Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam eskisinden daha cok baglanırdım sevgilime buda hayatımın bir kosesinde kendime kotu bir ornek olarak kalırdı sevgilime her kızgınlıgımda kuslugumde aklıma gelir ve hareketlerimi ona gore ayarlardım..olan olmus artık hayatını bunu dusunerek mahfetme
o muhabbetleri bir kadınla konuşur gibi konuştum. O kişinin cinsel hayatı, benim cinsel hayatım, nelerden hoşlandığımız vs. aldatmış sayılır mıyım bilmiyorum ama gerçekten nişanlım yapsa ondan ayrılırdım :gitme: Ama ona anlatsam benden ayrılmaz, sadece üzülür. ve güveni biter.
Bırak allah aşkına sende nişanlın aynısını yapsa aldatıldım diye yazıp dururdun...
Şimdi ise sen yapınca aldatmış mı oluyorum diyorsun...
Arkadaşlarında aldatmış olmaz demesiyle vicdan mı temizliyorsun kendini mi rahatlatıyorsun.
Bal gibide aldatma başka bi erkekle seks muhabbeti cinselliklik bunları konuşmak ne oluyor ki?
Birde kalkmış nişanlım yapsa ondan ayrılırdım diyorsun.
Umarım yaptığın ortaya çıkar ve nişanlın senden ayrılır...
Böyle diyorum çünkü kendi yaptığına bakmadan nişanlın için ayrılırım kelimesini kullanıyorsan sende bu ayrılığı hak ediyorsun..
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyor ama burda okuyupta cvp vermemekte imkansız bi hal alıyor bi süreden sonra!
zaten msn ime eklemedim. Chat sayfası üzerinden konuştum. Gerçekten sonradan düşündüğümde bu kadar ileri gidebildiysem aldatır mıyım diye korktum. Allahım göstermesin. Aldatmadan canımı alsın :a015:
Beddua etmene gerek yok. Nişanlım bunu duysa da benden ayrılmaz merak etme, ben ayrılırım çünkü aşırı kıskancım. Kendimi savunmuyorum derdimi paylaşıyorum. Suçsuzum demiyorum. Boşa topa tutmanıza gerek yok.
Beddua etmiyorum.
Yazdıklarına göre düşüncemi yazıyorum. Ayrıca o kadar büyükte konuşma diyede ekliyorum..
Şimdi seni günah çıkarmanla baş başa bırakıyorum bi kaç kişi daha aldatmadın yazarsa ruhunu temizlemiş olursun zaten merak etme:1closedeyes:
az once bır konu vardı bır evlı bayan esinin sex sıtelerınde bayanlarla abes bır sekılde konustugunu ve acık acık bosanmayı dusundugunu yazmıstı..
o konu sahıbı bayanın esı ıle sızın aranızda hıc bır fark gormuyorum..
sevıyorum lafları hıkaye...
erkeklerı nasıl topa tutuyorsak burada, sızınde onlardan gerı kalır yanınız yok.
hayır, boyle kadın ve erkeklerın arsızlıgı dogustan heralde! :umursamaz:
yaptığının hata olduğunun farkindasin,buna da şükür..
ilişkinizde anladığım kadarıyla nişanlın ipleri senin eline vermiş,kendine çok güveniyorsun..ne kadar doğru orası ayrı ama bence bu kadar kendine güveniyorsan,ayrılmaz diyorsan neden anlatmiyorsun?madem yaptığının aldatma olup olmadıgını cozemiyorsun anlat nişanlına?nasıl olsa seni seviyor..
sende seviyorum diyorsun ya arkadasım..hiç kusura bakma ama pek inandırıcı degilsin..bende erkek arkadasimi seviyorum,ama kavga ettiğimizde nedense aklımın ucundan bile geçmiyor internette chat yapmak?bende mı var bir gariplik?
ayrıca topa tutmayın demissin,her yoruma açık olamiyacaksan yol yakinken kapattir konuyu derim..
soruna gelince;evet aldattin!!bunu sorman bile o kadar komik ki..nişanlım aynısını yapsa ayrılırım demeyi bilen bunu da bilir!!!
ha bu arada,internette muhabbet kurduğun bir erkekle cinsellik konuşman da ne kadar doğru?!bu da apayrı bir tartışma konusu!!
burada büyük konuşan biri varsa o da sensin. Zamanında ben de çok ahkam keserdim. sevgilisi olanın chatte işi ne diye. Ama neydim ne oldum oluveriyorsun.
Ayrıca evet nişanlımdan ayrılırdım. Çünkü ben kendimden eminim o adamla cinsellik bahsederken fikrimde o adam değil nişanllım vardı, nişanlım yapsa onun fikrinde ne olduğundan emin olamam. Aklımda başkası olsaydı zaten kendim ayrılırdım nişanlımdan.
Çünkü üzülür, çünkü güveni biter.
internetteki biriyle veya herhangi biriyle cinsellik konuşmak benim tercihimdir. Ama nişanlım varken konuşmam yaptığım yanlış. Ayrıca eğer bu aldatmaysa, erkek arkadaşlarınız aldatıyor sizi. Emin olabilirsiniz. Ayrıca 3 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı. 1 yıl önce aynı yorumu ben de yapabilirdim. Zamanın neler getireceği belli olmaz. Büyük konuşmayın.
burada büyük konuşan biri varsa o da sensin. Zamanında ben de çok ahkam keserdim. sevgilisi olanın chatte işi ne diye. Ama neydim ne oldum oluveriyorsun.
Ayrıca evet nişanlımdan ayrılırdım. Çünkü ben kendimden eminim o adamla cinsellik bahsederken fikrimde o adam değil nişanllım vardı, nişanlım yapsa onun fikrinde ne olduğundan emin olamam. Aklımda başkası olsaydı zaten kendim ayrılırdım nişanlımdan.