• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımı aldattım mı ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ruuuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam eskisinden daha cok baglanırdım sevgilime buda hayatımın bir kosesinde kendime kotu bir ornek olarak kalırdı sevgilime her kızgınlıgımda kuslugumde aklıma gelir ve hareketlerimi ona gore ayarlardım..olan olmus artık hayatını bunu dusunerek mahfetme

ben olsam eskisinden daha cok baglanırdım sevgilime buda hayatımın bir kosesinde kendime kotu bir ornek olarak kalırdı sevgilime her kızgınlıgımda kuslugumde aklıma gelir ve hareketlerimi ona gore ayarlardım..olan olmus artık hayatını bunu dusunerek mahfetme

evet eskisinden daha çok bağlandım. En çok üzüldüğüm şey o beni sütten çıkmış ak kaşık sanıyor eyvahedigeldismile

o muhabbetleri bir kadınla konuşur gibi konuştum. O kişinin cinsel hayatı, benim cinsel hayatım, nelerden hoşlandığımız vs. aldatmış sayılır mıyım bilmiyorum ama gerçekten nişanlım yapsa ondan ayrılırdım :gitme: Ama ona anlatsam benden ayrılmaz, sadece üzülür. ve güveni biter.

Bırak allah aşkına sende nişanlın aynısını yapsa aldatıldım diye yazıp dururdun...
Şimdi ise sen yapınca aldatmış mı oluyorum diyorsun...
Arkadaşlarında aldatmış olmaz demesiyle vicdan mı temizliyorsun kendini mi rahatlatıyorsun.
Bal gibide aldatma başka bi erkekle seks muhabbeti cinselliklik bunları konuşmak ne oluyor ki?
Birde kalkmış nişanlım yapsa ondan ayrılırdım diyorsun.
Umarım yaptığın ortaya çıkar ve nişanlın senden ayrılır...
Böyle diyorum çünkü kendi yaptığına bakmadan nişanlın için ayrılırım kelimesini kullanıyorsan sende bu ayrılığı hak ediyorsun..
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyor ama burda okuyupta cvp vermemekte imkansız bi hal alıyor bi süreden sonra!

Bırak allah aşkına sende nişanlın aynısını yapsa aldatıldım diye yazıp dururdun...
Şimdi ise sen yapınca aldatmış mı oluyorum diyorsun...
Arkadaşlarında aldatmış olmaz demesiyle vicdan mı temizliyorsun kendini mi rahatlatıyorsun.
Bal gibide aldatma başka bi erkekle seks muhabbeti cinselliklik bunları konuşmak ne oluyor ki?
Birde kalkmış nişanlım yapsa ondan ayrılırdım diyorsun.
Umarım yaptığın ortaya çıkar ve nişanlın senden ayrılır...
Böyle diyorum çünkü kendi yaptığına bakmadan nişanlın için ayrılırım kelimesini kullanıyorsan sende bu ayrılığı hak ediyorsun..
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyor ama burda okuyupta cvp vermemekte imkansız bi hal alıyor bi süreden sonra!

Beddua etmene gerek yok. Nişanlım bunu duysa da benden ayrılmaz merak etme, ben ayrılırım çünkü aşırı kıskancım. Kendimi savunmuyorum derdimi paylaşıyorum. Suçsuzum demiyorum. Boşa topa tutmanıza gerek yok.

zaten msn ime eklemedim. Chat sayfası üzerinden konuştum. Gerçekten sonradan düşündüğümde bu kadar ileri gidebildiysem aldatır mıyım diye korktum. Allahım göstermesin. Aldatmadan canımı alsın :a015:

tamam o zaman bir daha girme o chat sayfasına olur biter

yıpratma bu kadar kendini

aldatmamışsın ki zaten

otokontrolü olan ve nişanlını seven birisin

hem bu kadar vicdan azabı çeken birisinin kolay kolay aldatabileceğini sanmıyorum zaten :)

nişanlına odaklan ilişkinize dikkatini ver artık kendini suçlama

mutluluklar dilerim

Bu olayı erkek arkadaşın yapsaydı tepkin ne olurdu cok merak ettim...?
Herşeyden önemlisi kendi kişiliğinden ödün vermişsin...
Hiç tanımadığın birkaç gündür sadece sanalda muhabbet edebildiğin insana...
Nasıl olurda kendi özelinden birşeyler verebilirisin...Cinsellikte cabası...
Aldatmayı sadece başkalarıyla gezip tozup elele tutuşmak olarak algılama...
3 gün içerisinde de olsa hayatında o insana yer vermişsin.
Nişanlından bahsetmiş olabilirsin...Eğer o insan sadece dertlerini dinleyecek olsaydı..Konuyu cinselliğe getirmezdi...
Üzgünüm bana göre bu durumda sen nişanlını aldatmış oluyorsun...

Beddua etmene gerek yok. Nişanlım bunu duysa da benden ayrılmaz merak etme, ben ayrılırım çünkü aşırı kıskancım. Kendimi savunmuyorum derdimi paylaşıyorum. Suçsuzum demiyorum. Boşa topa tutmanıza gerek yok.

