nisani atsam ne olur diye. Birkac kez bizde kaldi evi uzak diye. Ama tabiki aramizda bisey olmadi ailemle oturduk hep. Babam atsam kizarmi diye korkuyorum. Annem senin mutlulugun onemli diyor ama üzülüyor. arada kaldim kayinvalidemin karismasi onun beni ezdirmesi alinanlarin bu kadar goze batırılmasi ceyiz konusundaki baskilari ailedende nisanlimdanda soguttu . Napicam bilsem.. beni rezil etnesine tepedeyken ayak algina aldirmasini afedemiyorum seviyorum ama inu istemiyorum kayinvalidem iyi olun cilveli konusun diyor ama aradiginda nasil konuscagim bile bilmezken .ararsa tabi. Sıcak davranamam