• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımı çözemiyorum,yardım edin lutfen

Kimseyi dinleme en önemlisi o zaten insan disariya kulak verdimi iyice kafasi karisiyor sabret allah hakkinizda herseyin en hayirlisini versin nasip degilse mutsuz olursan engel ciksin ama yok hayirlisi onunla ise sana dönsün insallah...Amin

Amin canim benim Allah razı olsun.insallah dedigin gibi olur hayirliysa dönsün insallah...zaten milleti dinlemeye kalkarsan her an farklı bisey yapmak zorunda kalırsın

Evet sabretmek zor olsa da, öyle yapmak zorundayim.aslinda 2 haftadır bitirdim tamam istemiyorum diyorum kendime,ama severken vazgeçmek zor oluyor.hayirlisi artik
Severken vazgeçilmez zaten .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Şu anda aklınız karışıktır bin türlü tilki dolaşıyordur kafanızda ama cevaplar karşı tarafta. Anlaşılan o ki paylaşmak ta istemiyor kimse ile.
Genelde insanlar ayrılığa giden yolda daha öncesinde ipuçları verirler. Sonuça herşey sabretmek üzerine.

Severken vazgeçilmez zaten .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Şu anda aklınız karışıktır bin türlü tilki dolaşıyordur kafanızda ama cevaplar karşı tarafta. Anlaşılan o ki paylaşmak ta istemiyor kimse ile.
Genelde insanlar ayrılığa giden yolda daha öncesinde ipuçları verirler. Sonuça herşey sabretmek üzerine.

İste onu anlamıyorum bende.hicbir sekilde ne bir soğuma veya ilgisizlik nede baska bir belirti vardi.bir anda soğudu ve 2 hafta icinde ayrilalim dedi.kimseyle paylaşıyormuş derdini sadece biranda herseyden soğudum demis.kafamdaki tilkilerin sayısını bende bilmiyorum ama öyle karisigim ki anlatamam.artik kendimi de tanıyamiyorum.umarim Biran once problemimiz çözülür,durup dururken ayrilmak cok acı :(

Üzülmeyin fazla kendinizi yıpratırsınız. Allah yardımcınız olsun. Sonuçta karşınızdaki de insan mutlaka onun için de zordur.

Tabiki.zaten onun halini görünce daha cok üzülüyorum.öyle bunalmış bir hali vardi ki,kendi de soruların cevabını bilmiyor.sanki biseyler var çırpınıyor,çaresiz gibi.kizdim ona cok smste attım kizarak ama içimden kizamiyorum galiba,üzülmesine dayanamam.onun icin sabredemiyorum iste,hemen hersey oluversin istiyorum

Canim benim oncelikle cok uzuldum durumuna. Ama cok benzer bi durum kardesimin basina geldi. Sadece tersi. Hersey cok iyi giderken soz nisan planlari yaparken kiz arkadasi kardesime bi anda ayrilalim sogudum dedi. Seni seviyorum seni unutamam belki cok pisman olcam ama ... Falan dedi. Bir gun once canim cicim derlerken bi gun sonra ayriliverdiler. Hepimiz cok sasirdik. Kardesim de dahil. 4 seneyi geckin iliskileri vardi. Biz de bile kalmisti kiz. Okulu cok yogunken bile kardesim askerdeyken nerdeyse her pazar ziyaretine gitti. Bir ask dolu mektuplar yazmisti kardesime anlatamam. Ama bitti. Bi anda. Kardesim de cok uzuldu. Biz de. Ama atlatti artik. Ayrilali 8-9 ay oluyor. Ve barismadilar da.. Hala cok saskinim. Ve neden oyle oldugunu da anlayamadik..

Umarim sizin icin hersey yoluna girer. Evlilik fikri sogutmus olabilir sevgilini ama acele etmezdiniz o zaman da. Herseyin bi caresi vardir. Yeterki birbirinizden vazgecmeyin. Umarim senden vazgecmemistir. Vazgectiyse yapacak birsey yok canım malesef.

Acaba bi baskasindan mi etkilendi? Yada Sen ne olsa ondan vazgecmezsin diye mi dusunuyo? Gercekten evlilikten korkmus da olabilir?
Canim yasiniz kac bu arada? Sevgilinin ve senin yasin? Ve sevgilinin maddi durumu iyi mi?

