Nisanlimi aldatmis mi oluyorum fikir verirmisiniz??

konunun seviyesi hakkında yorum yapmayacağım :)

facebook kullanmana izin vermeyen nişanlı, o izin vermiyor diye gizli gizli face açan eski sevgiline nispet yapmak için foto paylaşan sen... ikiniz de evliliğe hazır görünmüyorsunuz.
çok mu zor, sen benim sosyal hayatıma karışamazsın diyip göstere göstere sosyal medya hesaplarını açmak, eski sevgiliyi silip, umursamayıp istediğin paylaşımı yapmak?
şimdiden bu kadar yasak ve kısıtlama getiriyorsa ve sen bunları gizlice aşmaya çalışıyorsan bu iş yaş.

Eski sevgilinde aklın kalmış, aldatmış olur muyum diye soruyorsun.
Çoktan unutmuş olman gerekirdi, sen hala nispet yapma derdindesin.

yaptığın yanlış..ama nişanlınında yaptığı yanlış..herşeyin aşırısı zarar...evlenince dahada kötü olabilir...

Neyin kafasını yaşıyorsun birde evliliğin temeli dürüstlüktür

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????

Bence yaptığında bi şey yok. Eski sevgiliyi unutsa bile insan yaşadıklarını, üzüntülerini, kırgınlıklarini unutamayabiliyor hatta bunlar insanın canını daha da acıtıyor.. Hem nişan fotoğraflarını facebook'a koymak da gayet normal bi şey millet en saçma sapan olayda bile resim koyuyor

Ama benim anlamadığım sadece bir kişi çıkmış da nişanlının kıskançlığından bahsetmiş. Bence yazdığınızdaki asıl sıkıntı bu nasıl kabul ediyorsunuz böyle bi şeyi anlamak mümkün değil. Beni kalabalık yerlerde oturmuyor demenize hele inanamadım. Bence yol yakınken ayrılın böyle, kusura bakmayin ama, manyak bi adamdan

benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????

İlk olarak nişanlının normal davranmadığı muhakkak. Bu kadar özgüvensiz bir insanla nasıl ömür geçer bilmem? Zor bir evlilik olacak haberin olsun.

Diğer taraftan eski sevgiliyi hala face tutmak daha bir tuhaf davranış. Biten bitmiş diyeceğim de sende bitmemiş belli ki.
Evet bana göre eski sevgiliyi hala face te bulundurmak aldatmadır.

Son düzenleme:
Eski sevgili neden hala Facebook ta ekli durur anlamıyorum
Hata üstüne hata
Mutlulugunu paylaşmak senin hakkın ama sen bunu eski sevgilinin gozune sokmak için yapmişssşn yakısmamiş

Normalde sizin sosyal medya hesabınıza karışması yanlış ama sizin davranışlarınız nişanlınızı haklı çıkarıyor. Siz iletişim için değil nispet yapmak için kullanıyorsunuz hem de eski sevgilinize, hem de evli barklı adama, Eski sevgilinizin gram umrunda olacağını sanmıyorum, ve sadece bunun için hesabı aktive ettiğinizi farkederse bunu bile sanmıyorum ama gülünç duruma düşersiniz. Sizi incitmiş olsalar bile şuanki mutluluğunuzun onu unutturması gerekirdi, sonuçta değmeyen bi adammış, siz şimdi sevdiğiniz biriylesiniz, geçmişte yaptıkları size artı katıp sizi güçlendirirp yola devam etmenizi sağlamalıydı, Ama nefret dediğiniz şeyde neden benle değil o kızla evlendi diye düşünüyosanız, bence evlenmeden önce biraz daha düşünün nişanlınıza yazık etmeyin, kendisini sevmeyen biriyle evlenmiş olmasın adamcağız. tüm mecralardan eski sevgilinize olan bağları silin, facebookda resim paylaştığınızı da nişanlınıza söyleyin, ortak kararınıza göre açık kalsın ya da kapatın. Ama gizli gizli iş çevirmeyin, bi arkadaşınız yanında facebookta ki resimlerde görmüştüm bla bla dese, güvenilmez bi insan olacaksınız, haberi olmasa bile nişanlınızdan dürüstlük bekleyebilmeniz için dürüst olmalısınız

Hayatımız Facebook olmuş. Herşeyini paylaşan insanlar hatta anasını felç olmuş ameliyata girerken resmini çekip Facebook ta paylasanlar bile var. Acizlik başka birşey değil... Senin de aklında ex sevgili kaldı galiba böylesi kıskanç nişanlıni hiçe sayıp Facebook acabildigine gore

Daha okurken bunu birisine nispet olarak yaptığınızı anlamıştım zaten ve yazmışsınız sonuna. Eğer nişanlınızda sizin gibi sosyal medya hesaplarını kapattıysa sizden de bunu rica edebilir. Paylaşım yapmanın gereksiz olduğunu düşünebilir. Ayrıca eski erkek arkadaşınız evlenmiş yuva kurmuş hala niye sizin facebook listenizde duruyor? tabii ki ondan haber almak için değil mi? ve şimdide nişanlandığınızı öğrenmesi için listeniz tutuyorsunuz yani bir şekilde o insan görüşmeseniz de aklınızda.

Bence bu hoş bir şey değil siz artık nişanlısınız ve aklınızın başkasında olmaması lazım değil mi? aynı şeyi nişanlınız yapsa fark etseniz tepkiniz ne olurdu? szin nişanlandığınızı öğrense ne olacak sizi sevse ayrılmazdı başkasıyla evlenmezdi ne olacak yani üzüleceğini mi sanıyorsunuz üzülürse mutlu mu olacaksınız?

Neden böyle gereksizce bi paylaşım yaptınız anlamadım doğrusu,nişanlınız doğru demiş: "kime neyi ispat etmeye çalışıyosun" derken sırf eski sevgiliniz (ayrıca evli barklı adam) görsün de üzülsün diye mi böyle bişey yaptınız.Beraberlik,evlilik fedakarlık ister.Madem nişanlınız gerek yok demiş neden hesabınızı tekrar açıp istemediği halde resimleri eklediniz... Siz hala eskilerdesiniz bence :KK51:
yazdıgının kelımeyı gereksızce degilde geriz...lıca anladım...dedımkkı ıste içimi okumus:)))))))
kkonuya gelınce kızım yollar cizilmıs imzalar atılmıs sözler verilmiş ...sen ona gösterip yapsan ne olur yapmasan ne olur..

O eski sevgilinin eşi seni onun facebook profilinde yakalarsa sen asıl tantanayı o zaman gör ya da senin sevgilin facebook'unu öğrenir de beyefendiye tanık olursa.

Siz eski sevgilinize göstermek için mi nişanlandınız?

Bugün bunu yapıyorsanız. Yarın ne olmaz. Ben size hiç güvenmedim şahsen.

bu birliktelıgın sonunuda kocanıza asık mısınız sorusunu görücez gibime geliyor

Back
X