Merhabalar,
21 yasindayim, 2 bucuk aylik nisanliyim. Ekim ayinda evleniyorum Allahin izniyle.
Cok karisik duygular icerisindeyim Nisanlimi cok Seviyorum ama Annesiyle yapamiyorum
Anlasamiyoruz.
bi hafta önce bizi oturmaya cagirdi Kayinvalidem Altin Konusundan girdiler Dügün Salonundan ciktilar. Annem benim icin 6 Burma bi Seti istedigini söyledi ev konusuna gelince kizimin yatak odasini, Televizyon, Camasir Makinasini alacagini ve tabiki Ceyizim Ceyeranli mutfak esyalari vs vs. Kayinvalidem ise hemen yüzünü asti ben 5 Bilezik takarim ve setini 14 ayar yaparim ayrica oturma odasinin Perdesini sen yaptirt hatta halisini da sen al dedi benim Anneme
Cok Cadi bi insan nefret dolu konustu daha önce böyle degildi daha önce bu konularda konusulmadi. Taki konusuna tekrar gelince eee sen ne Takacaksin diye Anneme böyle sacma bir soru sordu. O bir Kiz annesi - daha önce kiz annesine böyle birsey soruldugunu hic duymadim. Sonra konu gelinligime geldi ben gelinimin kapali bir gelinlik almasini istiom üstüne bolero giyecek diye tutturdu ben acik bir insanim benim acik oldugumu bile bile benim kapimi actilar. Anneme diyor sen 12 Sene kaynana kahri cektin senin kizinda ceker haci Torunu diye senin kapini actim diyor. Nefret dolu kadin Annem sogudu bende kadina isinamam herhalde. Benim Nisanlim ise biz yalniz iken arkamda duran biri ama Annesine gelince Nisanlim hakli onu üzmeyin diyemiyor
Agirligini koyamiyor. Caresizim ne yapacagimi bilmiyorum. 1 haftadir kayinvalidem bizi aramiyor. Bana yardimci olun ne yapmam gerekiyor ? 
21 yasindayim, 2 bucuk aylik nisanliyim. Ekim ayinda evleniyorum Allahin izniyle.
Cok karisik duygular icerisindeyim Nisanlimi cok Seviyorum ama Annesiyle yapamiyorum

bi hafta önce bizi oturmaya cagirdi Kayinvalidem Altin Konusundan girdiler Dügün Salonundan ciktilar. Annem benim icin 6 Burma bi Seti istedigini söyledi ev konusuna gelince kizimin yatak odasini, Televizyon, Camasir Makinasini alacagini ve tabiki Ceyizim Ceyeranli mutfak esyalari vs vs. Kayinvalidem ise hemen yüzünü asti ben 5 Bilezik takarim ve setini 14 ayar yaparim ayrica oturma odasinin Perdesini sen yaptirt hatta halisini da sen al dedi benim Anneme