Yerinde olmak istemem ama benimde aklıma ilk önce başka birisi ihtimali geldi .. Bilemiyorum bir anda bu soğukluk olmamamlı

Canim benim oncelikle cok uzuldum durumuna. Ama cok benzer bi durum kardesimin basina geldi. Sadece tersi. Hersey cok iyi giderken soz nisan planlari yaparken kiz arkadasi kardesime bi anda ayrilalim sogudum dedi. Seni seviyorum seni unutamam belki cok pisman olcam ama ... Falan dedi. Bir gun once canim cicim derlerken bi gun sonra ayriliverdiler. Hepimiz cok sasirdik. Kardesim de dahil. 4 seneyi geckin iliskileri vardi. Biz de bile kalmisti kiz. Okulu cok yogunken bile kardesim askerdeyken nerdeyse her pazar ziyaretine gitti. Bir ask dolu mektuplar yazmisti kardesime anlatamam. Ama bitti. Bi anda. Kardesim de cok uzuldu. Biz de. Ama atlatti artik. Ayrilali 8-9 ay oluyor. Ve barismadilar da.. Hala cok saskinim. Ve neden oyle oldugunu da anlayamadik..

Umarim sizin icin hersey yoluna girer. Evlilik fikri sogutmus olabilir sevgilini ama acele etmezdiniz o zaman da. Herseyin bi caresi vardir. Yeterki birbirinizden vazgecmeyin. Umarim senden vazgecmemistir. Vazgectiyse yapacak birsey yok canım malesef.

Acaba bi baskasindan mi etkilendi? Yada Sen ne olsa ondan vazgecmezsin diye mi dusunuyo? Gercekten evlilikten korkmus da olabilir?
Canim yasiniz kac bu arada? Sevgilinin ve senin yasin? Ve sevgilinin maddi durumu iyi mi?

Umarım canim cok tesekkur ederim...ben 24 yaşındayım nisanlim 27 olacak 2 ay sonra.herkes ayni şeyi söylüyor aslinda annesi bile sormuş başkasımı var diye.ama nisanlim gercek ne kadar kötü olursa olsun dogruyu söyler.en ufak bir yalanını dahi yakalamadım.ayrilmak icin buluştuğumuzda telefonu çaldı,çıkarırken farkettim hala benim resmim duruyor ekranida,ismimde askim esram diye kayıtlı.bunu tesadüfen gördüm,tamamen kafasında kalbinde bitirmiş olsa onları silmezmiydi?yuzume hic birşey söyleyemiyor,sadece hersey cok fazla oldu son zamanlarda kafam cok karisik,keske acele etmeseydik dedi.acele eden sendin dedim,evet haklisin ama sana daha fazla laf gelsin istemedim diyor.dedimki unutamadığın biri olabilir baskasi olabilir bana söyle bidaha seni rahatsız etmem mutluluklar dilerim dedim,yemin etti yuzyuzeyken.kendinden sogutmak icin elinden geleni yapıyor ama bende soğumuyorum hayret ediyorum kendime.istiyorki ben vazgeçeyim ayrilalim diye kendi daha hic demedi,hep ben soruyorum istiomusun ayrılmayı diye yapamıyorum senide üzmek istemiorum diyor.off cok uzattım kusura bakma ama icim dolu kafam bi dünya.....Kendimide tanıyamiyorum artik,en ufak bişeye sinirleniyorum cok sabirliyim normalde ama son günlerde tahammülsüzlük diz boyu.sirf hırsımdan tutup kardeşine mesaj attım
Abinden nefret ediorum falan diye,sonradan cok utandım hayatta yapmadığım şey ama o an oyle dolmuştum ki anlatamam :(

Yerinde olmak istemem ama benimde aklıma ilk önce başka birisi ihtimali geldi .. Bilemiyorum bir anda bu soğukluk olmamamlı

