• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımı aldattım mı ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ruuuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Walla seven insan bunu yapamaz biz 1 gün küs kalamıoduk sevgiliyken kavga edince içim içimi yerdi başka birşey düşünemezdim bırakın chatleşmeyi yani. Bence sakın ona bu durumu söleme güvenini zedelersin. Güven kazanmak çok zordur ama kaybetmek çok kolaydır. Hatanın farkında olman güzel tekrar etmediğin sürece sorun yok unut gitsin.

sen buraya konu actınya burdan kendini daha kotu hissedip gitmek istiyorsan yapılan yorumları oku cevap yaz insanların aldattın deyislerine..ama yok ben olaya bir sunger cekmek istiyorum ben aldatmadım.. o insanla konusurken neler dusundugumu bir ben biliyorum diyorsan da konuyu kapattır ve kendi huzurunu kendin yaratıp sevgilinle mutlu mesut hayatına devam et..yoksa bu konuda burdan cozum alamazsın daha once bende denedim erkek arkadasım beni askerden gelince bırakıcak mıs bu kanıya vardılar sadece askerde zaman gecirmek icin benle barısmıs..ben bu insanlar dinleseydim simdiye ayrılmıstım sanırım umarım anlatabilmisimdir

Teşekkürler arkadaşım haklısın. Bilmiyordum ben yeni üyeyim. Herkes dertlerini yazmış ben de yazayım dedim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

Herkese : Ayrıca Nişanlıma uygun bir zamanda söyleyeceğim bunu

Back
X