nişanlımı da benide perişan etti kvdem ve kpderim+eltim

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba kızlar daha önceki konumun devamı olarak açıyorum bu konuyu çok dertliyim çokk
kavdemlerle aradaki soğukluk nişanlımla benimde aramızı açtı hergün kavga ettik ve sonunda annesi ve babası bize konuşmaya geldi kpederim sen konuş dedi bende dedimki baba sen beni çağırıp eltim için odaya çekip kindar dedin diyince konuyu bastırmak için o konuyu kapattı aklı sıra baktıkı haksız duruma düşüyor bu arada nişanlım birden değişti artık ne desem ailesine hakaret ettim sanıyor tamam bende abarttım biraz her seferinde başına kalktım ama çok üzüldüğümden dolayıydı kayın babam şöyle diyor: sen çok asil bir aileden geliyorsun ailen ataların çokasıl insanlar ama sen .... sessizlik bu kelimeyi kurduktan sonra
içim acıyor benim 5 para etmez biinsan yüzünden şu olaylara bakın ya nişanlımda artık herşeyi ailesine alınıyor bu gün konu oldu dayımlar nişanlım bizdeydi yengem dediki hep erkekler savunuluyor zaten dedi bende evet dedim annemde sürekli nişanlımı savunuyor haksız bile olsa yabancılamasın aileden biri olsun diye diyince benim ailem savunmuyormu dedi tabi savunmuyor dedim odaya çekip çekip laf sayıyorar dedim
bide mesaj atmıştım dün 3. kişiler ilişkimizn düzenini bozdu diye başladı hemen ailem mi yaptı onlar senin ayağına geldi diye
yarın başbaşa iftara çıkacaktık salı günü çıkacakmışız çünki ailesi 2 gün üst üste tek iftar yapmasınlarmış yanlız olunca kötü hissediyorlarmış kızlar ne yapacağım ben çok seviyorum biliyorum oda çok seviyor ama herşeyi karıştırdı ailesi offofff halam dediki sen eğer sürekli ailesi ile ilgili söylenirsen nişanlın ailesine daha düşkün olur dedi sizcede böylemi nişanlımı nasıl bana düşkün yapabilirim nasıl yeniden kazana bilirim kızlar bana yardım edin ne olur

halan doğru demiş
nişanlına onları kötüleme
ben çok seviyorum onları ailem gibi görüyorum niye böyle oluyor üzülüyorum
psikolojim bozuldu de
bizde bir aile olucaz birbirimize kenetlenmemiz lazım de

sanırım geçenlerdede bir konu açmıştın ozaman nişanlının senin yanında durduğunu söylemiştin ve ben ta ozamandan erkekler mutlaka değişir hele evlenince anababa canlısı oluverirler demiştim
eğer ailesiyle alakalı sorununu bitirmessen ilişkiniz sıkıntıya girebilir ki şuanda durum bunu gösteriyor
onu kendine bağlamak için ailesiyle çok iyi geçinmen lazım bu evlilik hayatında bunu öğrendim

Son düzenleme:
nişanlıyken bu kadar problem yaşaman ve nişanlının da senin yanında olmayışı kötü evlilik alarmları çalıyor.bence yol yakınken vazgeç çünkü durumunuz hiç iç açıcı değil.Allah yardımcın olsun canım...

halan doğru demiş
nişanlına onları kötüleme
ben çok seviyorum onları ailem gibi görüyorum niye böyle oluyor üzülüyorum
psikolojim bozuldu de
bizde bir aile olucaz birbirimize kenetlenmemiz lazım de
diyorum ya son zamanlardaannesi ve babası onun yanında sürekli ağlayıp duygu sömürüsü yapıyorlar ama bende mi ağlasam sürekli
evet canım yukarıda da dediğim gibi annesi babası sürekli duygu sömürüsü yapıyorlar abin bizi unuttu sen yapma falan diye ama içim acıyor benim
aynısı kpederime dedim 7 aydır nişanlıyım yaşamamam gereken şeyler yaşadım dedim geçen gün ben ağlarken babaannem dedki
eğer kvden yüzünden eltin yüzünden pes edip gidersen 2 gün sonra gene başka kvde olcak ne malum dasha iyisi olacağı dedi aslında oda haklı off off ama nişanlımı kendime bağımli bağlı yapmak istiyorum nasıl davranayım yani bilem,yorum

senın konularını okudukca aglamak gelıyor ıcımden..aıleye duskun bı nısanlı kı evlenıncede degısmıcek bu..sen dogrucu davut..herseyı pat dıye soyleyen boyle dedınız soyle dedınız dıye..onları soylemene ragmen nısanlından aldıgın ters tepkıler..kaynatan son derece sevıyesız bı ınsan bencıl egoıst cocuk gıbı...bu sahneler nede tanıdık gelıor bana...kı canım benım hemen nısanlımı kendıme nasıl baglarım deme cunku ınsanlar 10 yılda kocalarını ancak vazgecırıolarkı sen hemen olsun ıstıosun....karakter meselesı...kımı erkekler var aıleyı hıc takmaz karımda karım der kımısıde var aıleye acayıp bagımlı yanlıs dahı olsa dedıklerı dogru goren...evet halan haklı....su konuda.....sureklı sıkayet etmıceksın aılesını hatta hıc bahsetmıceksın nısanlına....hep onlar haklı olucak....babannenın dedıgıde dogru bırı gıdıo bırı gelıo onun ıyı olacagı ne malum..ama bıle bıle atese atlamakta farklı bıseydır...ahh su erkekler kı sanırım nısanlının yasıda vardı bayagı...olgun olmalı arayı bulmalı ıdare nedır bılmelııııı....kolaylıklar dılıorum..evlenınce bakalım neler olucak:44:

