Nişanlımi artık asla anlamıyorum!!! Lütfen akıl verin kizlar !!!

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
478
23
34
Kızlar merhaba ..
Dün gelinlik konusunu açan ben, bugün çok farklı bir konu ile karsinizdayim...
Uzun zamandir Nisanlim ile birlikteyiz ...
Çok badireler atlattik ..
Hiç saygısızlığıni görmedim..
Bende yapmadım . .
Çok zor dönemlerin büyük kısmını atlattik ..
Hiç ayrılmadık .
Bir kaç saat bile ...
Bunları neden anlattığımi birazdan anlayacaksınız ; bugün çok halsiz ve bitkindim...
Ruh hali olarak da pek iyi degildim ki son dönemlerde zaten çok ağlıyor çok alınıyorum..
Neyse bir kaç kez aramış..
Duymadım..
Sonra geri aradim..
Resmen kıyameti kopardı..
O kadar halsizdim ki hiç birşey diyemedim..
Ama inanılmaz kirildim .
Kapattım ve uyudum ..
Normalde gün icersinde sayısız arayan adam , işten çıktım eve gidiyorum bilmem ne diye herşeyi yıllardır haber veren adam bugün bir daha aramadı..
Çok tuhafıma gitti .
Çünkü biz tartismista olsak , birbirimizi kesinlikle ihmal etmezdik..
Hiç arayıp da durduk yere neden böyle yaptın diyesim dahi gelmiyo.
O kadar kırgınım ki ..

Neden ilişkiniz bu kadar mıç mıç...

Gidilen yere haber vermek, teli açmadığın için bir ton laf yemek, devamlı dip dibe olmak, hiç ayrı kalamamak!....

İlişki bu değil ki. Birbirinizin velisi olmuşsunuz. Şimdi de her aradığında hazır kıta beklemeniz gerekiyor.

Korkarım bir evin içinde bile "aşkım ben wc ye gidiyorum" ya da "ben mutfağa geçiyorum" diye birbirinize lakırdılar edeceksiniz.

Ben evliyim. Ben bile bu kadarına gelemem.

Şimdi 1 gün aramayınca ihmal etti diyorsunuz. Tuhaf valla.

Ha bu arada nişanlının da kızıp trip atması ne saçma. Halaaa ergenlikte sanırım.

bence düğün stresine girmişsiniz.
ve ilişkinizin temellerinde güven bağı değil, ilgi bağı var.
ilgi gittiği anda böyle olmuşsunuz ikinizde..
bende nişanlıyım adamla dokuz yıldır beraberiz. şimdi şehir dışında gece olsun özet geçecektir herhalde gezdiği geldiği yerleri... değil ki iş yerinden girip çıktığı saati bildirmek..

Yanlış anladınız sanırım..
Kendisi benden izin almıyor haber veriyor ..
Ayrıca ben aramadı ihmal etti demiyorum.
Normalde bu kadar arayan adam bunun için aramadı diyorum ..
Ergen kısmı ise doğru..
Ona diyecek birseyim yok .

Ona bunu yapmasını ben talep etmedim ki ..
Kendisi arar sorar , bilgi verir ..
Günlük olayları da akşam anlatır genelde..
Zaten mesele aramamasi değil..
Normalde sürekli arayan adam , bugün saçma birseyden tribe girdi ..
Bunu anlamlandiramadim.

Yoooo ben izin olarak algılamadım zaten. Yani her yaptığınızı beyan etmeye ne gerek var. Onu vurguladım. Nişanlın için de öyle senin için de öyle.

siz de ağlama krizleri olarak çıkan stres onda da öfke olarak çıkmış demek ki

Bunu ben
Yoooo ben izin olarak algılamadım zaten. Yani her yaptığınızı beyan etmeye ne gerek var. Onu vurguladım. Nişanlın için de öyle senin için de öyle.
Elbette öyle..
Ama bunu ondan ben talep etmedim ..
Kendisinin, kendi arzusu ile yapmış olduğu bir şey..
Şimdi de saçma birseyden tripte.
Ergenüs..

Eğer karşılıklı tartışmadan sonra birbirinizi ihmal etmiyorsaniz,muhtemelen oda aynı şeyi sizin için düşünüyor,ilişkiniz garibime gitti ama siz böyle uygun gormussunuz,siz arayın madem içiniz rahat etsin.

Hiç bişey anlayamadim..
Kendi kendine kizip tribe girmiş :)

Erkekler de bunu yapiyor malesef. bak sen diyorsun cok guzel bi iliskimiz var hep konusurduk. neler neler atlattik diye. bu da bir surec oyle dusun :) birbirinizi alttan almayi bilin ki mutlu bi yuva kuracaksiniz :)

Erkekler de bunu yapiyor malesef. bak sen diyorsun cok guzel bi iliskimiz var hep konusurduk. neler neler atlattik diye. bu da bir surec oyle dusun :) birbirinizi alttan almayi bilin ki mutlu bi yuva kuracaksiniz :)
Alttan almasına alırım da alttan alinacak bişey olsa keşke...
Elbette geçer..
Neler geçti bu mu geçmeyecek canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…