- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Yanlış anladınız sanırım..Neden ilişkiniz bu kadar mıç mıç...
Gidilen yere haber vermek, teli açmadığın için bir ton laf yemek, devamlı dip dibe olmak, hiç ayrı kalamamak!....
İlişki bu değil ki. Birbirinizin velisi olmuşsunuz. Şimdi de her aradığında hazır kıta beklemeniz gerekiyor.
Korkarım bir evin içinde bile "aşkım ben wc ye gidiyorum" ya da "ben mutfağa geçiyorum" diye birbirinize lakırdılar edeceksiniz.
Ben evliyim. Ben bile bu kadarına gelemem.
Şimdi 1 gün aramayınca ihmal etti diyorsunuz. Tuhaf valla.
Ha bu arada nişanlının da kızıp trip atması ne saçma. Halaaa ergenlikte sanırım.
Ona bunu yapmasını ben talep etmedim ki ..bence düğün stresine girmişsiniz.
ve ilişkinizin temellerinde güven bağı değil, ilgi bağı var.
ilgi gittiği anda böyle olmuşsunuz ikinizde..
bende nişanlıyım adamla dokuz yıldır beraberiz. şimdi şehir dışında gece olsun özet geçecektir herhalde gezdiği geldiği yerleri... değil ki iş yerinden girip çıktığı saati bildirmek..
Yoooo ben izin olarak algılamadım zaten. Yani her yaptığınızı beyan etmeye ne gerek var. Onu vurguladım. Nişanlın için de öyle senin için de öyle.Yanlış anladınız sanırım..
Kendisi benden izin almıyor haber veriyor ..
Ayrıca ben aramadı ihmal etti demiyorum.
Normalde bu kadar arayan adam bunun için aramadı diyorum ..
Ergen kısmı ise doğru..
Ona diyecek birseyim yok .
Ona bunu yapmasını ben talep etmedim ki ..
Kendisi arar sorar , bilgi verir ..
Günlük olayları da akşam anlatır genelde..
Zaten mesele aramamasi değil..
Normalde sürekli arayan adam , bugün saçma birseyden tribe girdi ..
Bunu anlamlandiramadim.
Elbette öyle..Yoooo ben izin olarak algılamadım zaten. Yani her yaptığınızı beyan etmeye ne gerek var. Onu vurguladım. Nişanlın için de öyle senin için de öyle.
Sanırım 30 yaşında ergen bir nisanlim var.siz de ağlama krizleri olarak çıkan stres onda da öfke olarak çıkmış demek ki
Sanırım 30 yaşında ergen bir nisanlim var.
Hiç bişey anlayamadim..Belkio da senin gibi stressli. birbirinizi alttan almaya calisin :)
Aramayı düşünmüyorum.Eğer karşılıklı tartışmadan sonra birbirinizi ihmal etmiyorsaniz,muhtemelen oda aynı şeyi sizin için düşünüyor,ilişkiniz garibime gitti ama siz böyle uygun gormussunuz,siz arayın madem içiniz rahat etsin.
Hiç bişey anlayamadim..
Kendi kendine kizip tribe girmiş :)
Olabilir ..Düğün stresi olabilir mi?
Alttan almasına alırım da alttan alinacak bişey olsa keşke...Erkekler de bunu yapiyor malesef. bak sen diyorsun cok guzel bi iliskimiz var hep konusurduk. neler neler atlattik diye. bu da bir surec oyle dusun :) birbirinizi alttan almayi bilin ki mutlu bi yuva kuracaksiniz :)
Ben çok kirilganim..Bu kadarcık şeye kırılmayın, yoksa evliliği kaldıramazsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?