Nişanlımı aldattım mı ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ruuuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ruuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
305
2
96
İstanbul
Öncelikle yaptığımın yanlışlığının farkındayım. O yüzden beni yargılamanıza ihtiyacım yok. Anlatıp rahatlamak için yazıyorum.

Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz. Onu çok seviyorum. Kavga ettiğimiz bir gün internette ona inat girip erkeklerle chat yaptım. Bir erkek arkadaş edindim ve hergün derdimi ona anlatıyordum. Nişanlımla aramızda geçen özel olaylardan vs. de bahsediyordum. Nişanlımı ne kadar sevdiğimi de anlatıyordm tabi. Ne olursa olsun yanlıştı. Nişanlımla 3 gün küs kalmıştık. bu 3 günde oldu hepsi. Chat yaptığım adam konuyu cinselliğe getirmişti eyvahedigeldismile ben de taviz verip konuştum. 1-2 hafta konuştuk. Birbirimiz hakkında konuşmasak da, açık saçık şeylerdenn bahsediyorduk. Sonra içimi kemiren bu hatadan vazgeçmeye karar verdim. Ve o günden beri de girmedim bir daha chat ortamına. En çok üzüldüğüm nişanlımın bana olan sonsuz güveni. Ona anlatamam. Kendimi çok kötü hissediyorum senağlama :delphin: :sinifsinif:

Not:
O kişiyle konuştuğumuz sanal sex vs. değildi. Sadece nişanlımla aramızda geçen bazı şeyleri anlattım.

Son düzenleme:
yanlis yapmissin canim, sonucta hersey guven ustune kuruluyor. dusunsene ilerde evlendiginde 2 3 gun kus kaldiginizda oda oyle sacma sapan seylerle yetinmeye kalkarsa ne kadar rencide olursun.

herneyse canim olmuss sonucta onemli olan hatandan ders cikartip birdaha yapmamak. sanada ders oldu birdaha yapmassin. nisanlinla sana sonsuzmutluluklar diliyorum.

işte bende buna inanmıyorum
gerçekten seven insan bunu yapmaz demekki nişanlını sevmemişsin
kendini kandırma

bu tip durumlarda ben size hemcinsim olarak cevap vermek yerine, "bunu yapan bir erkek olsaydı tepkim ne olurdu" şeklinde cevap vermeyi tercih ediyorum.. evet nişanlınızı aldatmış oluyorsunuz benim görüşüme göre.. olayı elbette ki anlatmayın.. ancak bundan sonra "iç huzurunuz için" onun onurunu kıracak birşey yapmamaya gayret edin derim.. yerimseniben

ps: her ne kadar yargılamayın demişseniz de her cevaba hazır ve açık olun bence.. :1closedeyes:

işte bende buna inanmıyorum
gerçekten seven insan bunu yapmaz demekki nişanlını sevmemişsin
kendini kandırma

Seviyorum. Ki o adamla duygusal bişeyler konuşmadım. Hoşlanma vs. gibi değil sadece müstehcen şeyler ama birbirimiz hakkında değil. Yanlış farkındayım. Ama nişanlımı seviyorum. Lütfen bu tarz yargıda bulunmayın. Başınıza gelmesin.

bu tip durumlarda ben size hemcinsim olarak cevap vermek yerine, "bunu yapan bir erkek olsaydı tepkim ne olurdu" şeklinde cevap vermeyi tercih ediyorum.. evet nişanlınızı aldatmış oluyorsunuz benim görüşüme göre.. olayı elbette ki anlatmayın.. ancak bundan sonra "iç huzurunuz için" onun onurunu kıracak birşey yapmamaya gayret edin derim.. yerimseniben

ps: her ne kadar yargılamayın demişseniz de her cevaba hazır ve açık olun bence.. :1closedeyes:

Biliyorum bunu düşündüğüm için içim yanıyor ya zaten. Çok yanlış yaptım. :a015:

yanlis yapmissin canim, sonucta hersey guven ustune kuruluyor. dusunsene ilerde evlendiginde 2 3 gun kus kaldiginizda oda oyle sacma sapan seylerle yetinmeye kalkarsa ne kadar rencide olursun.

herneyse canim olmuss sonucta onemli olan hatandan ders cikartip birdaha yapmamak. sanada ders oldu birdaha yapmassin. nisanlinla sana sonsuzmutluluklar diliyorum.

Teşekkür ederim. Ondan başka birini hayal bile edemem aslında :gitme:

karsıdan bakıldıgında yanlıs gozukuyor evet ama 3 gun küs kalmıstık yazmıssın ve vicdan azabı cekiyorsun suanbelli oluyor.. bunu yapan bir erkek olsa o 3 gunluk kuslugu bahane eder ve aradan sıyrılmaya bakardı ama sen suan uzgunsun sevdigin icinde vicdan azabı cekiyorsun sevmedigin biri olsa bunu hissetmezsin..yaptıgın hata evet bundan sonrasına sen karar ver iliskini bozmak istemiyorsan unut olanları hic yasamamıssın gibi cunku herkesin hayatında yaptıgı hatalar var cok fazla kendini dusunupde bunaltma..eskiyi bırak gelecege bak

peki sevgilinle araniz daha uzun sure kotu olsaydi yada nisanlinizla iste, o kisiyle bulusmayi dusundunmu o kisi hayallerin arasinda yer aldimi. durust bir cvp bekliyorum..