Baskasi olmadıgından cidden cok eminim.aslinda insanlara güven olmaz biliyorum ama oyle kiz cevresi yok,son günlerde paso çalışıyor,günde 14 saat çalıştığı oluyor,nöbetçi oluyor bazen.iki ay oncesine kadar bana sürpriz hazırlıyormuş evlilik teklifi etmemişti telafi etcem demişti,bana araba alıp evlilik teklifi yapacakmış annesinden öğrendim.annesi demis oğlum simdi onun zamani degil evlenince alırsın hangisini isterse diye.annesi dedi daha iki ay once planlıyordu.zaten aramız 2 aya yakındır bozuk.nisan icin kendi acele etti,hatta babam istemeye gelebilirler diye kabul ettiginde biz birlikte disardaydik,arabayı durdurup oynadığını biliyorum yani acaip sevincliydi.beni kendinden sogutmak icin bastan beri sevmedim zaten diyor.yalan oldugundan yüzüme diyemiyor mesajla yazıyor sadece.anlamiyorum,ayrılırsak pisman olacak ama iliskimizin kıymetini bilmesi icin illa ayrilikmi yaşanması lazım :(

Eskiden uzun soluklu bir ilişkisi oldumu,evlilik düşündüğü sonradan ayrıldığı vs..
Birden bire değişmesi aklıma nedense o soruyu getirdi.Kız ortaya çıktıta aklımı karıştı bazeı şeylerden?
Annesinin söyledikleriyle bu bi aanlık değişim çok ilginç çünkü.

canım sen elınden gelenı yapmısın ayrılmak ıstemedın ıcın ama nısanlın bundan yuz bulup havalanmıs olabılır sen kendını gerı ceksen kıymetlı olursun emınım bı erkek evlenmeye karar verdıyse bı kızla gercekten sevıyodur derım ben bı anda sogudum dıyosa evlılık stresınden baska bısı deıldır bence

Kesinlikle Yok demem cünkü ne insanlar gorup duyuyoruz sonucta.ama 99% yok,cünkü zaten son zamanlarda cok asiri calisiyor işyerine sadece erkekler gelip gider.internete hic takılmaz.etrafindaki arkadaşları serseri tıpli değiller,hepsi ya evli ya nisanli.bide cok durust biridir,sordum onu kac kez,anneside sormuş yeminler etti kesinlikle öyle bisey yok,sadece kafam karisik evliliğe hazır deilim dedi

canım benım senı uzmek ıstemem ama ,erkeklerın baska bır kız maceraları genel de boyle donemler de baslıyor .

ıslerı guclerı yolun da olan hayattan keyıf alan kısılerın ,bunalım da olanlara oranla aldatmaları cok daha dusuktur .

erkekler gecım sıkıntısı ıs guc borc sıkıntısına gırdıgın de acayıp bunalıma gırıyorlar ve sapıyorlar resmen

o bunalımdan cıkmak kurtulmak ıcın farklı arayıslara gırıyorlar cunku ; bunalımın ıcın de boguluyorlar

sen onun gecım skıntısını borcunu harcını ne kadar anlasan da ona ne kadar destek cıksan da

o baska bır kızı secmeyı tercıh edıyor .cunku o surec de senın verecegın tesellı bıle onları boguyor

sana baktıgın da sorumluluklarını hıssedıyor cunku .o yuzden kacacak delık arayıp

kendısını hıc tanımayan sorumluklarından sıkıntılarından bır nebze de olsa kacmak ıcın farklı kısılerı tanımaya

yonelıyorlar .bunu da genel de sanal ortamın da yapıyorlar .yakalayıp ve sordugun da o bıle ne yaptıgını

bılmedıgı ıcın sana cevap veremıyor .o kadar zayıf gucsuz varlıklar bunlar .zorluklara karsı mucadele ruhları yok

Eskiden uzun soluklu bir ilişkisi oldumu,evlilik düşündüğü sonradan ayrıldığı vs..
Birden bire değişmesi aklıma nedense o soruyu getirdi.Kız ortaya çıktıta aklımı karıştı bazeı şeylerden?
Annesinin söyledikleriyle bu bi aanlık değişim çok ilginç çünkü.