merhaba canım erkeklerin ailesine hiç bişey söylenmyo gerçekten :2: haksızda olsalar hemen savunmaya geçiyorlar. bende yaşadım bunları ama herkesin dediği gibi ben onları çok seviyorum onlar benimde ailem diyeceksin sonra yaptıkları hataları onlar kendisi görcek. ailenin haksız yönlerini söylemek yani onlara göre aileyi kötülemek veya sevmemek hiç iyi bişey değil. bırak kendisi görsün yapılanları sen söyledinmi haksız olursun huzurunu bozarsın.

ama kendi açımdan düşünürsek eğer nişanlım benim aileme şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar dese bende ona laf söylettirmez sonra düşünürdüm eğer haksızlarsa ona belli etmeden ailemle konuşurum bi yandanda haklı buluyorum böyle yapmalrı sonuçta ailesi onu büyütüp bu yaşa getirmiş

nişanlına ailesi hakkında kötü yorumda bulunma mümkün mertebe eleştirme anne babasıyla aranı iyi tutmaya çalış canım gerekirse anlaşamıyorsan az görüş mesafeli ol ama şöyle dediler böyle yaptılar diye konuşma çünkü sen konuştukça nişanlının gözünde ailesi daha da değerlenecektir.kendime nasıl bağlarım demişsin bazı erkekler aşırı anne baba düşkünüdür hiç değişmezler eşleri hep ikinci planda olur bazıları da zamanla olgunlaşır ama bunun hemen olmasını bekleme

Merhaba Konunu okudum ve inan her nişanlılık evresinde olan şeyleri gördüm tabi seninkiler biraz daha seviyesizler o kadar. Ben 3 ay flört ettikten sonra nişanlandım eşimle nişanlılık evresi fecii sorunlu ve güzel bir dönemdir. Adımlarını sağlam atman ve birazda iyi oyuncu olman lazım. İlk zamanlarda hiç bilmediğin bir ailenin evine gidip oturuyor yemek yiyor ve onlara mecburen anne baba demek zorunda olduğunu düşünüyorsun. En ufak şeyleri batıyor hatta bazen görmek istemiyorsun. Ben ilk zamanlar çok bocalamıştım. Biraz baskın ve ne dediğini bilen hatta bazen sırf insanların canı acısın diye laf sokan biriyimdir. Hep derdim hala da derim Yeri geliyor Babama Anneme eyvallahım olmuyor bir başkasına neden eyvallah diyeyim. Ama yutuyorsun be canım yapmam dediğin herşeyi yapıyorsun. nişanlılık dönemi yarı evliliktir , sadece evler ayrı yataklar ayrı ve bu yüzdendir ki nişanlın hep ailesinin tarafında evlenince gör bak aynı yatağı paylaş seni koruyacak seni tutacak. Ama sen sen ol annesine ve babasına laf etme şu saatten sonra tam kendini teslim etmeden onlar büyüklerimiz haklı olabilirler benim ailemde aynı şeyleri yapabilirdi o zaman bende ailemi savunabilirdim de.Bunu nişanlına yansıt ve ne olursa olsun senin yanındayım ama sende benim yanımda ol ve birbirimizi ezmeyelim de.Bir başkasının yanında onu ailesiyle rencide etme o bir erkek birden parlar birden söner. nişanlılık döneminde böyle şeyler olmazsa olmaz tadı tuzudur bir yerde. Gönlünü hoş tut ama fazlada taviz verme seninde bir birey olduğunu kızabileceğin durumlar olduğunu bilmeli. Ailesiyle çok canım cicim olmasanda mesela kaleyi anneden fethetmeye çalış. Birşey alırken ne bileyim eşya alırken danış beraber akşam yemeklerine çıkın alışverişe çıkın pazara çıkın yakın olmayı dene bakalım hala soğuk ve seviyesiz davranabileceklermi. Herkesi kendine cephe almalarını engelle birini elinde tut inan çok lazım olucak. Tecrübemle sabit..Zamanında bende çok üzüldüm ağladım ayrılmak istedim evlendikten sonra da devam etti ama şimdi eşim kayıtsız şartsız benim ailesine benim için tek söz ettirtmez bende etmem Ailesi de artık duruldu pamuk şeker gibiler :)

Nişanlıyken gördüklerin fragman
Asıl film evlendikten sonra başlar
İyi düşün derim.

