• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımı çözemiyorum,yardım edin lutfen

Hayir canim ne konusmasi bir daha asla konusma onunla ...
Sen nekadar onsuz üzülsende gidip bunu ona anlatma sakin onun icin gururunu yerlere atma seni istemiyorsa konu bitmistir hatta onu dedigi an bitirmeliydin bak nasil geri pisman oluyordu. Olmazsada zaten seni hic haketmeyen biriymis hic üzme o tatli canini senden önemli karsina yeni biri cikar bakarsin onu ondan daha cok seversin ...

Hayir canim ne konusmasi bir daha asla konusma onunla ...
Sen nekadar onsuz üzülsende gidip bunu ona anlatma sakin onun icin gururunu yerlere atma seni istemiyorsa konu bitmistir hatta onu dedigi an bitirmeliydin bak nasil geri pisman oluyordu. Olmazsada zaten seni hic haketmeyen biriymis hic üzme o tatli canini senden önemli karsina yeni biri cikar bakarsin onu ondan daha cok seversin ...

Haklisin canim.yok aramıyorum bitti zaten,attık nisanı yani.bundan sonra pisman olsa bile artik kabul edemem, ne hali varsa görsün.insan üzülüyor tabi ister istemez, ama benim üzüntüm 1-2 ay icinde gecer, bakalim onun vicdanı onu rahat bırakıp mutlu olabilecek mi? Varsın biraz üzüleyim, birinin ahini alıp hem bu dünyada, hem öteki dünyada çekmekten iyidir bence

En iyisini yaptin canim sanki hic mi karsina yeni biri cikmiyacak insallah Allahim en hayirlisini verir hepimize böyle dönekleri degil.

Back
X