Beddua etmiyorum.
Yazdıklarına göre düşüncemi yazıyorum. Ayrıca o kadar büyükte konuşma diyede ekliyorum..
Şimdi seni günah çıkarmanla baş başa bırakıyorum bi kaç kişi daha aldatmadın yazarsa ruhunuda vicdanınıda temizlemiş olursun zaten merak etme:1closedeyes::kahve:

az once bır konu vardı bır evlı bayan esinin sex sıtelerınde bayanlarla abes bır sekılde konustugunu ve acık acık bosanmayı dusundugunu yazmıstı..
o konu sahıbı bayanın esı ıle sızın aranızda hıc bır fark gormuyorum..
sevıyorum lafları hıkaye...
erkeklerı nasıl topa tutuyorsak burada, sızınde onlardan gerı kalır yanınız yok.
hayır, boyle kadın ve erkeklerın arsızlıgı dogustan heralde!
:umursamaz:

Beddua etmiyorum.
Yazdıklarına göre düşüncemi yazıyorum. Ayrıca o kadar büyükte konuşma diyede ekliyorum..
Şimdi seni günah çıkarmanla baş başa bırakıyorum bi kaç kişi daha aldatmadın yazarsa ruhunu temizlemiş olursun zaten merak etme:1closedeyes::kahve:

burada büyük konuşan biri varsa o da sensin. Zamanında ben de çok ahkam keserdim. sevgilisi olanın chatte işi ne diye. Ama neydim ne oldum oluveriyorsun.

Ayrıca evet nişanlımdan ayrılırdım. Çünkü ben kendimden eminim o adamla cinsellik bahsederken fikrimde o adam değil nişanllım vardı, nişanlım yapsa onun fikrinde ne olduğundan emin olamam. Aklımda başkası olsaydı zaten kendim ayrılırdım nişanlımdan.

yaptığının hata olduğunun farkindasin,buna da şükür..
ilişkinizde anladığım kadarıyla nişanlın ipleri senin eline vermiş,kendine çok güveniyorsun..ne kadar doğru orası ayrı ama bence bu kadar kendine güveniyorsan,ayrılmaz diyorsan neden anlatmiyorsun?madem yaptığının aldatma olup olmadıgını cozemiyorsun anlat nişanlına?nasıl olsa seni seviyor..
sende seviyorum diyorsun ya arkadasım..hiç kusura bakma ama pek inandırıcı degilsin..bende erkek arkadasimi seviyorum,ama kavga ettiğimizde nedense aklımın ucundan bile geçmiyor internette chat yapmak?bende mı var bir gariplik?
ayrıca topa tutmayın demissin,her yoruma açık olamiyacaksan yol yakinken kapattir konuyu derim..
soruna gelince;evet aldattin!!bunu sorman bile o kadar komik ki..nişanlım aynısını yapsa ayrılırım demeyi bilen bunu da bilir!!!
ha bu arada,internette muhabbet kurduğun bir erkekle cinsellik konuşman da ne kadar doğru?!bu da apayrı bir tartışma konusu!!

az once bır konu vardı bır evlı bayan esinin sex sıtelerınde bayanlarla abes bır sekılde konustugunu ve acık acık bosanmayı dusundugunu yazmıstı..
o konu sahıbı bayanın esı ıle sızın aranızda hıc bır fark gormuyorum..
sevıyorum lafları hıkaye...
erkeklerı nasıl topa tutuyorsak burada, sızınde onlardan gerı kalır yanınız yok.
hayır, boyle kadın ve erkeklerın arsızlıgı dogustan heralde!
:umursamaz:

O adamdan farkımı ben söyleyeyim. Siz göremiyorsanız;
o adam ben şu şekilde şunları yapacağım bi kadın arıyorum yazmış
ben nişanlımla aramızda yaşanan cinselliği anlattım sadece.
Eğer arada bir fark göremiyorsanız hukuk ve adalet anlayışınız siyah ve beyazdan oluşuyor aradaki griyi kaçırıyorsunuz demektir.

yaptığının hata olduğunun farkindasin,buna da şükür..
ilişkinizde anladığım kadarıyla nişanlın ipleri senin eline vermiş,kendine çok güveniyorsun..ne kadar doğru orası ayrı ama bence bu kadar kendine güveniyorsan,ayrılmaz diyorsan neden anlatmiyorsun?madem yaptığının aldatma olup olmadıgını cozemiyorsun anlat nişanlına?nasıl olsa seni seviyor..
sende seviyorum diyorsun ya arkadasım..hiç kusura bakma ama pek inandırıcı degilsin..bende erkek arkadasimi seviyorum,ama kavga ettiğimizde nedense aklımın ucundan bile geçmiyor internette chat yapmak?bende mı var bir gariplik?
ayrıca topa tutmayın demissin,her yoruma açık olamiyacaksan yol yakinken kapattir konuyu derim..
soruna gelince;evet aldattin!!bunu sorman bile o kadar komik ki..nişanlım aynısını yapsa ayrılırım demeyi bilen bunu da bilir!!!
ha bu arada,internette muhabbet kurduğun bir erkekle cinsellik konuşman da ne kadar doğru?!bu da apayrı bir tartışma konusu!!

