Nisanlimi aldatmis mi oluyorum fikir verirmisiniz??

Eski sevgilin bir yorum yapar, nişanlın görür, al sana olay...

Değer mi ya, geçmiş gitmiş birine "bak ben de mutluyum" mesajı vermek için şu aldığın risk?
Yok bnm nisanlim face kullanmiyo bnm cnmi yaktilar zamaninda smdi mutlu oldular bnde iste bak bende mutluyum demek istedm

Yok bnm nisanlim face kullanmiyo bnm cnmi yaktilar zamaninda smdi mutlu oldular bnde iste bak bende mutluyum demek istedm
dedin de ne oldu? sence umurlarında mı? belki de kahkahayla güldüler sana, kendini daha da küçük düşürmüş oldun.

Canım sonuçta resimleriniz var di mi? Tanıdık biri görüp, nişanlına gösterebilir.

Hem böyle yaparak aslında "hala seni umursuyorum" mesajı veriyorsun.

Konunda yazdığına göre iki sorun var. İlki senin çocukça bir nispet yapman,başkalarına bir şey göstermeye çalışarak kendini küçük düşürmen çünkü eminim umrunda olmamıştır ve o görsün diye çırpındığını anlamıştır.

İkinci sorun da (ki bence asıl önemli sorun bu); nişanlının kıskançlığı,seni kısıtlaması,neyi nasıl yapacağına karışması,sosyal hesabına bile karışması. Ben şahsen koyun gibi güdülmek istemem,benim aklım da yerinde akıl sağlığım da.Beni yönetecek değil,yanımda olup beraber karar alabileceğim bir insan isterim.

1. si eski sevgiliniz neden hala sizde ekli?
2.si daha nişanlanir nişanlanma amaciniz direkt eski sevgilinize msj vermekse, sizin kafaniz hala eskilerde. ( her ne kadar bunu kabul etmesenizde)
3.su nişanlinizin size açma demesine rağmen siz hesabinizi açmissiniz, arkasindan iş çevirmişsiniz bir de amacinizi duysa ne olur orasini kestiremiyorum bile.
Neresinden bakarsan bak yanliş yapmişsin.

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
Nisanlin face kullanmani sorun etmese ve hesabin acik olsa bile, eski ve evli sevgiline nispet dusuncenin olmasi cok cok cirkin.. Neyin pesindesin ki?

Ona duydugum sey sadece nefret bnm cnm yandi iste bende bak mutluyum dusmedim ayaga kalktm dye yaptm
Söylediğin şey eski sevgilini tam olarak hayatından silemediğini gösterir sadece. Eğer birini hayatından sildiysen ne nefret ne üzüntü ne özlem hiçbirşey hissetmezsin. Ne evlenmesi ne çocuk sahibi olması umurunda olmaz. Onun hakkında kazara bir yerden birşey duysan bile güler geçersin. Sen onu aklından ya da izlerini hayatından silemeden yeni bir ilişkiye adım atmışsın, ben öyle gördüm

amaç nişan fotosu atmak değil nispet yapmak bu da saçmalamak

Evli barkli adam sizi birakmis gitmis evlenmis o resimleri gorse bile ne olacak sanki?

Ic gecirip gozleri mi dolacak zannediyorsunuz?

Buyuk ihtimalle ha komsunun nisan resimlerini gormus ha sizin yani umrunda olmayacak.

Zaten sizin baskasiyla nisanlanmanizi umursayacak biri olsaydi sizi birakip gidip baska biriyle evlenmezdi.

Kendi icinde mutlu olanin baska insanlarla derdi olmaz.

Birakin eski sevgiliniz gormus mu gormemis mi duymus mi duymamis mi? Siz nisanlinizla mutlu olmaya bakin.

Yani aldatmak sayılmasa da baya yanlış bişey yapıyorsunuz. Nişanlınız olsaydım şayet ben olay çıkarırdım. Ki hele eski sevgili bağlantısını kursaydım yakar yıkardım diye düşünüyorum. İnsan kendisini kullanılmış, nispet yapılmak için harcanmış hisseder. Ki etraftan şurdan burdan ortak arkadaşlardan duyması laf arasında geçmesi işten bile değil.

Bakın benim sevgilim de fotoğraf paylaşmaz, ikimizin özelini paylaşmamı da doğru bulmaz. Bizim özelimiz biz mutluyuz yeter der. Ben de ona katılsam da sevgilisiyle güzel resimler atanları görünce bi imrenme olmuyor değil. ama hiç böyle bişey düşünmemiştim. İyi cesaret sizinkisi:KK70:

Çok gereksiz bir hareket. Bir an evvel eski sevgilini sil. Hesap açmak neden yasak, onu da anlamadım ama sizin tercihiniz bunu kabullenmek...

Demekki icinde biseyler dinmemis olacakki gidip nisanlinin arkasindan boyle seyler yapiyorsun! Evlilikteki temel kural saygi ve guvendir. Sen karsindaki insandan bekledigin guveni saygiyi kendin veremeyeceksen niye nisanlandin? Belki bunun adi aldatmak kadar agir bisey degildir ama resmen kandiriyorsun adami

Asla eskilerde dglm ben nisanlima cok asigim sadece eski sevglm benm cnimi cok yakmisti bana en buyuk kotuluklerdn brisini yapti gtti baskasiyla evlendi bende nispet olsn istedm okdr

Eskilerde değilim diyorsun ama eski sevgilini hala neden silmedin hesabından? Nispet için kimse kimseyle evlenmez seni sevseydi seninle evlenirdi....
seninle evlenmese bile en azından gidip başkasıyla evlenmezdi bekar bekar beklerdi

Olgunca davran ve sözünde dur

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
nişanlınız fazla kıskanç okey ama sizde davranışınızın normil mi sizce? neden hala eski sevgiliniz sizde ekli ve neden onu kıskandırmaya çalışıyorsunuz gereksiz işler.zaten kıskanç bir sevgiliniz vr sonuçlarını düşündünüz mü.umarım gerçekten nişanlınınızı seviyorsunuzdur.

Baskasina mutlulugunu ispatlamaya calisman. Hala o kisiyi onemsedigin ve aklinin bir kosesinde oldugunun habercisidir.

Ben birini seviyor olsam nisanlansam.eski sevgilim aklima gelmezki o mutluluktan.
Aldatmis oluyorsun cok agir olur. Oyle birsey yok ama insan onemsedigi ve hala aklinda olan birine nisbet yapar.
Hem nisan resimleri bir tek senin degil, nişanlinla olan bir ozel. Ikiniz karar verebilmelisiniz paylasip paylasilmayacagina. Ne tek basina senin ne tek basina onun.

Back
X