arkadaşım bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.seven insan asla bunu yapamaz.ne olursa olsun hangi psikolojide olursan ol bi insan seviyorken hatta nişanlıyken nasıl olurda aldatır...yargılamayın diyorsun,pişmanım diyorsun ama çok büyük bir hata yapmışsın...seni teselli edicek hiçbir laf bulamıyorum şuan...

peki sevgilinle araniz daha uzun sure kotu olsaydi yada nisanlinizla iste, o kisiyle bulusmayi dusundunmu o kisi hayallerin arasinda yer aldimi. durust bir cvp bekliyorum..

kesinlikle buluşmayı düşünmedim. Hayallerimde yer almadı. Onunla o tarz şeyleri konuşurken de aklımda olan nişanlımdı ki ona da nişanlımın hayalimdeki tek erkek olduğunu söylemiştim. Bunlar savunma değil sadece olayın ayrıntıları. Ne olursa olsun çok çirkin bir iş yaptım. Nişanlım öğrense çok üzülür. :gitme: bana olan güveni sarsılır.

yoo aldatmış sayılmazsın.. sonuçta nişanlından bahsetmişsin bu çocuğa.. bekarım hayatımda kimse yok falan diyip görüşsen hadi neyse dicem.. cinsellik konusunu da o başlatmış sen de konuşmuşsun..o an sanal ortam diyip cesaret alıp konusmussunuz olabilir.. evet pişman olmuşsun.. engelle sil konusma bir daha gerek yok tatlım.. çok da sorun etme.. aldatmış falan değilsin.. ahh ahh keşke bütün aldatmalar böyle olsa..

arkadaşım bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.seven insan asla bunu yapamaz.ne olursa olsun hangi psikolojide olursan ol bi insan seviyorken hatta nişanlıyken nasıl olurda aldatır...yargılamayın diyorsun,pişmanım diyorsun ama çok büyük bir hata yapmışsın...seni teselli edicek hiçbir laf bulamıyorum şuan...

Aldatma mı tam olarak bilmiyorum. Ama yanlış yaptım. Sevmesem adamla görüşmeyi konuşmayı düşünmem gerekmez miydi :bbo:

yoo aldatmış sayılmazsın.. sonuçta nişanlından bahsetmişsin bu çocuğa.. bekarım hayatımda kimse yok falan diyip görüşsen hadi neyse dicem.. cinsellik konusunu da o başlatmış sen de konuşmuşsun..o an sanal ortam diyip cesaret alıp konusmussunuz olabilir.. evet pişman olmuşsun.. engelle sil konusma bir daha gerek yok tatlım.. çok da sorun etme.. aldatmış falan değilsin.. ahh ahh keşke bütün aldatmalar böyle olsa..

Teşekkürler yorumun için. Baştan chate girmem hataydı. Birdaha asla :olmaz:

aldatmış sayılmazsın bence de.

zaten bu kadar vicdan azabı duyman bir daha böyle bir boşluğa düşmeyeceğinin düşsen de en azından buna gerek duymayacağını gösteriyor bence

üzülme ilişkine dört elle sarıl,chatteki adamı da engelle ve sil

aldatmış sayılmazsın bence de.

zaten bu kadar vicdan azabı duyman bir daha böyle bir boşluğa düşmeyeceğinin düşsen de en azından buna gerek duymayacağını gösteriyor bence

üzülme ilişkine dört elle sarıl,chatteki adamı da engelle ve sil

zaten msn ime eklemedim. Chat sayfası üzerinden konuştum. Gerçekten sonradan düşündüğümde bu kadar ileri gidebildiysem aldatır mıyım diye korktum. Allahım göstermesin. Aldatmadan canımı alsın :a015:

Yanlış, bunu zaten biliyorsun.

Şu bir gerçek ki ne kadar seviyorum da desen, bu yaşadığın ,sizin duygusal olarak biraz koptuğunuz zaman da, kavga ettiğiniz, küstüğünüz bir zamana denk gelmiş. Altında ister istemez sevgi bağı yatıyor. Ama her koptuğumuz da elbette bu boşluğu doldurmayacağız.

Sana yapılmış olsa eminim ki hoşuna gitmez, inş yaşanmaz böyle şeyler bir daha.

Aldatmış sayılmaz yani?
Peki konuşulan seks muhabbetleri neyin nesi?

Aldatmış sayılmaz yani?
Peki konuşulan seks muhabbetleri neyin nesi?

o muhabbetleri bir kadınla konuşur gibi konuştum. O kişinin cinsel hayatı, benim cinsel hayatım, nelerden hoşlandığımız vs. aldatmış sayılır mıyım bilmiyorum ama gerçekten nişanlım yapsa ondan ayrılırdım :gitme: Ama ona anlatsam benden ayrılmaz, sadece üzülür. ve güveni biter.

Bende aynen böyle düşünüyorum.

Back
X