Hayir sadece 16 yaşındayken 1,5 senelik bir kiz arkadaşı olmuş ama onunla tabiki evlilik falan planlamışlar,yasları kucuk oldugundan,sonra kizi başkasıyla gormuş ve ayrılmış.sonra kimseyle olmamış,daha dogrusu kimseyi sevmemiş,en uzun iliskisi 3-4 hafta olmuş,2 senedir de hayatinda kimse yok,cunku kendini işine vermiş kariyer yapmak istedigi icin kimseyle tanışma fırsatı ve ortamı olmamış.benide kardesi sayesinde tanıyor,kardesi yakın arkadasim olur.evliligi hic düşünmemiş,benimle tanıştı ve daha birkac görüşmeden sonra ben kesinlikle seninle evlenmek istiyorum,hayallerimin bile ötesinde guzel bir karaktere sahipsin dedi.halada oyle der.hatta senin icin sorunmu bilmem ama ben durust olmak gerekirse ilk basta dis görünüşünden etkilendim sonradan baktım icin daha guzel gittikçe seviyorum,adını koymak istiyorum demişti.hic bir tartışma vs olmadı aramizda, evlilikten soğudum diyor ama neden bilmiyorum

canım sen elınden gelenı yapmısın ayrılmak ıstemedın ıcın ama nısanlın bundan yuz bulup havalanmıs olabılır sen kendını gerı ceksen kıymetlı olursun emınım bı erkek evlenmeye karar verdıyse bı kızla gercekten sevıyodur derım ben bı anda sogudum dıyosa evlılık stresınden baska bısı deıldır bence

Evet banada öyle geliyor.bide sıkıntıya gelen biri değildir hemen sıkılıverir. En yakın arkadaşı yeni evlendi,biri düğünü kac kez erteledi maddi sıkıntıdan,belki onları gördü ben bunlari cekemem dedi bilemem.gecenlerde hic arayıp sormadım nasilsin dedi bende hastaydim biraz,kızdı cabuk doktora git lutfen bak ihmal etme diye baya ilgilendi.ama ben yazınca ya cevap vermiyor Yada ısrar ettigim icin arıyor sadece.cok bunaldı gibi geldi bana ama ayrılırsak simdi,kendini toparlarsa aklı basına gelir mi?gelip pismanligimi söylemem ben pisman da olsam dedi bana.ayrilirsak bitmiştir kimseyi rahatsız etmem diyor.onun icin ugrastim ama kaçınılmaz gibi ayrilik

canım benım senı uzmek ıstemem ama ,erkeklerın baska bır kız maceraları genel de boyle donemler de baslıyor .

ıslerı guclerı yolun da olan hayattan keyıf alan kısılerın ,bunalım da olanlara oranla aldatmaları cok daha dusuktur .

erkekler gecım sıkıntısı ıs guc borc sıkıntısına gırdıgın de acayıp bunalıma gırıyorlar ve sapıyorlar resmen

o bunalımdan cıkmak kurtulmak ıcın farklı arayıslara gırıyorlar cunku ; bunalımın ıcın de boguluyorlar

sen onun gecım skıntısını borcunu harcını ne kadar anlasan da ona ne kadar destek cıksan da

o baska bır kızı secmeyı tercıh edıyor .cunku o surec de senın verecegın tesellı bıle onları boguyor

sana baktıgın da sorumluluklarını hıssedıyor cunku .o yuzden kacacak delık arayıp

kendısını hıc tanımayan sorumluklarından sıkıntılarından bır nebze de olsa kacmak ıcın farklı kısılerı tanımaya

yonelıyorlar .bunu da genel de sanal ortamın da yapıyorlar .yakalayıp ve sordugun da o bıle ne yaptıgını

bılmedıgı ıcın sana cevap veremıyor .o kadar zayıf gucsuz varlıklar bunlar .zorluklara karsı mucadele ruhları yok

Son cümlen nokta atışı olmuş,gercekten erkekler güclü gibi görünse de zorluklara karsı cok güçsüzler.gercekten hic ihtimal vermiyorum,kesinlikle yapmaz demem herkesin aldatma potansiyeli vardır sonucta.en ufak bir yalanını yakalasam bugüne kadar şüphe duycam ama hic yalanını yakalamadım.yada cok profesyonel bilemiyorum...ama benden kurtulmak istiyorsa evet baskasi var demesi yeterli,ona da dedim bunu ağzımı bile açmadan sessizce çekip gideceğimi biliyor bu durumda

Back
X