Nisanlimi aldatmis mi oluyorum fikir verirmisiniz??

Bence yanlis yapmissiniz
Eger suan nisanlinizin sizi cok sıktıgından sikayetciyseniz durumun evlenincede degismeyecegini bilin boyle mutlu olun degisecegini dusunurseniz uzulebilirsiniz abla nasihati olsun aklinizin bir kosesinde kalsin

Asla eskilerde dglm ben nisanlima cok asigim sadece eski sevglm benm cnimi cok yakmisti bana en buyuk kotuluklerdn brisini yapti gtti baskasiyla evlendi bende nispet olsn istedm okdr
Seni ozaman takmayan emin ol nişanlanmanıda mutlu olmanıda takmıcaktır nişanlını sadece kandırmış oluyorsun öğrendiğinde edeceğiniz kavgayı ve ondan önemlisi yıktığın güven ilişkisini düşün aynı şeyi o yapsa sanırım ortalığı kaldırıp kondurursun..

Asla eskilerde dglm ben nisanlima cok asigim sadece eski sevglm benm cnimi cok yakmisti bana en buyuk kotuluklerdn brisini yapti gtti baskasiyla evlendi bende nispet olsn istedm okdr
Nisanlima cok asigim diyorsun ama eski erkek arkadasinin canini yakmaktan da kendini alamiyosun.onemlibolan nokta ne biliyor musun? Eski erkek arkadasini canini yakacak kadar onemsiyosun hala demek ki.yoksa o defteri kapatmis olsaydin umrunda bile olmazdi ki bi de adam evlenmis.ne yami esini birakip pisman oldum dur nisanlanma evlenme mi diyecek sana ayaklarina mi kapanacak.anlamadim valla.yanlis yapmissin yani.gizli kapakli sevgiliden bisey saklanir belki bi yere kadar ama madem nisanlandiniz onu hayatina kabul ettin saklaadigin bisey olmamasi gerekir

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
Canm benm ciddi iliskiler guven ister nisanlinin haberi yok ve bu bir guven sorunu sen simdi bunu yaparsan ilerde de baska seyler yaparsin oncede yaptim diye bence yanlis yapiyosun nisanlini seviyosan yapma

Nasıl oluyor da sayfanızda tutuyorsunuz eski sevgilinizi
Vicdanınız rahat değil ki burada yazıyorsunuz
Lütfen ya kapatın facebookunuzu yada silin o eskiyi

Bence de kime neyi ispatlıyorsunuz?
Adamın eski sevgilisi hesabında ekli olsa kıyameti koparırsınız ama siz eski sevgilinize nispet yapıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama çok ergence.

10 aylik bir iliskim var 3 gun once yeni nisanlandik sevgilim cok kiskanc herseyime karisiyo beni kalabalik yerlere otutturmuyo cok geriliyo falan biz zaten uzun suredir facebook kullanmiyrz ama nisanlandigimiz icn herkese ve ozellikle bazi kisilere krsi mutlulugumu paylasmak istedim onada soyledim acip facebooka yuklesekmi diye oda kime ne ispat etmeye clisiyosun ki falan demisti neyse iste buyuzden nisandan beri gizli gizli facebookumu actim ve bizim nisan fotolarimizi falan paylastim sonucta onunla resimlerimi paylasiyrm ama sorun surdaki benm eski sevglm de ekli bu facede ve kendiside yeni evlendi bende icten ice brz da o benm mutlulugumu gorsun diye inat olsn diye paylastim icimi sogutmak icin yanlis mi yaptm silmelimiyim onu?? Nisanlima yanlismi yapiyrm aldatmismi sayilirim:KK43:((( kullanmayi birakmalimiym facebooku????
Evet nişanlını aldatmış oluyorsun üstelik eski sevgiline nispet uğruna..Yazık,günah çocukluk bu yaptığın.

Yani evlenmiş eski sevgiline neyi ispatlamaya çalışıyorsun ben anlamadım..
Yanlış yapıyorsun..

Direk silin ne gerek var istemiyorsa nişanlınız kime neyi göstereceksiniz intikam almaksa çoktan evlenmiş adam gitmiş.

Hahaha :) samimiyetini severim senin harbi kız eski sevgili hala facedyse ona nispet amaçlı da bişeyler yapılmak isteniyosa durum tehlikeli benden söylemesi

aynı şeyi o yapsa ve eski sewgilisi hala ekli olsa ne hissederdin??
kusura bakma ama aldatma olmasada alçaklık yapmış oluyorsun !!

Seviyosun ama onu da unutamamissin hala.yaptigin aldatmak degil ama yanlis! Eski sevgilini de sil bir an once...

seni görünce yanındaki karısından soğucak belki eskileri özleyecek belki karısı görüp yanlış anlayacak.. o zmn için soğuyacak mı..
bi rahat durun beeeah :63: neyin peşinde oldğnu kendn bile bilmiyosun

Bana komik gelen bu facede eski sevgilim ekli demişsiniz ya. Sanki kendi kendine eklendi o eski sevgili :KK70:
Aldatmak değilde saçmalıyorsun bariz.

Back
X