nişanlımı elimden alıyordu :|

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
kızlar selam size bikaç soru sormak istiyorum.
2 hafta önce nişanlım ben ve ikimizin ortak bi kz arkadası adalara tatile gittik 2 gün kaldık yeni sevgilisinden aydıldı kafası rahatlar diye oda geldi ama garip davranışları oldu.Bizi odasına televızyon izlemeye çagırdı ve koltuk olmadıgı için nişanlımda yatagın ucuna benım yanıma oturmak zorunda kaldı.Bahsettiğim kız birden nişanlımı gıdıklamaya başladı banada gıdıklamayı teklıf etti biz hiçbi anlam veremedik ama çok ısrar ediyordu,nişanlımda bende rahatsız olduk kendı odamıza gittik.2.olayda aynı gece oldu ,saat 3te bana mesaj attı ''odamdayım (nişanlımın adı) gelmesin seksi geceliğimi giydim!'' yazıyordu.Benim o saatte telefonuma gelen mesajı nişanlımında okuyacagını düşünmüş olması lazımdı bence ki okumak istedi zor tuttum.2 gun elını cebıne atmadı ve yuruyemıyorum ayagım agrıo dıye koluna girdi çoocugun her fırsatta.Ve çantasınıda çok ağır diyip eline verdi.Allahtan nişanlımda benım gıbı yersız davranısları oldugunu soyledı ıkımızde şok olduk sizce kuruntu mu yapıyorum?konduramıyorum ama cok kotuyum yardım edin.

bence bu kız sana asılmıs:1: seksi geceligim ustumde falan diye.. saka bi yana dengesiz bir insan belliki ayrılık sonrasında bunalımamı girdi ne

o ne kadar rahat davranışlar öyle bu kızla çok sık görüşmeyin bence ne biçim davranışlar yahu şaşırdım

nisanlin yanindayken gorusme o kizla bence benimde basima benzeri bir olay geldi,boyle insanlar var cok da sahit oldum,illa goruseceksen nisanlin olmadan gorus bu durum bana hic de normal gelmedi sonra cok uzulursun:(

Resssssmen nişanlını baştan çıkarmaya çalışmış,nasıl bir kişiliğe sahip bu insanlar ya... Emin ol her yaptığı bir oyun.. Sen sen ol o kızla irtibatı kess.. Kesemezsen bile sevgilinle aynı ortamda olmamasını sağla...
Ben olsam yemin ediyorum kıza dalardım....................... :47:

Yine iyi sabretmişsin valla
Ne kadar da cüretkar peh pehh
Ne terbiyesiz kadınlar var ya yazıklar olsun valla
Bence sende arkadaşlığını bitir onunla bir daha görüşme
Bu devirde kimseye güven olmuyor demekki

hayır rahat değildir pek ama ne zmn ki bu tatil e gittik kız saçmalamaya başladı.resmen gel bırlıkte gıdıklayalım dedi atladı ustune gözlerime inanamadım.Gece o mesajı niye atar ki insan zaten bız odasına gıtmeyız onun ne mana sabaha karsı benım tahmınım ben uyuyorumdur da belkı nısanlım gorur dıye ole dedı bence yoksa bana ne onun gecelıgınden.odasına gıttım baktım gece mesajdan snra kapıyı jartıyerle açtı :S

hayır rahat değildir pek ama ne zmn ki bu tatil e gittik kız saçmalamaya başladı.resmen gel bırlıkte gıdıklayalım dedi atladı ustune gözlerime inanamadım.Gece o mesajı niye atar ki insan zaten bız odasına gıtmeyız onun ne mana sabaha karsı benım tahmınım ben uyuyorumdur da belkı nısanlım gorur dıye ole dedı bence yoksa bana ne onun gecelıgınden.odasına gıttım baktım gece mesajdan snra kapıyı jartıyerle açtı :S

Waoww jartiyer mi birde hazırlıklı gitmiş desene:20:

ben şu hareketi yapmış bir kızla; nişanlım yanımda olsa da olmasa da görüşmezdim. tabiki tercih sizin...

şu seksi geceliğimi giydim mevzusuda ne acayip bişidir. yoksa size mi asılıyor. yani hedef nişanlım derken asıl hedef siz olmayın :)

o mesajı bilerek attgını dusunuyorum.Ben uyuyosam nişanlım okuycaktı onu.Bence o ihtimal için yazdı o mesajıda onun okuması için :|

Ben çok sinirlendim... O kızdan ne sana hayır gelir ne de arkadaslık olur..
Ver yolu gitsin... Yoksa daha başınıza çok bela olur.. Ufaktan nişanlına da yanık olabilir terbiyesiz elde etmeye çalışıyor.. Dikkat et canım,kes irtibatı...:47::34:

Sanki kızın farklı amacı varmış gibi geldi bana bitür fantazi kurup gerçekleştirmek istemiş belli ki:53:

yani inanın bilemıyorum şok oldugum için,ama banada duygusal bısey degılde fiziksel olarak beğenilmek istiyo ve kur yapıyo gıbı geldi.Biz gayet eşofman salaş moddayken bu kız apartman topuklarla gezdi 2 gün !

ayrıca bu kadarla nişanlını elinden alamaz canım. he eğer alıyorsa o zaman zaten nişanlını sorgulaman gerekir. burda aslında konuşulcak çok bir mevzu yok. kızla görüşmeyeceksin; nişanlına da o kızdan bir cevap, ne bileyim başka bir karşılık alırsa sana söylemesini, senden hiç birşeyi gizlememesini tembih etceksin. ve ondan uzak durmasını rica edeceksin.

bazı kızlar da ilgi hastası olabiliyor. yani şöyle asıl amacı nişanlını elinden almak olmayabilir ama nişanlına yakınlaşmak istemiş olabilir. yani erkek olsunda senin nişanlın olmuş, x kişisinin manitası olmuş, y kişisinin kocası olmuş umrunda olmuyor böylelerinin. erkek gördü mü yanaşan tipler çok gördüm; ordan biliyorum.

diğer seçenekte seni kıskanmış olabilir. sevdiceğinden ayrılmış ya '' ııı şu kıza bak bunun bile nişanlısı var benim gibi seksi gecelik giyen bir bayandan neden ayrılır bu erkekler '' diye de düşünmüş ve ilgiyi kendisine çekmeye çalışmış olabilir. hastalıklı zihniyet çok; en iyisi uzak durman...

Başkalarına karşı böyle değilse onu arkadaşlığından çıkar derim. Bir bunalım anında arkadaşının nişanlısına sarıcak kadar kafası karışan bir kızdan hayır gelmez sana. Bi de ne biçim yöntemler uygulamış yahu ayartmak için, onun taktiklerini uygulayan hiçbir kız uzun süreli ilişki sürdüremez, yok nişanlısının yanında ayartmak, yok jartiyerlerle karşılamaya çalışmak, yok çantasını taşıtmak vs. zaten nişanlında soğumuş ondan. Bence nişanlınla alakalı bir korkun olmasın ama kızdan kork, bugün sevgilisi gitti diye seninkine saran, yarın öbürgün işini elinden almaya çalışır, düğününü bozar, çocuğunu kıskanır vs. vs.

kusura bakmayin ben zaten hiçbir kiz arkadasimla erkek arkadasimi görüstürtmem. zaten onunda HİÇ kız arkadası yok ve olamazz. nisanlıma dokuncak haa alırım saclarını elime doladığım gibi yerden yere vururum güzelim sende iyi sabir varmis! hemen kes irtibatı hemen! nisanlının numarasını filanda degistir. sonra vurma kafanı taslara...

Back
X