Çünkü üzülür, çünkü güveni biter.
internetteki biriyle veya herhangi biriyle cinsellik konuşmak benim tercihimdir. Ama nişanlım varken konuşmam yaptığım yanlış. Ayrıca eğer bu aldatmaysa, erkek arkadaşlarınız aldatıyor sizi. Emin olabilirsiniz. Ayrıca 3 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı. 1 yıl önce aynı yorumu ben de yapabilirdim. Zamanın neler getireceği belli olmaz. Büyük konuşmayın.

burada büyük konuşan biri varsa o da sensin. Zamanında ben de çok ahkam keserdim. sevgilisi olanın chatte işi ne diye. Ama neydim ne oldum oluveriyorsun.

Ayrıca evet nişanlımdan ayrılırdım. Çünkü ben kendimden eminim o adamla cinsellik bahsederken fikrimde o adam değil nişanllım vardı, nişanlım yapsa onun fikrinde ne olduğundan emin olamam. Aklımda başkası olsaydı zaten kendim ayrılırdım nişanlımdan.

Komik olmaya başladın.
Konuştukça batıyorsun bence.
Cekhuya katılıyorum madem eminsin anlatta gör nişanlının tepkisini:1closedeyes:
Tabi o yürek var mı sende?
Yok.
Ondan boş boş atıp tutma:kahve:

Çünkü üzülür, çünkü güveni biter.
internetteki biriyle veya herhangi biriyle cinsellik konuşmak benim tercihimdir. Ama nişanlım varken konuşmam yaptığım yanlış. Ayrıca eğer bu aldatmaysa, erkek arkadaşlarınız aldatıyor sizi. Emin olabilirsiniz. Ayrıca 3 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı. 1 yıl önce aynı yorumu ben de yapabilirdim. Zamanın neler getireceği belli olmaz. Büyük konuşmayın.

bu sitedeki genelleme olayına hakkaten hastayım. siz bundan ne kadar eminsiniz ki? o zaman nişanlınız da sizi aldatıyor bu duruma göre.. ayrıca "aldatmam" demek büyük konuşmak değil, insanın kendini tanımasıdır. hani bu çok afedersiniz "ben hayatta gübre yemem" demek gibi birşeydir bana göre.. nasıl ki bu büyük konuşma sayılmazsa, "aldatmam" demek de büyük konuşma sayılmaz :umursamaz:

Bunu bukadar rahat nasıl söyleyebiliyorsun pes doğrusu..
Pardon ama özelim die bi kavramın farkındamısın sen...
Evlilik hayali kurduğun insanla yaşayacağın cinsel hayatı tanımadığın biriyle paylaşıyorsun..
Gerçekten yazık ama birşeyi çok iyi kavramışsın
Büyük konusuyordum başıma geldi..Bu iyi birşey...
İleride aynı şeyi nişanlın sana yaparsa garipseme tamammı...
Ne ekersen onu biçersin...
Herşey Gönlünce olsun...

hmm duygusal bi bagla baglanmadigin icin aldatma olarak gormuyor musun??
enteresan.. nisanlinla cinselligini birine anlatabiliyorsan bence baya rahat bi insansin demektir.
adi aldatma olsun olmasin herkese gore degisir bunun tanimi, ortada cok cirkin bisey var adinin onemi var mi?

Arkadaşlar aynı şeyleri tekrar tekrar sunmayın. Ben yeterince pişman ve üzgün olmasam zaten yazmam buraya. Amacınız ne anlamıyorum ki? Biliyorum hatamın farkındayım. Yazdıklarımın hiçbiri savunma değil. Olayı bilmediğiniz için açıklama. 2 yıl önce asla bunu yapmam derdim. Bugün bunu yapmış biriyim. Hayat bana asla dememeyi öğretti.

benim anlamadığım sevgilim olmasa da chatte neden cinsellikten bahsedeyim ki?

yanlış anlama gayet açık fikirli bir insanım, püü cinsellik konuşmuş demek istemiyorum. sadece tanımadığınız biriyle bunları konuşmanın ne anlamı ve gereği var onu anlamadım. ki bir de sevgilinizle sorun yaşadığınız için yapmanız bu durumu daha da tatsızlaştırıyor. olaylar karşısındaki tavrınızın bu yönde olduğunu gösteriyor.

sen buraya konu actınya burdan kendini daha kotu hissedip gitmek istiyorsan yapılan yorumları oku cevap yaz insanların aldattın deyislerine..ama yok ben olaya bir sunger cekmek istiyorum ben aldatmadım.. o insanla konusurken neler dusundugumu bir ben biliyorum diyorsan da konuyu kapattır ve kendi huzurunu kendin yaratıp sevgilinle mutlu mesut hayatına devam et..yoksa bu konuda burdan cozum alamazsın daha once bende denedim erkek arkadasım beni askerden gelince bırakıcak mıs bu kanıya vardılar sadece askerde zaman gecirmek icin benle barısmıs..ben bu insanlar dinleseydim simdiye ayrılmıstım sanırım umarım anlatabilmisimdir

Back
X