Amanedeyle görüş tanış derim.Ben ikinizi çok benzetiyorum.İyi anlaşabilirsiniz.

merhaba canım yınemı sen :26: benw ve senın sonun ne olacak yazık sıze yahu

haklısın canım ama işte ailemde görmedim bu tür şeyler bu yüzden zoruma gidiyorya bu durumlar bugün onlardaydım hiç bir şey olmamış gibi davrandım gülümsedim yardım ettim onlarda şaşırdılar tabi sence doğru mu davranmışım

aah canı ahh ben böylemi hayal etmiştim oysa ki evet yaş var bayağı ama son 5 yıldır ailesiyle kaldığından bebek gibi davranmışlar

millet ne yapıp edip kocayı kendine düşkün yapıyorya nasıl yapıyor bilmiyorum annem derki hep başkası yapar ama bizde o baht yok sen kötü olursun başkası iyi olurken der doğru söylüyormuş

bak mesela bende annem bi haksızlık yapsa ben tepkimi koyarım yada babam yeri gelir onu karşıma alırım haksızsa eğer ben böyleyim içim dışım bir böyle gizli bir şey yapınca sanki çokkötü bir şey yapmış gibi hissediyorum kendimi

bak sımdı merak etttım ıfadelerı noldu suratları yanı bızım gelıne bıse oldu demıslerdır ama cnm bu ısler böyle yanı boyleymıs..polıtıka yapıcaksın onun ıcınde sıyaset okumaya gerek yok sevmesende sevıo gıbı olucaksın yangınları ıcınde söndürceksın

Konu sahibi arkadaşım, yaşadıkların çok tanıdık geliyor. En azından stresli ve sıkıntılı bir nişanlılık dönemi yaşaman. Diyorsun ya biz ailemizde böyle görmedik, odaya çekip laf sayıyorlar diye. Bütün sinirlerim tepeme çıktı inan ki... Bu insanlar kendilerini ne sanıyorlar. Kimse kimseye saygı duymuyor, dahada önemlisi nişanlılarımız da dahil bu insanlar bizden çekinmiyor. Sen yine şanslısın düğüne 3 ay varmış, bizim 1 ay kaldı. Bu gidişle de ya nişanı atacağım yada düğün ertelenecek. İlişkinin başında olsaydım bu kadar yüz vermezdim nişanlıma, böyle şımartmazdım. Sevdiğim için hep alttan aldım ama canım aman cicim dedim. Düğüne 1 ay kaldı ama umrumda değil, artık çekiyorum resti. Seviyorsa ne ala yoksa güle güle... Sende çekinme canım birşeyden, haklılarsa haklılar haksızlarsa neden göz yumasın ki. Sırf annesi babası diye töbe haşa peygamber mi bunlar. Eğer haksızlık varsa ben kendi anneme babamada karşı çıkarım. sonuçta büyüdüğün bir çevre büyüdüğün bir görgü var, ben nişanlıma söyledim ailen seni hiç sevmiyor, ne biçim aile ilişkileriniz var dedim. Çok mu kötü dedi, evet çok kötü dedim (sorunlardan kaynaklı konuşurken örnekli olarak açıklamıştım) Diyorum ya artık kopma noktasına geldik gözüm kara. Çok uzattım kusura bakma, forum baya bir yardımcı oluyor, umarım senin içinde hakkında en hayırlısı olur

Bugun bu konuyu esimle konustum.... bir erkek ailesinin % 100 hatali oldugunu bilse bile yine kabullenmiyorlar.... kadin yine eger haksizsa haksizdir der ama erkekler oylemi nedense erkekler hep ayni digerleride istisna.....

Vallahi Arkadaşlar şunu söyleyeyim uzatmadan. Ben ki daha önce de yazmıştım kimseye eyvallahım yoktur. Ve politika benim yapıma tersti fakat birşeyleri ayakta tutmak için bazen idare eden taraf biz olmalıyız. Kendinizi tamamiyle ezdirin demiyorum. Yeri gelir Kocam Kaynanam Kayınpederim benim bir bakışımdan bir sözümden tırsarlar artık biliyorlar neye kızacağımı neye sevineceğimi üstelik daha 2 yıldır evliyim ve 1 yıllıkta bir nişanlılık dönemimiz vardı.İnsanlara kendinizi farklı tanıtın demiyorum , Ama biraz alttan alttan verin odunu göstererek değil. Çok samimi olun canım cicimde olmayın seviye ve saygı arada hep olsun. Biraz karmaşık gibi görünür ilk başlarda ama emin olun karşılığını alacaksınız.Bir adamı sevmek kabullenmek ileri yaşlarda biraz daha zor oluyor onun için sevdiğinizi ve tamamiyle ona bağlı olduğunuzu düşünüyorsanız bırakın ailesini haklı görsün zaten bir süre sonra sizin ılımlı ve sağlam duruşunuzdan etkilenecek ve o da size hak vermeye başlayacak. Ama sizden korkmalı sizi kaybetmekten de korkmalı ve en önemlisi sizi sahiplendiğini size hissettirmeli.Ha birde sizin ailenizi de kendi ailesi gibi kabullenmeli.Sevgiler.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…