Nisanlimi aldatmis mi oluyorum fikir verirmisiniz??

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
tabiki yanlıs... emın ol yalan bır gun patlar ozaman daha zor durumda kalırsınız bırakın arkadaslarınız gormesın nısan resımlerınızı cok mu onemli? istemıyorsa yapmayın yapmak ıstıyorsanız nişanlanmasaydınız böyle bır adamla değişir diye yola cıkmayın degısmıyorlar cunku

Bence
1 hala ekli olması hata..
2 böyle kıskanç adam evlenince ne olacak bilemedim..
3 ilerde umarim daha büyük sorunlar olmaz.
4 illaki duyar nisanlin ya çocuğu sil nisanlina soyle face i
Yada hepsini toptan sil

..ayrıca çocuk sana kotuluk yapmamış eskisi yani
Nisanlima aşığım demissin eskisiyle iyiki ayrildin ki şimdiki nisanlinla bir yola girdin bence böyle dusunsen eskisi umrun olmaz

Sevgilinden gizli böyle birşey yapmasaydin. Eski sevgilini de arkadaş eklemen ne mana anlamadım. Erkek arkadaşının yerine koy bi kendini

Sacmalama ya. Olan olmus sen acaba o eski sevgilinin umurundamisin ki aynisini evlenince senin esin icin yapsalar? Kendn diosn evlenms cocuk seni dusunse evlenmezdi demi.
Bu arada aldtmak neresinde yahu bunun ama yalan soyluosun ve eminim bunu nisanlin yapsaydi sinir krizleri icerisinde burada konu acardn .:işsiz:

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????

bence siz şakasınız. Allah aşkına kendi hayatınıza bakın ya bırakın başkalarına ibret olsun diye bişeyler paylaşmayı.
nişanlanmışınız işte daha eskiyi meskiyi ne düşünüyosunuz.
aldatma mı bilemem ama çok saçma buldum. gereksiz.

Sevgili kıskanç aşırı kısıtlayıcı, (bence büyük bir güven problemi var sevgilinin), sen de ondan gizli kullanıyorsun yani öğrenirse kizacak ve bu riski alıyorsun
Ama bu riski alma sebebin yakin zamanda evlenen eski sevgiliye nispet yapmak!
Yani bana yansıyan, iliskisi düzgün gitmediği ve icine sinmedigi halde bir şeyleri oldurmaya çalışan birisin; sevgilini/nişanlını sevmiyorsun, eskiyle de kafanda bir seyler netlesmemis
Once geçmişi oldugu yerde bırak, zaten evlenmis yuvasını kurmus senden ona ne
Sonrasında iliskini gözden geçir
Ayrica yasina göre yeterince olgun tavırlar sergilemiyorsun

Eski sevgilin ekli olmasaydı sıkıntı yok.Gencecik kızsın ,en güzel anlarını paylaşmayacaksın da neyi paylaşacaksın..Bir sakınca görmedim bunda.

Bazı yorumlar da ne gerek vardı demişler,ben de bunu anlamadım.Yahu sizin hiç özel ve güzel bir gününüz olmadı mı,sevdiklerinizle paylaşmak istediğiniz.Buna karşı çıkanların kim bilir ne fotoları vardır facebook vs de

Konu sahibi ,eski sevgilini sil önce ve sonra sevgiline böyle anları paylaşmak istediğini,böyle şeylerin her zaman yaşanacak şeyler olmadığını söyle.Kıskanılacak bir şey değil bu.

ayni seyi o yapsaydi ne hissederdin

Te
Eski sevgilin ekli olmasaydı sıkıntı yok.Gencecik kızsın ,en güzel anlarını paylaşmayacaksın da neyi paylaşacaksın..Bir sakınca görmedim bunda.

Bazı yorumlar da ne gerek vardı demişler,ben de bunu anlamadım.Yahu sizin hiç özel ve güzel bir gününüz olmadı mı,sevdiklerinizle paylaşmak istediğiniz.Buna karşı çıkanların kim bilir ne fotoları vardır facebook vs de

Konu sahibi ,eski sevgilini sil önce ve sonra sevgiline böyle anları paylaşmak istediğini,böyle şeylerin her zaman yaşanacak şeyler olmadığını söyle.Kıskanılacak bir şey değil bu.
Tesekkurler:)

Eski sevgilisine nispet yapmayi dusunen bir kadinin nisanlisini sevdigini dusunemem ben uzgunum .

Daha simdiden kafanda bunlari dusunuyorsan
Ileride bi yerde gordugunde vs . Iletisime bile gecebilirsin .

Ozur dilerim ama gorunen bu .

Sevgilin cok kiskanc ve seni kalabalik yerlerde oturtmuyor. Is hayatinda sorun olmaz mi senin icin?
Seni sadece sevgilin ve sen ilgilendirmeli bence. Baskalarinin dusunceleri degil. Digerleri seni mutlu sanmis, mutsuz sanmis ne farkeder ki?

Yapman gereken şu "nişanlım benim yaptığımı yapsaydı ben ne düşünürdüm" diye empati kurmak. Bu sekilde sorunun cevabını almış olursun

Aynısını nişanlın yapsa ne hissederdin?

Eski sevgilinizi seviyorsunuz hala ki nisbet yapiyorsunuz
Yazik nisanliniza ve eski sevgilinizi esine

Rahatsız olduysanız dondurun hesabınızı.
Adam onayda vermemiş duysa gereksiz yere aranızda gerilim olur.

Back
X