Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlısınız, bir ay görüşmüyorsunuz, aramayı sevmiyorum deyip aramıyor??!!!
nişanlılık böyle birşey değil. evlenince de değişmez bu hareketleri.... ilişkiniz kırmızı alarm veriyor
nişanlısınız, bir ay görüşmüyorsunuz, aramayı sevmiyorum deyip aramıyor??!!!
nişanlılık böyle birşey değil. evlenince de değişmez bu hareketleri.... ilişkiniz kırmızı alarm veriyor
Bana karşı bişey hissetmese benimle hemen ayrılık konuşması yapardı yapısı öle 5 yıl olmuş ben ayrılmayım o ayrılsın dicek biri değil çok garip bi yapısı var ama artık ne düşünmeliyim şaşırdım yarın anneler günü tabiki bir araya gelicez illa ki ne sölemeliyim die düşünüorum yada hiçbişi demicem ilgisiz kalcam kafam bitik düşünmekten gerçekten beynim yoruldu
Kızlar bnde aynı durumdayım bnmkide bu aralar çok ilgsz dikkat edicem dedi ama aynı kndi mesaj atıyor sonra saatlerce cevap vermiyor bizde 1aydir gorusemiyorz.ama benm ailem çok baskıcı öyle çok gorusmemize izin vermiyor oda çok üzülüyor. İki haftadr gelcem dedi gelmedide soruyorum biseyim yok diyor bnde onu anlayamıyorum. Napcm bilmiyorum yanimdaykn çok iyiyiz.ama son iki haftadr falan çok ilgsz bnde Napcm blmiyorm.Allah yardmcmz olsun.
kadın erkek aradaki samimiyete dikkat edebilirsiniz ancak bu onun yaptıklarını dogrulamaz vunku nişanlısınız artık konusup birbirinizi daha yakından irdeleme zamanı. esimden ve her arkadasından gördüğüm kadarıyla erkekler de görüşmek ister hatta daha sık bile görüsmek ister .bu adam yogunsa yogun .sanarsın cb. yani 15-20dakka cay içme zamanıdanı yok bir ay cok ızun sure.esler bile 1ay ayrı kalsalar araya sogukluk girer.tecrubesiz olması onun böyle dVranmasını grektirmez. tamam görücü ısulu ilk ask yoktur ama hoslanma sevgi zamanla baslar . acaba içimi ısınmadı yada hep böylemi . bu adamı nezman tanıyacaksın . acık acık sor bir sorun olup olmadıgını bı durumun seni rahatsız ettiğini .